Etsivät miehet sex seuraa homoseksuaaliseen

etsivät miehet sex seuraa homoseksuaaliseen

Voivatko valkoihoiset heteromiehet suudella toisiaan ilman, että ovat homoja? Jane Wardin tuore kirja  Not Gay: Sex Between Straight White Men keskittyy heteromiesten väliseen seksiin. Kirja purkaa myytit heteromiesten välisestä seksistä ja kertoo sen olevan täyttä totta. On oppilaitosten ja armeijan sisäänpääsyriittejä, joissa tuoreiden tulokkaiden on tartuttava toistensa peniksiin ja laitettava sormensa ryhmänjäsenensä anukseen. Seuranhakuilmoituksissa heteromiehet etsivät toista masturboimaan kanssaan.

Pitkä historiallinen ilmiö ovat myös yleisistä käymälöistä toisten miesten seuraa etsivät heteromiehet. Ward kuvaa kirjassaan, että harrastamalla seksiä keskenään valkoihoiset heteromiehet käyttävät valkoihoisuuttaan ja maskuliinisuuttaan korostamaan heteroseksuaalisuuttaan.

Ymmärtämällä seksin toisen miehen kanssa olevan merkityksetöntä, vahinko tai tarpeellistakin, valkoihoiset heteromiehet voivat suorittaa homoseksuaalisen kontaktin heteroseksuaaleilla tavoilla. Näissä tapauksissa kyseessä ei ole hairahdus homompaan elämäntapaan tai kätketyn himon toteuttaminen. Wardin mukaan kyseessä on ihmisille tyypillinen liukuma seksuaalisessa halussa. Wardin tarjoaa uuden tavan tarkastella heteroseksuaalisuutta, ei ole homoseksuaalisuuden vastakohtana tai homomoseksuaalisuuden puuttumisena, vaan omana tapanaan harrastaa homoseksiä.

Tapana, jota värittävät teeskentely ja valkoihoisuuteen ja heteroseksuaalisuuteen liittyvä etuoikeutettu asema.

Masters ja Johnsonin mukaan yhden illan suhteet tai hyvin lyhytkestoiset syrjähypyt ovat tyypillisiä tilannejohtoisia suhteita. Sangen ominaista tällaisen suhteen kehittymiselle on vapautunut ilmapiiri ja alkoholin mukanaolo.

Tilanne tekee tepposensa varsinkin loma- ja työmatkoilla sekä etenkin yritysten pikkujouluissa. Toinen yleispiirre tällaiselle suhteelle on se, että siitä jää harvoin kiinni. Lisäksi kumpikin osapuoli ymmärtää, ettei suhteeseen liity mitään sitoumuksia. Tilannejohtoinen suhde tyydyttää osapuolten senhetkisiä tarpeita, joita voivat olla elämän piristäminen seksillä tai hetkellisen yksinäisyyden torjuminen.

Yhden illan suhde voi tosin sisältää syvällisempiäkin elementtejä. Henkilö saattaa testata omaa viehättävyyttään ja tahtoa kokea itsensä halutuksi. Irtosuhteen taustalla saattaa olla myös korkeamman sosiaalisen statuksen hankkiminen tai pyrkimys kostaa omalle uskottomalle kumppanille. On olemassa avioliiton ulkopuolisia suhteita, joissa kumpikin tai toinen osapuoli on yhteisestä sopimuksesta vapaa etsimään seuraa parisuhteen ulkopuolelta.

Tutkimusten perusteella varsin useassa tapauksessa kyseessä on sittenkin vähemmän yksimielinen päätös. Sangen usein mies sanelee ehdot ja toimii niiden mukaan. Naiselle jää vain myötäilevä rooli. Mikäli kyseessä on rehellinen yhteinen päätös, sisältää sopimus yleensä säännöt siitä, ettei ulkopuolinen suhde saa sisältää henkisiä ulottuvuuksia vaan kysymykseen tulee pelkästään seksi.

Mitään mustasukkaisuuden osoituksia ei myöskään hyväksytä. Toisinaan uudeksi rakastajaksi otetaan molempien osapuolien ystävä. Kaikista säännöistä ja varotoimista huolimatta parisuhteeseen saattaa silti tulla karikkoja.

Parinvaihto eli swinging on rantautunut Yhdysvalloista Brittein saarten kautta myös tänne pohjolaan. Parinvaihdossa on kyse yksimielisestä päätöksestä harrastaa seksiä vieraiden kumppaneiden kanssa.

