Homo suomi 24 gay mällit sisään

homo suomi 24 gay mällit sisään

Sitten myöskin miten voi selvittää onko joku Kikissä pervo vai se jota hän väitääkin olevansa, siis miten pysyä turvassa Kikissä. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Gallup homoille! Koska tiesit olevasi homo? Oletko top, vers vai btm? Ja sitten vielä omat: Läheiset tietävät Koska tiesit olevasi homo? Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin.

Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kaapissa Koska tiesit olevasi homo? En osaa sanoa Oletko top, vers vai btm? Haaveilen että minuun tullaan Omistatko seksileluja?

Että minun sisälle tullaan Ammatti? En ole vielä valmis tapaamisiin. Vasta alan totutella homouteeni. Mulla alkoi seisoon kun luin sun vastauksia. Ikävä vaan en oo edes Pääkaunki seudulta,Sulla on mahtavat mahikset,voit ihan itse valita kenelle annat, ,. Osittain kaapissa Koska tiesit olevasi homo? Tekopeniksiä 3 kpl Seksikumppanien määrä? Moi, Kiinnostasko kehittää jotain? Asun ite Helsingissä ja ois ihan nasta saada ikästään seuraa joilla samat intressit ;.

Ei Koska tiesit olevasi homo? Muutama vuosi sitten Oletko top, vers vai btm? En, mutta haluaisin Seksikumppanien määrä? Pitää kokrilla Seksi fantasia? Urheilu, musiikki ja hengailu. Moi onks sul kikkii voitais tutustuu oon tampereelt kans: Juurikaan kukaan ei tiedä Koska tiesit olevasi homo?

Ensimmäisen kerran kelasin asiaa noin vuotiaana. Vasta hetki sitten olen myöntänyt itselleni että miehet kiinnostaa enemmän kuin naiset. Vers, enemmän top Omistatko seksileluja? Koska aitoa homoa naiset eivät kiinnosta edes vähemmän. Kaikki homot on bottomeita. Kuka sitten pökkii, jos kaikki on bottom? Vaikea sanoa, taitaa olla useammalle ilmeistä vaikken mitään ole myöntänyt.

Muutaman dildon ja tekopeniksen, penispumpun ja jockstrapin. Riippuu mikä lasketaan seksiksi. Punttisali, vaellus, kirjat, leffat. Läheisimmät tietävät ja jos kysytään niin en kiellä. Kukaan ei tiedä qruiseria lukuunottamatta. Vähän aikea sanoa kun kävin pitkän jaakopin painin, mutta näin jälkikäteen voisin sanoa että ensimmäiset merkit ilmenivät jo 12 vuotiaana. Ei ole kokemusta mutta ehkä vers. En ole koskaan kokeillut. Jonku noin 25 vuotiaan pojan kanssa.

Jätän kertomatta ettei tästä tule liian paljastava. Luonto, liikunta ja musiikki. Noh, ministeri jos olisit niin aika paljastava. Ei kannata ujoilla, tässä mun faktat: Kaapissa, mutta kaikki sen tietää, paitsi minä itse.

Aika näyttää Oletko top, vers vai btm? Versaa veikkaisin, en ole päässy kokeilemaan ; Omistatko seksileluja? Muutama tietää Koska tiesit olevasi homo? Ehkä joku 14v Oletko top, vers vai btm? Yks toppi vaan Ehkä joku 20v olen bi Oletko top, vers vai btm?

Oli fleshlight, just ostin 19cm tekokyrvän Seksikumppanien määrä? Minä mies ja naispariskunta Ammatti? Valokuvaus, musiikki, luonto, ruuanlaitto, puutarha En osaa sanoa, en ole päässy kokeilemaa.

Nobody knows ;D Koska tiesit olevasi homo? Siinä kutosluokalla aloin katsella poikia sillä silmällä mutta kasilla muistan ensimmäistä kertaa miettineeni että se mitä sanotaan "homoksi" taitaa päteä muhun. Pakkaa sekotti sekin että ala-asteella mulla oli tyttöihastuksia. Varmaan vers, enempi top. Sellasen hyvän tyypin kanssa varmasti. Ei tuu äkkiseltään mieleen mutta jos nopeesti pitäis jotain sanoa niin: Sali, pyöräily, juokseminen ja valokuvaus.

Oon jotenkin aina tiennyt. Mut kiellän homopuoleni itsessäni, joten olen varmaan kaapissa ikuisesti: Sellainen halpa fleshlight Seksikumppanien määrä?

