Wilma sotkamo naiset seksi homoseksuaaliseen

Hiltunen ei kuulusteluissa kyennyt kertomaan tuolle minkäänlaista järjellistä motiivia ja väitti vielä, etti muistanut tuosta tilanteesta juuri mitään. Syy tähän johtui siitä, että silloin kun hänet ohjelmoitiin tuohon tekoon, niin hänen mielensä oli eräällä tavalla kaapattu. Tuo tila muistuttaa eräänlaista transsia, jolloin itse henkilön muisti katoaa ja hänelle aiemmin luotu kaksoispersoona alter-ego ottaa kuskin paikan.

Nimitys tulee siitä, että ihminen joka ohjelmoidaan toimii kuin sotilas, joka ottaa vastaan tappokäskyjä. Mutta se, että tätä käytetään USA: Ainoa ero on kuitenkin se, että vain sellainen ihminen voidaan ohjelmoida vaikka tappajaksi, jolla ei ole enää omaa tahto tarpeeksi vahva ja tästä syystä psyykelääkkeiden vuosittainen käyttö yleensä lopulta vie pois tuon vahvan tahdon keneltä tahansa ihmiseltä, jolloin heistä voi eliitti halutessaan vaikka ohjelmoida uuden joukkosurmaajan. Hollywoodin viihdeteollisuuden sisällä Marilyn Monroe oli ensimmäisiä Project Monarchin prototyyppejä.

Vaikka skeptikot yrittävät väittää tätä kulkukorttia väärennöksi, niin näin ei kuitenkaan ole. Marilyn Monroe kuitenkin lopulta osoittautui hallinnon edustamille tahoille liian vaaralliseksi henkilöksi, koska hän mm. Toisaalta voi myös olla, että myös Monroen ohjelmointi alkoi rakoilemaan, jonka seurauksena hän olisi halunnut paeta tuosta bimbo-ohjelmoinnista ja karata jonnekin kauaksi pois viihdealan sekoiluista. Mutta kuten hyvin monelle viihdealan maailmantähdille on käynyt lopulta niin, että ovat menettäneet henkensä ennenaikaisesti, kun ovat yrittäneet päästä karkuun vuosien aikana tienattuine miljooninensa.

Mutta tällainen peli ei koskaan vetele viihdeteollisuuden mafian mielestä ja siksi he laittavat miltei aina kylmäksi jokaisen staran, joka yrittää kapinoida kontrolloijiansa vastaan. Mutta lopulta he alkoivat luomaan myös traumaperäisellä mielenhallinnan projekteilla mm. Tämän seksiorja ohjelmoinnin tarkoitus on tietenkin saada näiden maailmantähtien fanit käyttäytymään samalla tavalla ja vastaanottamaan sama ohjelmointi, jolla sitten viihdeteollisuuden takana oleva eliitti pystyy vaikuttamaan salaa miljoonien ihmisten piilotajuntaan.

Musiikiiteollisuuden ja viihdeteollisuuden rooli tässä globaalissa, eli maailmanlaajuisessa aivopesussa on valtava ja sillä pyritään pitämään alhainen tietoisuustaso yllä. Se on sen tärkein asia, joka täytyy saada pysymään yllä keinolla millä hyvänsä. Tästä syystä musiikkiteollisuus on sitten viime vuosien esimerkiksi harmoonisesti köyhtynyt esim. Mutta nykyään popmusiikin soinnutus on romutettu ja se muistuttaa nykyään kuin ruosteista Saabia. Matthew Pauly toimi aikanaan tietokoneohjelmointi alalla ja hän joutui aikanaan armeijan sieppaamaksi, minkä johdosta hänet ohjelmoitiin hallinnolle työskenteleväksi tappajaksi.

Mielenhallintaoperaatio tehtiin hänen mukaansa armeijan käyttämissä autoissa sisällä. Hänellä meni lopulta kuukautta siihen, kun hän yritti palauttaa traumaperäisiä muistoja ja kokemuksia tuosta häneen kohdistetusta ohjelmointijaksosta. Pauly kertoo myös siitä, kuinka hänet valittiin tuohon mielenohjelmointiin sen takia, koska hänellä oli aiempia mieleen kohdistettuja traumoja, joka varmisti sen että hänet oli siksi helpompi ohjelmoida.

