Vaimo nai vierasta meislle homoseksuaaliseen vierasta luvalla

Hyvä ystäväni on nähnyt kaivossaan näkin, joka syö pieniä lapsia. Hän ei enää usko siihen. Monet ovat nähneet ofoja ja uskovat niihin.

Oletko nähnyt joskus jumalan? Onko joku lähipiirissäsi nähnyt sellaisen? Tiedätkö maailmassa nyt olevan yhtään ihmistä näiden seitsemän miljardin joukossa, joka oli sellaisen nähnyt? Jumalaan uskominen jos mikään on täysin uskomususkontoa, joka perustuu tarinoihin, joiden todenperäisyyttä eivät tiedemiehet edes kuvittele haluavansa selvittää, tiedät kyllä miksi.

Jumalia ja tarinoita löytyy jo ekr, mutta niitä uskotaan kirjoitetun jo tuhansia vuosia. Jumalia on ainakin kpl erilaista. Yhteistä näille on että kaikki ovat kuviitteellisia. Ei kannata normaalissa tosielämässä uskomususkontojen synti -käsitteitä viljellä mihinkään rakoon, sillä niiden huomioiminen saattaa johtaa mielettömiin päätöksiin, jotka ovat järkeä vailla. Näin meille opetetaan yliopstossa.

Päätökset tulisi tehdä vain todettujen tosiasioiden pohjalta. Ei kuvitelmien, eli luulojen. Niinhän sitä luulis mutta ack miten väärässä olet, "oikeustieteen tyttö "! Lainsäädäntö perustuu Jumalan 10 käskyyn!!!!!!!!!!!! Tosin laissa pitää mainita nykyään muutama muukin pikku sivuseikka. Laithan on kirjoitettu niin, että kunnollinen kansalainen pystyy niitä noudattamaan järkevällä tavalla. Lisäksi laissa mainitaan muutama muukin pikku sivuseikka lähinnä niiden vuoksi, jotka eivät haluakaan kaikkia lakeja noudattaa, kun ei ole heidän oma keksintönsä eikä edes Jumalansa keksimä.

Toivotetaan onnea ja laillista elämää. Jumalan kera taikka ilman. Kyllä tätä seksin täytteistä kirjoittelua on sitten hauska seurata,niin lehdissä kuin palstoilla ja täälä. Tehkää jumalauta tahoillanne mitä haluatte,vaikka nussitte pakoputkea tai seipään kärkeä.

Jos teidän elämänne on nin saatanan vaikeaa ja tyhjää,että ette osaa elää muuten kuin julkisesti ja esilletuoden,niin huonosti kuulkaa menee. Kaikista täyteläisin ja tasapainoisin elämä löytyy itsestä,ei muiden hyväksynnästä tai opeista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joulupukki ja Aku Ankka ovat vahvempia kuin jumala. Kyllä ne pistävät jumalan olemaan kostamatta. Ei helvetti sama ku pelkäis joulupukin kostoa.

Mieti nyt oikeesti haiskahtaako vähän kusetukselta. Elä täällä maan päällä esivallan nuhteessa ja jumalan pelossa. Älä juo,nai,pelaa tai ylipäätään tee mitää kivaa,käyt vaan töissä ja maksat veroja niin sitte pääset taivaaseen ja siellä viini virtaa ja elämä hymyilee. Kaikki toi on aikoinaa keksitty kansojen hallitsemiseksi ja pelotteluks että ei uskalleta elää nii ku herrat haluaa. Sääli että joku vielä jaksaa jauhaa. Eiks sulle tuu yhtää lapsuus mielee ku äiti sano että pitää olla vuosi kiltisti nii jouluna sit saa lahjoja.

Mutta jos homma kusee eikä paratiisin portit aukea. Itse huomasin saman asian n. Tapasin myöhemmin naisia jotka kertoivat samanlaisista tunteista, jos kuvittelevat miehensä harrastavan seksiä vieraan naisen kanssa. Minusta tässä ei ole mitään outoa, ihmisillä on erilaisia fantasioita ja jotkut toteuttavat niitä, toiset eivät.

Finsvingers on täynnä tällaisia pariskuntia. Ei minun naiseni siitä mihinkään kulu, vaikka hän harrastaisikin seksiä jonkun muun kanssa. Olen vain onnellinen hänen puolestaan, jos hän saa sillä tavalla elämäänsä enemmän iloa ja nautintoa. Arvostelijat ja moralisoijat näissä asioissa ovat yleensä sairaalloisen mustasukkaisia ja viittaukset homoseksuaalisuuteen voi jättää omaan arvoonsa.

Tunnen sinulaisesi henkilön, ja hän on pahasti tunnevammainen. Se näkyy kaikessa kanssakäymisessä ihmisten kanssa. Kaikki sinunlaisesi ovat tunnevammaisia. Et te ole normaaleja vaikka sitä niin mielellänne huudattekin näillä keskustelupalstoilla. Mutta kuka sen kissan hännän nostaa ellei kissa itse. Suosittelen lämpimästi psykiatrilla käyntiä sinulle ja teille kaikille.

Säälittäviä häntäheikkejä ja lumpppuja. Toivottavasti teillekin on omat senssipalstat, että saatte myllertää keskenänne, mutta pysykää normaali-ihmisten ulottumattomissa ja mitä eniten toivon, on se ettei teillä toivottavasti ole lapsia.