En oo juuri päässyt suutelemaan, koska oon niin solmussa tunteitteni kanssa, mutta joo. Ruoanlaitto, Taide, valokuvaus, yleinen rentoilu, "kotiliikunta" kesäisin harkitsen lenkkeilyä, mutta oon vaan niin laiska. Ihmettelen, että on niin paljon nuoria joilla ei ole seksikuppania. Nuorena pitää takoa kun rauta on kuuma. Vaikka kuin ettis homojätkiä, nii ei niil mikään muu oo mieles ku kerta nussinnat. En nyt sano että kaikki, mutta monet Oon pohjois Euran ainoo julkihomo Koska tiesit olevasi homo?

Tää on ihan sellainen kysymys,että mitä kukin laskee seksikumppaniki,oliko Pasi seksikumppani,kun yhdessä runkattiin nelos luokalla. No kuka ei pitäisi. Hyöty liikunta ja netissä roikun joskus vaan wittuilen. Fantasioita on kyllä laidasta laitaan. Välillä kiihottaa enemmän ajatus siitä, että iso ja lihaksikas mies käyttäis mua panopuunaan.. Onko sulla kikkiä voitas jutella' kouvolasta kotosin.

Ikä 41 Asuinpaikka - tuppukylä ; Siviilisääty - sinkku Avoimuus - muutama ystävä tietää Koska tiesit olevasi homo - aika myöhään reilu 20v Oletko top, vers vai btm? Ammatti - sekalaista Harrastukset - puntti, uinti, itsepuolustuslajit. Helsinki ja Klaukkala Siviilisääty? Kaikki saa tietää kunhan kysyy Koska tiesit olevasi homo?

Kaappi Koska tiesit olevasi homo? Tiesin noin murrosiässä eli kun alkoi seksi kiinnostamaan, Tosin kansakoulussa ihastelin jo ekaluokalla poikia niin että vastaus on kaii et pienestä pitäen: Silleen ollaan saatu parhaat kiksit: Oon kyllä ittekin antautunut ja heittäny aivot narikkaan ; Omistatko seksileluja?

Onks se joku mittari? Mitä vähemmän sen parempi jonkun mielestä, mut toisaalta kokenutkin kaiken tietää: Ja pääasia et pitää ittestään ja kaveristaan huolta. Juu - ja varsinkin kun suuta käytetään muuallekin, kuin suulle: Kerron sit kahden kesken: Kolmen kimppa ehkä, jos on ollu kymmenisen vuotta aviossa. Mällätkää rahanne matkusteluun- se kannattaa: Kaverit tietää Koska tiesit olevasi homo? Tulkaa kikkaa ; Täytin just 14 Asuinpaikka?

Oon tavallaa aina tiennyt Oletko top, vers vai btm? Yks tuppukylä landella Siviilisääty? En oo sillee mainostanu sitä kellekää, mut parhailta ystäviltä en oo kieltäny, jos on kysytty. Ehkä joskus pari vuotta sitte alko tää homma selkiimään Vers, ehkä vähä enemmä toppi Omistatko seksileluja? Toki ; Seksi fantasia? Yläasteel oon, joku lentäjä ois kyl unelma- ammatti: Sali, piano, lenkkeily joskus Kai se joskus 10 vuotiaana oli,kun huomasin olevani erilainen,kuin useimmat muut pojat.

Kai ehkä enemmän top,mutta voin myös nauttia bottomina. Kyllä ne yhden käden sormilla taitaa olla laskettavissa,mutta mikä sitten katsotaan seksiksi? Onko varhais teinien kokeilu seksiä? No kaikki varmaan pitää. Ei paljon jää aikaa harrastuksille,kotityöt Ei julkinen Koska tiesit olevasi homo? Ehkä joskus v Oletko top, vers vai btm?

Oletko top,vers vai btm?: Julki homo Koska tiesit olevasi homo? Kai joskus 13v Oletko top, vers vai btm? Jos ihan skidistä lasketaan,niin aika monta. Minuakin ihmetyttää,että 20 kymppiäsikin homoja,joilla ei mitään suhteita oo ollut. Luulis että edes jo skidinä olis jonkun iskenyt. Mulla ainakin jo nelos luokalla oli ekoja seksi kokeiluita poikien kanssa.

Nyt oon jo montakin hetero poikaa vienyt loppuun asti. Ei hetreous ja homous niin kaukana toisistaan ole. Kun vaan kundin kanssa pääset samaan sänkyyn,niin heterous häviää. Hboy onks sul kik tai joku? Kaappi Koska tiesit olevasi homo: Eli ootko sää Prinsessa04 poikka vai tyttö??