Tästä menneisyydessä olevasta traumasta Paulylle oli jäänyt postraumaattinen stressioireyhtymä, joka liittyi erään Air Francen koneen lento-onnettomuuden todistamiseen. Eli näihin, missä luotiin uusia tappajia, jotka ohjelmoitiin työskentelemään hallitukselle tietämättään. Pauly kertoi myös kuinka ohjelmoinnista käytettiin supersotilasohjelmointi nimitystä. Nukkuva salamurhaaja on CIA: Näin murhatapaukset saadaan peiteltyä, jotta niiden oikea ja poliittinen motiivi ei selviäisi.

Eli jos joku täällä Suomessa on vaikka puukotettu hengiltä kadulla, niin tekijä ei osaa kertoa tuolle teolleen mitään motiivia, mutta tuo motiivi on voinut tulla suoraan Yhdysvalloista.

Suomen koulusurmaajat Pekka-Eric Auvinen sekä Matti-Juhani Saari ovat molemmat näitä nukkuvia salamurhaajia ja kummassakin tapauksessa oli joko tarkoitus tappaa jokin yksittäinen henkilö ja naamioida se koulusurmaksi. Tai sitten noiden molempien tapausten poliittinen motiivi oli kiristää Suomen aselakeja, joista tämä jälkimmäinen teoria on paljon todennäköisempi, koska vasta Kauhajoen koulusurmien jälkeen Suomeen perustettiin ulkomaalaisten tahojen painostamana aselakien tiukennuksia valmistellut Kauhajoki komitea.

Sanna Sillanpään murhaoikeudenkäynnissä ei selvinnyt minkäänlaista motiivia hänen teolleen ja hän ei puhunut siellä sanaakaan. Mutta Alibi lehdessä aikanaan haastateltiin erästä Helsinkiläistä parturia, joka kertoi kuinka hänen asiakkaakseen tuli vähän ennen tuota Tämä nainen oli Sanna Sillanpää, joka sitten muutama viikkoa myöhemmin surmasi vuokraamallaan pistoolilla vuotian ampumaradan valvojan, 25 vuotiaan automekaanikon sekä 37 vuotiaan autonkuljettajan.

Sillanpää oli akateemisesti koulutettu filosofian maisteri ja hän työskenteli it-alalla ja omisti mm. Eli hänellä meni muuten muodollisesti elämässään taloudellisesti oikein hyvin, mutta hän oli vetänyt SSRI-sarjan mielialalääkkeitä jo vuosia, jotka hänen psyykkisen tilansa sai lopulta tuohon, että hänestä oli eräille tahoille helppo ohjelmoida nukkuva murhaaja.

Huhujen mukaan Sillanpää on jo nykyään vapaalla jalalla ja kärsinyt elinkautistuominsa, jonka vietti Kuopion psykiatrisessa mielisairaalassa, jossa on paljon vankeustuomion saaneita tappajia. Yhteiskunnan olisi tarkoitus pitää tällaiset nukkuvat surmaajat poissa kaduilta, mutta se että tälle turvallisuusongelmalle ei pystytä Suomessa tekemään mitään johtuu siitä, että Nato on näiden joukkosurmaajien mielenohjelmoinnin puikoissa.

Aurejärvi totesi eräässä tilaisuudessa pari vuotta sitten, että julkishallinnon palvelukseen astuvat juristit joutuvat lobotomia -leikkaukseen ennen kuin aloittavat virkatoimensa.

Ensimäinen anonyymi puolusteli edellä virkamiehiä tai Kataista sillä, että oikeuskanslerin mukaan tutkimuksen tilaamisessa ei tapahtunut mitään lainvastaisuutta. Tietenkin tapahtui, mutta koska oikeuskanslerin tehtävänä on varjella pääministeriä ja hän on, kuten on nähty, kovin haluton nostamaan virkasyytettä tai antamaan edes virallista huomautusta myöskin virkamiehille, niin virkamiesten ja - rivien välissä - myös pääministerin töppäilyt verhotaan kauniisti ja mitäänsanomattomasti harmaan käsitteen eli hyvän hallinnon piiriin.

Arvoisa blogistucus, muistan jostain lukeneeni, että Oxford University Press ei julkaise niitä Himasen kirjaoittamia osia, eli niitä, jotka koskevat Suomea, eli siis pientä osaa. Ehkä parasta ovat osat, joisa käsitellään Etelä-Afrikkaa, Chilea ja Kiinaa. Ne tulevät maailmalla julki ja toimittajat ovat vain pekkuli ja manuelo. Pekka Perä Yle Uutisille: En minä ole piilossa, olen jossain päin Eurooppaa.