Onhan se jännittävää minkä taudin puoliso tuo kotiin. Eikä HIV edes ole pahin mahdollinen sukupuolitauti, koska tehokkaat ja toimivat hoidot on jo keksitty. Hivin ja ebolan se tuo! Ihmisen perimmäinen sairaus näkyy niin monella tavalla,, osanottoni. Nykymaailma on tällainen että ei edes tajuta että ollaan sairaita. Pakkohoitoon sut pitäisi laittaa ja vaimo myös. Koettakaa keksiä elämäänne jotain muuta sisältöä kuin naiminen. Olette ihan eläimiä vailla sivistystä.

Auton joku aina omistaa mutta naista ei voi kukaan omistaa vaan se on vapaa menemään ja tekemään mitä itse haluaa. Mielestäni homma toimii hyvin ainakin meillä , kun yhteiset pelisäännöt selviä. Elikkä kun vieraissa käy niin kumia käytetään.

Ja yhteisellä sopimuksella myöskään kotiimme emme irtokumppaneita tuo. Ei mulla ole mitään tarvetta jälkiliukkaille päästä, niihin voi järjestään mahdollisuuden kimpanmuodossa. Tuossa teidän jutussa lähinnä kummastelin tuota yhtä asiaasi. Miksi vain vaimolla on lupa käydä vieraissa? Siis kun hän on poissa kotona niin etkö itse saa myös käydä samalla vieraissa?

Mutta kuten sanottu, yhteiset sopimukset ja niistä kun molemmat pitää kiinni niin on aivan toimiva vaihtoehto tuo vapaasuhde. Itse luulen ettei musta ole enää ns. Länsimainen yhteiskunta vaan on saanut sellaisen ajatusmallin ihmisiin tarttumaan.

Tuo sinun sekava ajatusmaailmasi kuvaa hyvin sitä, ettei sinulla ja sinunlaisillasi ole kaikki kotona. Olette tunnevammaisia ja vain teillä on hajua siitä, missä on vinksahtanut noin pahasti. Teidänlaisenne ihmiset ovat niitä pahimpia narsisteja joka elämän alueella. Miksi raivoat minun ajatusmaailmasta? Eikö se ole jokaisen oma-asia minkälaisessa suhteessa haluaa ja pystyy elämään? Jos tiedän etten tule toimeen yksiavioisessa suhteessa niin miksen voi hyvällä omallatunolla jatkaa tätä nykyistä mallia?

En myöskään ymmärrä mitä faktoja sinulla on esittää väitteisiisi, että olen tunnevammainen, millätavalla minulla tai kaltaisillani on "väärä tai sekava ajatusmaailma" ja eniten kummastuttaa mikä minusta tekee narsistin? Lisäksi en lähtenyt korostamaan missään vaiheessa olevani parisuhteessa, vaan puhuin pelkästään avoimesta ja vapaasta suhteesta.. Pitäisiköhän kukkahattutädin tarkastella lukemaansa tekstiä ja keskittyä luetunymmärtämiseen?

Lupa on toki kummallakin mutta minua ei kiinnosta tai kiihota. Se vaimon vierailut on joka sytyttää. Kirjoituksistasi tulee selkeästi ilmi se, että kaikki ei ole sinulla kotona. Sinunlaisesi hyökkäävät sanalla "kukkahattutäti" kun eivät muuta keksi. Sinulle ei tosiaankaan tee pahaa se, että alkaisit valmentamaan lukemaan vaikka psykologian kirjallisuutta , voisikohan sitä sanoa vaikka henkiseksi koulutukseksi.

Omapa on kuitenkin asiasi, mutta muistahan se, että minkä taakseen jättää, sen eestään löytää. Älä itke sitten täällä palstalla, kun vituiikss meni. Kenellähän täällä lepakoita tapulissa liihottelee?

Pari inkkaria tipahtanut kanootista ehkä? Hissi ei ihan nouse huipulle? Mikä ihmeen Ukko Ylijumala sä oikeen oot? Jos tekee mieli kirjottaa asioista kommentteja kirjoita pois, mutta älä ihmisiä tuomitse sen mukaan millaiset heidän mielipiteensä sattuvat olemaan. Olen kyllästynyt katselemaan jakelemiesi kommenttien tapaisia keskustelupalstoilla.

Älä tuomitse ettei sinua tuomittaisi. Toisekseen nuo sinun kommenttisi eivät millään tavalla liity itse asiaan jos et ole sattunut huomaamaan. Viime vuosi sadalla joka kymmenes avioliitossa syntynyt lapsi ei ollut sen miehen jonka kanssa oltiin naimisissa. Muistan vielä kun Super Mario Bros 3 oli joskus 90 luvun taitteessa tekninen mestariteos.

Koin ton kolikymppisenä yhdessä suhteessa. Tiesin tasan tarkkaan mielessäni, että nyt ollaan käyty muualla. Tuli fiilis senkin huo.. Seksi oli hyvää kummanki puolelt. Mut ei mun juttu. Kannattaa ehdottomasti pyytää vaimolta sen toisen miehen numeroa, tiiä vaikka sekin olisi jotenkin kieroutunut ja pääsisit haistelemaan nuolemaan sen anusta. Ei siinä mitään pahaa ole jos emännällä on muitakin miehiä,mutta siitä en ole kiinnostunut mitä niiden kanssa hän touhuaa.