Parinvaihto aloitetaankin perin usein naapurin tai tutun parin kanssa. Tutkija Tannahill on sitä mieltä, että parinvaihto on yhtä vanha keksintö kuin avioliittokin. Tutkimusten perusteella parinvaihtoa harrastavat henkilöt ovat usein korkeasti koulutettuja, hyvin toimeentulevia ja arvostettuja kansalaisia.

He eivät myöskään käytä alkoholia yhtään sen enempää kuin henkilöt, jotka eivät harrasta parinvaihtoa. He eivät myöskään poikkea muilta elintavoiltaan vastaavassa sosioekonomisessa luokassa olevista ihmisistä. Pari saattaa etsiä itselleen myös kolmatta osapuolta seksielämänsä virkistämiseksi. Yhdysvaltalainen tutkija Arno Karlen tarkkaili 20 vuotta kolmen henkilön välistä seksiä harrastavien ihmisten elämää.

Hänen tutkimuksensa mukaan kolmas osapuoli on yleensä nainen ja juuri naisten välinen seksuaalinen kanssakäyminen on koko toiminnan ydin. Mies tyypillisesti ensin katselee naisten välistä seksiä lisäten näin omaa kiihottumistaan ja lopulta yhtyy uuden osapuolen kanssa.

Oma kumppani on miehelle pääasiassa vain statisti. Tällaisen session tarkoituksena onkin lähinnä miehen fantasioiden ja mielihalujen tyydyttäminen. Mikäli tilanteessa on mukana kaksi miestä, he yleensä yhtyvät naiseen vuorotellen tai hyväilevät häntä yhtaikaa. Harvemmin kuvioon liittyy miesten välistä seksiä.

Tämä on siinä mielessä erikoista, sillä Karlenin mukaan miehillä on 2—3 kertaa enemmän homoseksuaalisia kokemuksia kuin naisilla. Karlenin tutkimukseen osallistuvat henkilöt kertoivat, että kolmen henkilön yhteinen seksiseikkailu voi olla hyvinkin virkistävä kokemus ja tuoda uutta jännitettä myös normaaliin parisuhteeseen.

Tällainen seksi voi kaikesta huolimatta olla myös riskipeliä, sillä kolmas henkilö voi aiheuttaa avioliittoon mustasukkaisuustraumoja sekä kateutta ja lopuksi rikkoa koko liiton. Vapaissa avioliitoissa seksuaalisesti aktiivisempi osapuoli saa tyydyttää seksuaaliset halunsa täysin vapaasti muiden kanssa.

Avioliiton toinen osapuoli voi olla jopa helpottunut siitä, ettei hänen tarvitse jatkuvasti vastata viriilimmän osapuolen seksihaluihin. Vapaa avioliitto voi sisältää myös rajoitetumman muodon. Siinä pareilla on vapaus olla yhdynnässä muiden henkilöiden kanssa, mikäli he joutuvat olemaan pitkiä aikoja erossa toisistaan. Avioelämän palatessa normaaliksi ulkopuoliset suhteet ovat jälleen kiellettyjä. Mustasukkaisuus on näiden suhteiden yleisin kompastuskivi.

Niin kutsuttu valloitussuhde on eräs lyhyen suhteen alalajeista.

.

Etsivät miehet sex seuraa homoseksuaaliseen

Chat treffit seksitreffit gay videot

Etsivät miehet sex seuraa homoseksuaaliseen lokakuu Homoseksuaalinen halu kulkea käsi kädessä. Sekä miehet että naiset etsivät seksiseuraa treffipalstoilta. Sen vuoksi se on hyvä valita huolella. 6. joulukuu Sokea nainen: Nainen etsii seuraa nainen haluaa miestä että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivistyksen ja sivilisaation. Erityisen huolissaan Laasanen on miehistä, sillä sekä seksi- että Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. . Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa. . Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää. Mikäli tilanteessa on mukana kaksi miestä, he yleensä yhtyvät naiseen vuorotellen tai hyväilevät häntä yhtaikaa. Joukkoon mahtuvat myös ne miehet, jotka ovat täysin biseksuaaleja ja kokevat seksin sekä miehen että naisen kanssa erittäin miellyttäväksi. Voiton vei Iina Kaarinen. Pitkä historiallinen ilmiö ovat myös yleisistä käymälöistä toisten miesten seuraa etsivät heteromiehet. Näille miehille avioliiton sisäinen seksisuhde ei ole tyydyttävä ja he etsivät seuraa miesten parista.