Tietäis vaan helvetti, missä tää hiton paikka sijaitsee! Olisi kiva tietää, paljonko Himaselle syntyi kuluja ja paljonko 0,7 miljoonasta jäi viivan alle. Menevätkö netosta verot Piilaaksoon vai johonkin veroparatiisiin.

Talvivaara ei näytä olevan pankkien tapaan "too big to fail", vaan "too dangerous to fail". Aika uskomaton tilanne tämä on. Joku rakentaa sellainen ympäristöpommin viranomaisten luvilla, ettei valtio voi muuta kuin ostaa koko toiminnan. Kävi tässä miten päin tahansa, mutta yksi on varmaa: Kaikki on aina mennyt säännöksien ja määräyksien mukaan, korkeat virkamiehet ovat olleet ajan tasalla ja bonukset osaamisesta on ansaittu. Mitä pressan juhliin tulee, se on ihan hyvä, että lopetetaan eliitin törsäys ylikalliisiin juhliin.

Saattaa toki Tampereen juhlat olla kalliit nekin. Blogistin kritiikistä koskien Himasen raportin laatijoiden koulutusta tohdin olla eri mieltä. Taloustiede on aika harvasta asiasta yksimielinen ja se sisältää ihan samanlaista jargonia ja on täynnä epävarmuuksia. Voi olla ihan hyvä katsoa maailmaa ja tulevaan esim.

Näitä ihmisiä kuullaan muutenkin aivan liian vähän, ja ylivalta tuntuu olevan vain talouden tai juridiikan tuntijoilla. Ja näillä opeilla ollaan nykytilanteessa! Katainen kyllä niin sanotusti ryssi Himasen raportin tilauksen. Pertti Haaparannan kirjoitus koskien raporttia oli kyllä erinomainen.

Pekka Perä ja valtioneuvosto valvojineen ansaitsee taloustieteen, luonnontieteen, fysiikan ja kemian ja kirjallisuuden ja mielenrauhan Nobelin ja Millennium teknologia-palkinnon on siinä kyse niin valtavasta katastrofista, että tuhojen korjaamiseen tarvitaan vielä Euroopan jällleenrakennuspankin rahoituskin.

Mihin sijoittajat on hävinneet tästä talvivaaran menestystarinasta. Mauri Pekkarinen kaipaisi apuja Kiinasta ja Venäjältä, mutta arveli tulevan ongelmia ympäristöviranomaisten kanssa. Nythän on täysi luottamus ollut kaikissa lupamenettelyissä. Tääsä ote Panu Raatikaisen kirjoituksesta. Tässä on hyvä selvennys Oxford University Press asia yhteydestä: Julkistamistilaisuudessa kaikki asianosaisen hehkuttivat vuorollaan sitä, että tutkimuksen julkaisee englanniksi Oxford University Press OUP , joka on kiistatta yksi maailman arvostetuimmista akateemisista kustantamoista.

Tähän vedottiin myös todisteena tutkimuksen tieteellisestä laadukkuudesta. En nyt puutu siihenkään, että kyllä jopa OUP on ajoittain sortunut julkaisemaan silkkaa pseudotieteellistä hölynpölyä esimerkiksi, jos kirjoittaja on jollain tavalla suuri nimi.

Huomio, jonka sen sijaan haluan nyt esittää, on seuraava: Tänään julkistetun suomenkielisen raportin Suomea koskevat, lähinnä Himasen kirjoittamat osiot alussa ja lopussa on lisätty vain suomenkieliseen, Valtioneuvoston kanslian julkaisemaan raporttiin.

Ne eivät tule sisältymään tuohon mainittuun englanninkieliseen, OUP: Tutkimushankkeen muiden osioiden ilmestyminen kansainvälisessä tutkimusjulkaisuissa ei tee niistä yhtään sen enempää tieteellisiä. Näin Himanen ja hänen puolustelijansa pelaavat varsin häikäilemättömästi kaksilla korteilla. Ei se mitä sinulta kysytään, vaan se mihin vastaat, määrittelee ominaispiirteesi.

Hän pukeutuu mustiin ja valkoisiin, kuin Sofi Oksanen, toinen kuoleman enkeli. Mitä siis vastasi Pekka Himanen professori Heikki Hiilamon väitteesen, jonka mukaan Himasen raportti ei täytä tieteellisen tutkimuksen kriteerejä?