Aloittaja on reppana aisankannattaja! Mistä on lähtöisin käsitys, että kaikki kehonrakentajat ovat homoja. Itse olen innokas salilla kävijä enkä löydä itsestäni homomaisia piirteitä. Vapaa suhde ja pettäminen ovat eri asioita.

Epäasiallisesti vastanneita taitaa itseään pelottaa tämä aihe. Seksi kuitenkin kiinnostaa kovin monia. Mikä siinä voisi olla väärää jos kaksi ihmistä sopii asioista ja molemmat ovat onnellisia. Eikö ole ihan ok jos elää tätä päivää pelkäämättä sitä mitä muut ajattelevat ja mitä huominen tuo tullessaan.

Olin 15 v uskollinen mustasukkaiselle miehelle ja luulin menettäneeni seksihalut loppuiäksi. Kahlehtiminen ei ainakaan auta. Aina valmiina 65v 3. Minua kiihottaa nussia toisten miesten akkoja jotka ovat putteessa kotonaan kun läskimahoista ei ole mihinkään kunnon naintiin. Muuten näitä herkkuvittuja on aina tarjolla ja se kelpaa minulle. Minäkin mielelläni nussisin jotain varattuja ämmiä jos vain saisin.

Mua kiihottaa mun miehen uskollisuus. Mies on sellainen, josta moni tykkäis mut tämä ei mene vaikka varmaan mieli tekis monesti, eikä ole kiellettykään. Onko sulla huivi sisälläkin? Panen sua pian jos haluat? EIhän siinä sitten ole mitään kiihoketta jos ei ole kiellettyä.

Eri asia, jos se on parin keskinäinen juttu, se on eri asia. No ei vois vähempää kiinnostaa mikä teitä kieroutuneita apinoita kiihottaa. Kyseessä on ihan normaali fantasia, englanniksi yleensä cuckolding tai hotwifing, googlaa. Riippuu ihmisestä, millainen oman naisen vieraissa käynti kiihottaa eniten, jotkin tykkää että nainen vaihtaa lennossa vieraan miehen panemisesta itseensä ja toiset taas kiihottuu pelkästä ajatuksesta, että vaimo on voinut olla jonkun toisen kanssa vaikka useitakin päiviä sitten Jos päädytte kokeilemaan enemmänkin niin suosittelen etenemään rauhassa niin kuin kaiken tällaisen isomman fantasialeikin toteutuksen kanssa , hiljaa hyvä tulee ;.

Joo, kaikki yritetään panna samaan muottiin, sitten on vain prototyyppi -nainen tai - mies. Jos sanoo jonkin väärän sanan, niin siitä tehdään sitten hyvin pitkälle menviä johtopäätöksiä.

Ihana naida toisen miehen halukasta vaimoa, he ovat olleet todella halukkaita, estottomia. On se varmaankin normaalia sellaisille ihmisille, jotka eivät kykene syviin tunteisiin, eikä kykene rakastelemaan. Silloin on varmaan ihan ok muhia milloin missäkin värkissä. Värkeissä ei ole eroa, ihmisissä on. Mutta jos ei näe ketään ainutlaatuisena tai korvaamattomana, eikä ole koskaan nähnytkään, on varmaan ok, että se saa vierastakin ja itsellekin on ihan sama, missä sujauttelee.

Mullakin on ollut elämässäni jokunen mies, jonka kanssa nyt oli ihan sama, missä se pyörii. Lyhyiksi ne jutut on kuitenkin jääneet. On kyky rakastaa, niin silloin ei ole missä suhteessa hyvänsä.

Että senkun vaan paatte ympäriinsä, jos silllä saa ees jotain kiksejä. Minä olin avioliiton loppuvuosina suhteessa samanlaiseen naimisissa olevaan naiseen ja kaikki oli tosi upeaa: Seksi ei oman vaimon kanssa kiinnostanut pätkääkään ja lopulta sain voimia erota.

Sekin oli jännää, että mikään ei avioliitossa toiminut paitsi seksi, silloin kuin se vielä kiinnosti. Eli se ei ollut eron syy, vaan muut luonteeseen liittyvät asiat. Minä lähdin omille teilleni ja suhteeni jäi avioliittoonsa.

Muistelen, että emme koskaan puhuneet harrastaako kukin seksiä oman puolisonsa kanssa, se ei ikään kuin kuulunut meidän väliimme. Huh, vieläkin kuumenen, kun ajattelen niitä auton takapenkin kuumia ja tosi kosteita hetkiä: Muuten seksi kyllä voittaa kaikki elämän muuta nautinnot viina, huumeet, uhkapeli jne.

Hullukin on onnellinen, kun ei tiedä omasta hulluudestaan. Olen mielelläni sairas, onnellinen ja elän! On mahtavaa olla sairas ja nauttia elämästä.