Olemme edelleenkin kavereita ja puuhailemme aina silloin tällöin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä olen 23v ja kokemusta vain suihinotosta mua yli 10 vuotta vanhemmalta mieheltä. Perseenreikä on niin kireä, että lopetan hommat aina kesken ja enää en edes halua ollenkaan! Olin just täyttänyt 18v ja olin juhlimassa synttäreitäni yhen kaverin luona, jossa majailin viikonlopun yli.

Se esitteli miulle jonkun kolme- tai nelikymppisen perheenisän itse asiassa en muista oliks se perheenisä tai edes naimisissa mutta joka palveli myös armeijassa ja oli lähdössä olikohan Afganistaniin joskus lähitulevaisuudessa. Tää mies heitti meidät johonkin huvipuistoon ja haki meiät sieltä sit ku haluttiin pois. Sit en muista tapahtuiko samana vaiko seuraavana päivänä, mutta ajettiin yhessä miehen ja miun kaverin kaa johonkin mehtään digikamera mukana. Otin mieheltä suihin, kaveri otti miulta suihin, siis keskellä mehtää, sit mentiin takasin autoon ja ajettiin johonkin aukioon jossa mie ja mies siirryttiin takapenkille ja otin siltä taas suihin kaverin ottaessa kuvia.

Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin. Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt.

En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö. No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin. Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa.

Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin. Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan. Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle.

Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen. No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa.

Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen. Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta. No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian.

Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi.

Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa. Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa! Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan.

Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut. Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa?

Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä!

Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet. Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne!

Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen.

Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin.

Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan.

Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut.

No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä. Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata.

Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta. Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia.

Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut. Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran.

Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä.

Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään. Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita. Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä.

Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme. Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen.

Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus. Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan.

Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun. Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa. Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät".

Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian.

Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa. Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä.

Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä.

Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun. No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle. Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin.

Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi. Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia.

Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani. Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä. Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella. Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin.

Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa. Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja.

Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä. Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli.

Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani. Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle. Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä. Muitta mutkitta otin hänen paljaan peniksensä suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä ja kaveri alkoi heti voihkia, mutta hivutti sitten minut pois inemästä ja halusi jatkaa runnkausta.

Minulla ei seisonut enää ja homma jäi siihen. Nukuimne yhdessä ja aamulla kaikki viehätys oli tiessään. Siitä lähtien olen ollut osittain transvestiitti, mutta pääosin hetero. Bi puoleni toimii yhä ja tuo peniksen imeminen on minusta edelleen mitä ihaninta! Koulunpäättäreitä juhlin kavereiden kaa ja siideriä juotiin. Kotimatkalla yks kaveri sanoi et mennään heille, heillä ei oo ketää kotona ja mentiin, kaverilla oli muutama olut niitä juodessa kaveri aukaisi koneen ja alettiin katsoo pornoo, siinä oli kohtaus jos nainen saa pyllyyn munaa johon totesin et kyl mäkin panisin sitä perseeseen, tuli kohta jos nainen ottaa suuhun siihen kaveri sanoi toi varmaan tuntuu mukavalta ja kokeili minun kalua ja sanoi et sulla seisoo johon myöntävästi vastasin kyllä eikö sulla sit seiso.

Kaveri vain joo ja kysyi et tykkäisitkö panna suuhun, luulin et se tarkoitti et nainen ottaa, joten vastasin joo kaveri alkoi puristelee mun munaa ja avamaan mun huosuja ja annoin sen tapahtua, kohta kaveri imi mun munaa loppuun asti oli eka seksikokemus se, kun olin mällänny kaveri kysyi tuntuko hyvältä, tietysti se tuntu vastasin, kaveri ujosti sit ku sanoit voivasi panna perseeseen panisitko minua, kännissä ja muna pystyssä se ei tuntunut pahalta ajatukselta, nyt ollaankin paneskeltua useamman kerran ja olen minäkin saanut imee sen munaa, ollaan molemmat 14v.

Laivalla, hytissä vuosi sitten. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Kännissä oltiin ja juttua maan ja taivaan väliltä riitti. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Ei kuitenkaan mitään perspanoja. Voi vittu mitä juttuja onko todella noi tositarinoita.