Tuo on tieteelle ominainen kommentti. Tutkimus on hyvin rakennettu. Himanen ja Perä, ei kumpikaan liene Pekkaa pahempi. Muistamme, että myös eräs toinen Pekka P. Himanen lienee sopiva ehdokas taloustieteen "Nobelin" joka on oikeasti Ruotsin keskuspankin perustama eikä Nobelin itsensä säätiöimä palkinto tuosta rajatieteestä saajaksi. Hän on näyttöjen suhteen yhtä lailla aikaansa edellä kuin Obama rauhansaavutustensa kanssa.

Ovatkohan Himasen lennokkaimmat visiot syntyneet hänen istuskellessaan siellä jalkakäytävän reunalla kalsareillaan. Joka tapauksessa parhaat niistä elleivät kaikki ovat Peräti fantastisia.

Huhut Talvivaaran konkurssista lienevät ennenaikaisia ja liioiteltuja, tai ainakin Perättömiä. Toisen Pekan visioilla firma saadaan kyllä kukoistamaan. Allaskin on niin matalalla, etteivät Greenpeace-televisioaktivistin voi siellä kiipeillä. Hyvää isänpäivää naurattavalle blogistille ja meille muille isille1. Talvivaara laitettavissa kuntoon parilla isolla ja kallilla liikulla kuntoon eli vesien puhdistus varavesisäiliöt. Itse tuotanto alkaa olla puikoissa. Kun vielä Nikkelin hinta nousee kolminkertaiseksi, kyse miljardien eurojen tuloksista.

Kyllä valtion pitää tähän panostaa, mihin muuhun sitten, jos työpaikkoja ja euroja halutaan. Rahat vai epämääräiseen jäämerenrataan 10 miljardia yms.? Jos pitäisi veromaksajana valita valtion loistavista busineksista Kreikka tai Talvivaara, niin valitsisin Talvivaaran. Tekniikan saa toimimaan rahalla ja osaamisella, mutta että kreikkalaiset maksaisivat velkansa-mahdotonta. No Jykä valitsee molemmat.

Kunpa tänne Eurooppaan tulisi taas pitkästä aikaa "kunnon rähinä" ellei peräti sota, niin kyllä saatuna soikoon nikkeli olisi taas hinnoissaan ja Talvivaara kukoistaisi, juu! Sotkamoon rakennettaisiin heti Pekko Peräiselle oikea Talvivaara-palatsi ja -puutarha, missä olisi messevää käyskennellä viskilasi kourassansa.

Jatkossa Talvivaaraan on järkevää laittaa oma nikkelisulatto myös. Energian sulattoon saa louhinnan sivutuotteen liuskeesta. Tällöin Talvivaaraa ei pysäytä mikään maailmanmarkkinoilla:

... Eli näihin, missä luotiin uusia tappajia, jotka ohjelmoitiin työskentelemään hallitukselle tietämättään. Ai miksen mä toimi? Sanna Sillanpään murhaoikeudenkäynnissä ei selvinnyt minkäänlaista motiivia hänen teolleen ja hän ei puhunut siellä sanaakaan. Suomen tulevaisuus ei siitä aukene, sen todistaa tämänkin blogin kommenttien taso. Psykotronisia aseita voidaan käyttää ihmisiä vastaan heidän siitä tietämättään.

Wilma sotkamo naiset seksi homoseksuaaliseen

4. kesäkuu (sis. alv) Lauantaina 4. kesäkuuta LOPPUUNMYYNTI Poimi kesän parhaat keittiöideat Kalustetukusta! PALJON NAISTEN VAPAA-AJAN. 2. lokakuu pissa kakka leikit mitkä horoskoopit video hd porno naiset seksi bio jännä thai hieronta reebok nussii poikaa wilma espoo login tampere seksi ilmasia Ihmisiä käännytettiin jopa sellaisiin maihin, joissa homoseksuaalisuus on rikos. Mummo puhelinnumero seksitreffit sotkamo panokaveri vaasa. marraskuu Thaihieronta tikkurila meriton spa kokemuksia / Seksiä tallinna Ei Suomen julkkikset pylly naisen orgasmi penis nainen. Suomi24 search aisuri helenainen blogi sexi video wilma sotkamo sex shop homoseksuaalit nuori poika seksiä vedessä seksiä kuvina karvaton pillu tatuoidut pillut seksikauppa.

Kuumaa seuraa homo suuseksiä miehelle