En vielä tähän päivään mennessä ole löytänyt itsestäni piiruakaan homoa, vaikka kiihotun siitä, jos joku vieras nai vaimoani. Jos joku aamu homona herään, on se ovi laajempaan seksuaalisuuteen. Sitä päivää tuskin tulee, vaikka te moralisoijat sen paremmin tiedättekin. Kyllä homo homon tuntee! En voi ymmärtää miten toisten erilaisuus voi järkyttää jonkun perusturvallisuutta!? Jos ette voi ymmärtää, niin miksi ette pysy poissa näistä keskusteluista?

Minä olen syntynyt tänne elämään ja elän täysillä nauttien elämästä, riippumatta siitä onko mun valinnat sairaita jonkun toisen mielestä.

On teillä moralisoijat jotain mitä minulla ei ole. Itse olen sinkku ja elän avoimessa suhteessa tai suhdekokoelmassa muutaman naisen kanssa, kaikki tosin sinkkuja, mutta tavallaan koen kiihottavana, että nainen nauttii myös muiden kanssa.

Joskus ois kiva kokeilla kimppaa tällaisessa jutussa. Meillä on avoin suhde. Nätti ja nuorekas vaimo tapailee yli kymmenen vuotta nuorempaa varattua miestä ja pystyy kuulemma hänen kanssaan paljon vapaampaan ja estottomampaan seksiin kuin minun kanssa. Itse en välttämättä halua liukkaille, mutta kiihottaa kyllä kun vaimo kertoo mitä ovat tehneet yhdessä. Olen minäkin nyt saanut osani tästä heidän suhteesta ja olen saanut vaimoni avautumaan seksuaalisesti myös minulle ihan eri tavalla kuin 20 vuoden yhdessä olon aikana, ihmeellistä.

Tähän asti hän on ollut kilttti perheenäiti, siis minulle, lapset on tehty ja vietetty perhe-elämää. Vahinko vain, että en itse ole vielä päässyt vieraan makuun, vaikka lupa on tehdä mitä haluaa. Olen liian kiltti ja ollut liian kauan saman naisen kanssa, en oikein osaa ja uskalla ehdottaa vieraille naisille seksijuttuja tai sitten ne päättyvät siihen, että naisen kiinnostus lopahtaa, kun saa tietää, että olen naimisissa. Hieman katkerana sanon, että naisilla on niin paljon helpompaa, kuin miehillä, tällaisissa jutuissa, jos on nätti ja suht normi mitoissa.

Hän saa paljon huomiota matkoilla ja ravintoloissa ja omien sanojensa mukaan saisi aina jonkun miehen mukaan, jos haluaisi. Kertokaa minulle kokemuksistanne, onko vastaavaa ja mistä miehet olette löytäneet vieraan panon.

Tiedän kyllä, että on miehiä joille tämä ei ole mikään ongelma, mutta uskon, että samassa tilanteessa olevia miehiä on kuitenkin suurinosa miehistä. Ei minussa sinänsä ole mitään vikaa pelit ja vehkeet toimii ja olen ihan ok näköinen ja kokoinen mies, mutta se rohkeus tehdä asioita taitaa puutttua.

Että tällainen juttu tai ehkä vuodatus minulta, vaimoa odotellessa vieraan miehen käsittelystä: Minä tunnen monta paria, jossa nainen on lähtenyt paremman miehen matkaan. Anoin vaimolle luvan käydä viraissa. Hänellä on vientiä olut keran joku soitti vaimoni ajoi siloin hän sanoi vastaa.

Vastasin puhuin vieraan kanssa pitkään hän oli joku renkaan vaitaja tai jotain selaista. Olisin halunut sanoa käytä vaimoani kyllä hän antaa piluaan sulle kun on sen tarpeessa voit panna häntä minä nautisin siitä että hänellä on muita jotka käy pesällä vedät kumin päälle kyllä se mulle käy. Vaimoni käy joka kk kotonaan km päässä päivään kestää siellä olo siinä parin tunin heitto matkan teossa ei näy missään.

Ja aina hän on hyvillään tultuaan. Käy suikussa etei ole virasta hajua onhan pienet tisit pestävä pillurako myöskin hän on hoikka nainen. Yli 50 ikää mutei sitä panessaan huomaa pillu on hyvin liukas antaa hyvin takkaapäin pinet tisit keinahtelle odotavasti. Jouduin sanomaan että mulla ei tällä hetkellä seiso. Voit anttaa vieraalle kun panettaa. Seraavalla keralla vaimoni kertoi että on suukotanut virasta. Siitähän se alkaa suukotelusta vaimoi näytää mielellään nänin näpyköitä ne töröttää herkästi pystyssä kun nihin koskee tai suukottaa nitä.

Enen kuin pesä on kosketavissa. Olen itsekin joskus tulkinnut ilmiön merkiksi siitä, että vanhassa suhteessa oli jotain pielessä. Nyt ymmärrän että kyseessä on täysin normaali biologinen ilmiö. Se, että meidät on biologisesti tarkoitettu moniavioiseksi, ei tarkoita kuitenkaan sitä ettemme voisi olla halutessamme yksiavioisia.

Elimistömme on tarkoitettu syömään niin eläinkunnan kuin kasvikunnan tuotteita. Silti monet valitsevat kasvissyönnin ja voivat elää pitkän ja hyvän elämän terveenä ja hyvinvoivana kasvisruokavaliostaan nauttien.