Koulussa oli yks hyvä Ystävä joka piti musta ja eräänä päivänä hän raahasi mut lähimpää vesaa Ja samalla veti mun housut pois Ja pani Hänen isolla mulkulla kovaa mun persettä varmaa Tunnin ja sen jälkee ei menty tunnille Vaan Puuhasteltiin vähä muuta: Eka Kerta kävi kaverilla Puhuttiin eka hauskoja kunnes se sanoi Että On katellu mun Persettä Paljon Ja runkannu Mun perseelle ku on ottanu kuvia no Se kävi sit niin että kysyin Häneltä Että ootko homo nii sanoi että on ja Halusi panna minua No sanoin Että mullaki vähä ollu himoi No sit mentii sängylle Ja mä menin makaa nii tunsin kuinka eka lähti housut ja kysyin että miten iso hänellä on niin sanoi että Noin 19,2cm oli ja se hirvitti eka vähän mutta annoin mennä sen sisää hän laittoi rasvaa reiälle Ja sen jälkee se valtava molo työntyi sisää ja pano oli mahtavan tuntusta häneltä.

Juhannuksena bodattu salikolli sai ja annoin kesäkumikampanjassa. Minä oon vuotias ja tykkään nakuilla miesten kanssa. Mun eka kerta oli joskus kevät talvella Kokematon haluaan miestä ekan kerran. Seuraavalla viikolla menin kaverin oven taa ja meinasin poistua Antoi hellän ja rauhallisen ekan kerran Vieraassa kaupungissa ja baaria katsellessa satuinkin menemään siihen kylän ainoaan gay-baariin vahingossa.

Tajusin aika nopeasti asian, mutta ihan ok mesta joten jäin ottamaan parit. Siinä sitten heittäytyi juttusille ihan kivan näköinen poika, jota luulin ensin tytöksi.

Ehdotti sitten että lähdettäis hänen luo ottamaan vielä parit kaljat kun tuli valomerkki. Suostuin ja jossain kohtaa sanoin että olen hetero ja että en halua seksiä. Kaverin mielestä se oli ok. Mentiin sitten kun asui ihan lähelläkin. Talon hissiin tultaessa siinä kirkkaassa valossa tajusin yhtäkkiä että poika on todella hyvän näköinen ja alkoi panettamaan. Kämppään mentiin ja kaljat auki. Musat soimaan ja sohvalle. En voinut olla katselematta nättiä poikaa ja sen hänkin huomasi.

Huomasi myös humalasta huolimatta kivikovan seisokkini. Niin siinä sitten lensi vaatteet kohta nurkkaan ja suihkun kautta punkkaan. Oli aivan käsittämättömän kiihottavaa sekstailla tämän kauniin pojan kanssa. Menin takaisin sänkyyn ja varovasti peiton alla otin pojan kalun käteeni.

Hetken hierottuani sitä ryömin peiton alle ja otin sen suuhuni. Imin sitä hetken ja huomasin että kaveri piti siitä todella. Piti niin että lasti tuli suuhuni aika vauhdikkaasti. Naureskeli poika sitten että olin illalla baarissa ollut just tällaista hommaa kovasti vastaan: D Iltapäivällä oli sovittuja menoja joten jouduin lähtemään. Siihen aikaan ei ollut kännyköitä tai muutakaan yhteysvälinettä joten sovittiin että tavataan vielä.

.

Meis kuvakasa homoseksuaaliseen ilmaiset deittisivut

Mahdollisimman miehekäs mies, jossa ei ole häivääkään naisellisuutta. Leikit ja fetissit, peppuseksi, karvojen ajelu jne. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi. Öö no vielä kaapissa Koska tiesit olevasi homo? Muutama tietää Koska tiesit olevasi homo? Olin päälle 40 ja nuorempana en lainkaan kiinnostunut miehistä. Miksi, koska toiseen ihmiseen työntyminen on sitä läheisyyden huippua, joka kahden ihmisen välillä voi olla. huhtikuu Koska tiesit olevasi homo? Tom of Finland kaipaa naista? .. Seksi fantasia? se että saisin laueta jonkun suuhun/ sisään ja niellä toisen. kesäkuu jkl suomi24 seuranhaku porno oma kuva kypsää easyfit ritaharju jokerit lapsi ja ero seksiseuraa kouvola mällit sisään net helsinki horoskooppi tissit pillu joensuu elämäni rakkaus antti tuisku homo silja kalorit meseseuraa. suomi24 sex sivut treffipalstat netissä keravan uimahalli ilmanen sanakirja kauris masennus kuppikoko 75a mällit sisään kirsikankukka tatuointi suomi pillut farkkumuoti aku jussi parviainen saana gay suomi24 hesote malmi suomitytöt porno parhaat videot .. Escort-puhelinnumero Ulvila / By homo deitti tallinna porno.

Seksi teija sex homo ilmainen

Mies seksi homo rakasteluvideo