Samalla tavalla voimme valita halutessamme yksiavioisuuden ja elää pitkän ja tyydyttävän elämän harrastaen hyvää seksiä vain yhden ihmisen kanssa, vaikka viettimme saisivat meidät kiinnostumaan välillä muistakin ihmisistä. Syvempään salasuhteeseen antautuva saattaa uskotella itselleen: Se, että koet seksuaalista vetoa jotakuta toista kuin puolisoasi kohtaan, ei tee sinusta pettäjää. Se tekee sinusta ihmiseläimen. Puheet seksin puutteesta, parisuhteen huonosta tilasta, läheisyyden ja huomion kaipuusta jne.

Sain inspiraation tähän kirjoitukseen mentaalivalmentaja Minna Marshin väitteestä , että jos miehet eivät saa tyydyttävää seksiä kotona, he hakeutuvat useimmiten etsimään seksiä toisilta naisilta.

Uskon että moni mies on kertonut näin Minnalle. Minäkin olen aikanaan kuullut näitä tarinoita. Ehkä joskus jopa uskonut niitä. Mutta ovatko ne totta? Voi olla, että sillä hetkellä kun joku avautuu himoitsemalleen henkilölle aiheesta, hän itsekin uskoo tarinaansa. Miten muuten hän voisi selittää itselleen, että tuntee vetoa muuta kuin omaa kumppaniaan kohtaan?

Samaan aikaan on mahdollista, että hänellä on ollut varsin hyvää seksiä kumppaninsa kanssa edellispäivänä. Puoliso on saattanut jopa olla aloitteellinen seksin suhteen. Harmi vain, että rakastumiseksi kutsuttu biokemiallinen poikkeustila on mennyt jo ohi, eikä siihen auta enää stay upit, seksialusvaatteet tai öljyhieronnat. Niinpä moniavioiseksi suunnitellun ihmisen eläimelliset vaistot syttyvät uuden potentiaalisen seksikumppanin seurassa.

Jos soppaan lisätään vielä viinaa, kiihdyttävää musiikkia ja tanssia, uusi ympäristö kuten jännittävästi keinuva laiva tai muita jännityselementtejä, kiihotuksen tunne voi saada jopa unohtamaan oman puolison olemassaolon. Siinä vaiheessa vain se, millaisen merkityksen henkilö antaa kiihottumiselleen ja miten kannattavaksi hän arvioi pettämisen, ratkaisee. Monet miehet eivät petä edes silloin, kun he kokevat kiihottuvansa vieraasta naisesta, vaikka vaimo ei olisi antanut aikoihin.

Minna Marshin mielestä naisten pitäisi panostaa seksikkyyteensä ja seksielämäänsä, jotta heidän miehensä eivät pettäisi heitä. Jännittynyt, ahdistunut ja liikaa yrittävä ihminen ei koe olevansa seksikäs — eikä ole sitä yleensä muidenkaan mielestä.

Kyllä, voi olla hyvä idea huolehtia omasta kehostaan ja virkistää seksielämää uusilla kokeiluilla — mutta ei siksi, ettei toinen pettäisi, vaan siksi, että se tuntuu itsestä kivalta. Eniten auttaa, jos kumpikin kumppani ymmärtää, että se, että kokee jonkun toisen haluttavaksi, ei tarkoita automaattisesti sitä, että vanhassa suhteessa on jotain pielessä, saati että kiihottavan tyypin kanssa kannattaa alkaa sekstata.

Jos haluaa kokea lisää jännitystä vanhan suhteen puitteissa, sitä voi lähteä hakemaan tekemällä yhdessä jännittävältä tuntuvia asioita. Helen Fisherin mukaan niiden ei tarvitse edes liittyä mitenkään seksiin, vaan vaikkapa yhdessä uuden, fyysisen harrastuksen kokeileminen voi riittää luomaan rakastumisreaktion. Tai jännittävä seikkailureissu johonkin uuteen paikkaan. Tai yhteisten vastoinkäymisten voittaminen.

Jos taas kokee että suhteessa on ensiarvoisen tärkeää kokea koko ajan intohimoista rakastumisen tunnetta ja kokea seksuaalista vetoa vain kumppaniaan kohtaan, silloin on viisaampaa lopettaa suosiolla vanha suhde…. Ensinnäkään seksi ei ole kenellekään elinehto, vaikka sinusta kuinka tuntuisi siltä. Toisin sanoen et oikeasti kuole vaikka et harrastaisi seksiä.

Jos koet, että sinulle seksi on erittäin tärkeä syy olla parisuhteessa, silloin voit yrittää löytää yhdessä puolisosi kanssa luovia ratkaisuja, jotka kelpaavat kummallekin. Jos ongelmaan ei näytä löytyvän sopuratkaisua esim. Ainakin havaintojeni mukaan naisilla biokemiallinen rakastumisreaktio käynnistyy helpommin kuin miehillä.

Muistan kuulleeni tästä myös tutkimustietoa, mutta muisti voi pettää. Samaan aikaan yllättävän usein uuteen kumppaniin rakastunut lasten isä näyttävää valitsevan lopulta mieluummin perheensä kuin uuden naisen. Siinä vaiheessa kun tila on päällä, sinun voi olla vaikeampaa nähdä realistisesti missä mennään ja saatat esimerkiksi uskoa helpommin miehen tarinoita siitä, kuinka hänellä on kauhean ankeaa avioliitossaan, ja miten hän kohta jättää vaimonsa….

Varattujen miesten välttäminen on erityisen viisasta silloin, kun olet vielä hedelmällisessä iässä ja haluat lapsia. Tiedän useamman tapauksen, jossa naiselta on mennyt useampi hedelmällinen vuosi elämästään hukkaan odotellessaan että varattu rakastaja jättäisi vaimonsa… mitä ei koskaan edes tapahtunut. Jos ihastuksesi kohde on tosissaan suhteesi, vaadi häntä eroamaan ennen kuin alatte edes pussailla.

Jos vanha suhde on niin kurja, tämän ei luulisi olevan vaikeaa. Jos näin ei käy, suosittelen siirtymään eteenpäin. Elämä on liian lyhyt varattujen miesten odotteluun. Puhun asiasta henkilökohtaisemmin uusimmassa VIP-podcastissa. Näi Miehenä o kyllä huppii seurata näitä naisten kirijoituksii seksistä ja siitä mitä he luuloo meiän Miesten halluuvan. Marssin Minna kertoo kuulleesa jääkiekkojoukkueelta että mikä se on se mitä Miehet naisissa halluu.

Eikä kiinnosta muuten tarkemmin tietääkkää mitä se Marssi puuhailoo niien jääkiekkojoukkueiden kanssa. Sitten Marssi tullee blokkii ja tekkee palijastuksen. Naisten pitäisi pukkeutua seksikkäästi ja harrastaa jollaki kiinnostavalla tavalla seksiä että Mies pyssyy ruovussa. Ja sitten toista ääripäätä evustaa Katri joka sannoo että Miesten paneskeluvietti on evoluution sanelema homma. Meiän Miesten tekkee kuulemma mieli siittää mahollisimman palijon porukkaa tänne maalimaan.

Haluatteko te ellää päiväunissa vai haluatteko te kuulla tottuuven siitä miten me Miehet tämän näämme? Otetaanpa ny nämä sanonnat iha alakuu kute Panettaa, Tekkeepä mieli laskee kassit tyhyjäksi, Ohoh tekkeepä pimperoo mieli, Nyt tekkee mieli seksiä, Saunapuhasta ku sais, Halluisin rakastella.

Olette varmaan kuulleet tällaasista puhuttavan? Teillä naisilla on omat tarpeenne ja meillä Miehillä omat. Ehkä te halluutte lähheisyyttä ja katella silimiin ja rakastella ihanasti. Mitäpä luulette ku se karju seisoo kalsarit pullollaan silimät kiiluen siinä makkuuhuoneen ovella mitä se tovellisuuessa halluu? Haluaako se sujjauttaa jäykkänä olevan jortsikan kosteaan naisen kehon onkaloon ja tehä vähä akropaattisia tempauksia ja sitte ihanan hellästi naistaa silimiin kattoen suihkuttaa lastit pikkuveijareita naisen uumeniin ja jäähä ovottamaan jäläkeläisiä?

Joku ehkä halluu sitäki mutta suurimmalle osalle meistä Miehistä riittää nopea orkuntynkä ja kiisselien leiskautus minne ne ny sitte sattuukaan läsähtämmää vaikka kortonkiin. Suikku ja käsihommatki kelepaa, noppeesti ku vaan tapahtuu ni sitten pääsee telekkarin ääleen vähä ottamaan suolasta. Kokkeilkaapa uteliaisuuttaa jos on sellanen ukko että kulukee vierahissa jyskyttelemässä ja lirputtelemassa että annatte suuhoitoa ja käsihoitoa koko ajan heti aamusta alakae.

Irrotatte pikkuveijarit vaikka pari kolome kertaa ennen puoltapäivää. Piätte ne ukot kassit tyhyjänä. Kattokaapa että tekkeekö ukolla mieli illalla vieraisiin? Onko joku evoluutio joka sannoo että ny pittää mennä tekemään jäläkeläisiä lissää? Ku on kassit tyhyjänä ni evoluution äänet on hilijaa.

Eikä sillon tarvi niinku Marssin Minna sano akankaa pyöriä meikeissä ja pornovaatteissa ei sillä oo mitää väliä. Orkut ja kassit tyhyjäksi riittävä usseesti päivässä ni ei tee mieli rakastua joka ohikulukijaan niinku Katri sannoo, eikä tee muutenkaan mieli muuta oikeestaa ku ottaa palanen jäläkiuunileipää, pistää juustova ja kinkkusiivu päälle ja sitten kellahtaa sängylle ja kääntää kylykee.

Ny o päiväunien aika ku aamulla eukko hoiti hommat. Eikä tulis mieleenkää lähtee vieraisiin. Jaa-a, vaan kun parisuhteissa voi tulla aikoja, jolloin nainen ei voi mitenkään tyydyttää miestään.

Vaikkapa paikat on hajalla synnytyksestä, suussa hirveä herpes ja kädet täynnä itkeviä pienokaisia. Mitenkäs silloin suu pannaan? Ja sitten on niitäkin miehiä, joiden vaimo tyhjentää kassit aamulla, mutta jo lounastauolla herra on heilastelemassa toisen kanssa. Tai sitten mies on reissuhommissa. Hyvä siinä on yrittää Skypessä saada miestä pumpattua kuiviin.

Jokainen muiden miehiä vonkaava sinkkunainen on nähnyt niitäkin miehiä, jotka ehkä katsovat, mutta eivät koske. Ei, vaikka kuinka mieli tekee, koska on ns. Mikä sen miehen erottaa siitä, joka menee ja tekee, mitä mieleen tulee?

No juuri se, ettei usko ihan jokaista ajatustaan. Eikä välttämättä edes anna homman mennä pisteeseen, jossa perääntyminen tuntuisi ylivoimaisen vaikealta ajatukselta. Oha niitä reissumiehiä joo. Ja Oha niitä luonnoikkuja joo. On fakiirejaki kuulemma jotka ruikkii saamatta orkkua, jaksaa päiväkausia ja lumoavat käärmettäki vielä siinä välissä tai makkaavat piikkimatolla. O olemassa sinisiä pillereitäki joita moni mussuttaa nykyää. Ja ohan niitä vähä tehokkaampiaki pillereitä joita muualta maailmalta saa.

Yksi huulee niin jöpöttää taukoamatta nimesä mukkaa koko viikonlopun vaikka mitä tapahtuis. AInahan niitä poikkeuksia o tietysti. Olisin toivonut objektiivisempaa kulmaa.

Mutta vastuu omasta tekemisestä ja valinnoista on aina yksilön tämän allekirjoitan. Inspiraatio kirjoitukseen tuli tosiaan toisen ihmisen blogimerkinnästä, jossa nimenomaan puhuttiin miesten pettämisestä, joten nyt painopiste oli enemmän miehissä. Edellä oleva ei mielestäni kerro pettämisen perimmäistä syytä vain yhden ilmentymän siitä. Kysymys kuuluu, miksi ihminen ajatelee kuten edellä kerrotaan.

Perimmäinen syy lienee biologian lisäksi ihmisten omassa arvottomuuden tunteessa. Ihminen haluaa esimerkiksi tuntea itsensä hyväksytyksi tai halutuksi, eikä luota siihen, että on sitä, jos ei onnistu saamaan osoituksia siitä. Sivusuhde saattaa tuoda ihmiselle monia kokemuksia tai vahvistuksia siitä, mitä hän haluaa kokea olevansa. Mitä vähemmän hän uskoo olevansa, sitä enempi on tarvetta hankkia vahvistusta ulkopuolelta. No — aniharva toki tietoisesti tunnistaa ko. Olen joskus ajatellut samalla tavalla kuin sinä.

Vaimo nai vierasta meislle homoseksuaaliseen vierasta luvalla

Españoles porno tetas muy porno español sonia baby follando películas porno videos manga porno gratis tetona masturbandose maduras vídeo xxx 69 xxx rubias16 pelirrojas porno morenas maduras peludas hentai tetonas folladas xxx españolas maduras 18 ver videos xxx ver pelis porno xxx gratis culos videos de fiesta sexo arabi videos deputas follando con x maduras porno masturbacion rusa follando tias buenas folladas porno español tias buenas desnudas videos porno descargar vídeos porno español gratuito videos maduritas tetas perfectas videos masajes erotico porno despedida soltera porno zorras profesoras videosde sexo masajes porno madre e hijas follando amigas lesbianas follando vidios de coño morenas follando maduras maduras.

con xxx películas porno gratis folla a su madre se folla a joven porn videos porno viejas negras x videos pprnos follando viejas negras follando videos de tetas maduras gratis videos porno en español trios mejores videos free porno playa video paginas porno latinas porno bueno follar anime porn videos actrices videos sexo erotico pollas grandes casting porno amater xxx enana follando japonesas xxx porno besos mamando polla transexual xxx porno para chicas buenas mamadas porno sexo video videos de lesbianas porno sado ancianas follando blanca nieves porno amas de gorditas guapas desnudas prno español parejas amateur xl cam amater tetonas follando videos pornos gratis videos cumlauder en español xxx negras videos peludas pareja española glory hole porn chochos xxx negras cachondas tias en castellano tias buenas desnudas lesbianas follando en español anal amateur españoles xxx mulata follando chicos fetiche de travestis negras follando chocho mojado videos hombres abuelos porno samantha bentley tetona follando en español gratis folladas porno doble penetracion chupando pollas mejores tetas perfectas las mejores videos de fiesta porno francesas ashton pierce follar gordas videos viejas porno en español gratis videos de madura video hentai folla en español polla larga porno gratis lesbico gratis de solteras videos porno mandingo vídeos de viejas lesbianas follando video porno masage porno de lesbianas follando transexual tube mujeres con videos porno español video tetas grandes mujeres maduras pajas de sexso gratis porno videos porno lesbiana madura nekane follando sexo porno en playas nudistas follando videos x de sexo con su hija sexo trans gratis grandes porno de viejas video xxx porn videos videos pornos gratis porrno gratis videos hentai hd porno descargar vídeos porno manga porno milf follando gorditas guapas desnudas porno en español maduras porno lesvianas porno transexual xxx español gratis espanol porno strapon porno peliculas porno xxx abuelos videos gratis porno duro videos videos x gratis nikita bellucci xxx viejos tetas maduritas.

cumlouder mujeresmasturbandose videos viejas porno sexo manga porno videos porno gratis peluda follando muizoras amateur españa porno amas de porno de putas follando video porno abuelas videos porno grati milf vids sexo en español porno gratis gang bang porno gratis duro rubias porno anal gratis polla madre despedida sexo duro chupadas de abuelas follar gordas x pierre woodman videos gratis fotos gordas españolas sexo madura española follando actrices videos de travestis porno pelirojas sexo maduro intercambio de maduras xxx videos teens viejos videos chicos pajeandose videos porno pene enorme chicas guarrillas follando streaming porn xvideos sandra milka mujeres tocandose moras xxx videos xxx español videos jovenes mujer cachonda art porn videos de enfermeras calientes videos porno duro hd nacho vidal ver pelicula porno maduras gratis de gordas tetonas porno tetas porno espa vidios pprno follando con follada lesvianas videos anal videos porno animado vieos porno de chicas enseñando el amor videos de gordas follando xxx videos porno transesual gold masages eroticos putas follando chicas sexy xxx natalia z mamadas de follar chicas amater tube cumlauder en la playa videos lesvianas gratis videos pornos ver porno gratuitos orgias lesbianas porno grati actrices porno chochos rubios videos porno lesbianas gorditas grandes sexo maduro español buscar porno hentay en castellano cunilingus videos porno español porn pilladas por no culos xxx españolas amateur sexo duro gratis chicas desnudad xxx follando interracial pornotube vídeos eróticos gratis videos pornos de xxx hentay gordasfollando videos morenas ver peliculas porno masturbaciones masculinas bdsm porno morena follando porno videos porno gratis pornoxx tias desnudas tias buenas folladas lesbianas follando coños eyaculando videos porn tube pornstars hd maduras calientes cumlouder como follar en tetas xx gratis porno porno anal gratis mujeres negras follando jovenes ver videos pornos gratis viejas haciendo sexo con maduras porn tube videos porno masajes porno lesbianas penetracion vaginal maduritas.

con jovenes las mejores actrices xxx gordas alexis texas anal muy zorras peludas ancianas descargar vídeos porno actrices videos porno bisexual español chicas guarras gratis beso negro porno mujeres tragando semen porno de negros porno besos mamando polla negra xxx lesbianas porno videos porno frances videos sexo cumloader aprender a su madre hija putas tetonas desnudas videos pporno follando lisa ann videos porno español porno de parejas porno hd porn chat porno viejas follando con pollas películas porno gratis video porno gratis videos gratis embarazadas desnudas vídeos travestis ferrol hombres desnudos porno con polla madre hija porno cachas videos sexo con viejas gordas follando latex ash hollywood corridas porno preñadas porno español gratis castin porno con abuelas gratis video porno con viejas gratis en español xxx porno porno en la playa chicas lesvianas tetonas gordas follando culonas videos gratis xxx hentai hardcore tios follando gratis videos porno peludos peliculas xxx lesbianas trio porno gat porno gordas gratis xxx viejos xxx hd corridas de lesvianas videos porno coños peludos desnudos porno bi videos demaduras videos masajes erotico hentai video xxx tias cachondas gratis los mejores vídeos videos porno en tetas enormes porno anal porno masaje erotico porno ver porno anal tube porno amaters maduras tetonas ver vídeos follando videos porno hentai x sexo maduro lamiendo coños peludos videos porno gratis mujeres folando videos porno en español negros porno en español videos porno mujeres coños peludos blanca nieves porno negras porno anal cuarentonas calientes follando rumanas xxx mejor porno tríos porno xxx chicas sexis desnudas pelis porno romanticos enfermeras follando porno tubes masajes porno duro corrida anal paginas porno 3d pierre woodman videos porno hd vídeos porno intercambios orgias amateur x vintage porno gratis maduras pelis porno cratis porno fiestas sexo vidio porno gratis descargar porno pollas mamadas maduras porno gratis de lesvianas gratis sexo fuerte madres madre hentai3d video porno gratis garganta profunda porno de españolas videos de xexo videos porno italianas porno con tetas pequeñas mujeres tocandose viejas chicas amateur español porno buen porno duros milf porn masage erotico gratis los mejores tetas vasca follando actrices del mundo videos eroticos mujeres tetonas mujeres videos porno gratuitos alexia texas follando de hombres peludos sexo con maduras porno gratis videos folladas video lesbianas amateur pollas de gordas sexo en la folla a su hija porno videos porno corrida anal porno milfs porno.

Ainakin alkuun suosittelen kevennettyä sampopankki mobiili homo bondagesex hommasta vaikka silleen, että miehesi läsnäollessa toinen mies levittää vaikkapa aurinkoöljyn kehollesi ja sen pidemmälle ei mennä. Nauti pesästäsi käytä kumia jos saat vieraalta. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Ja aina hän on hyvillään tultuaan. Ai pitää olla "piilohomo" että voi nauttia siitä, että toinen mies nai omaa puolisoa? Mieleemme juolahtelee pitkin päivää kaikenlaisia ajatuksia.

Vaimo nai vierasta meislle homoseksuaaliseen vierasta luvalla