Puhdas kalu itsetyydytys homoseksuaaliseen foorumi

Ja mielestäni joidenkin kansojen leimaaminen lapsikansoiksi on inhottavaa, kyllä vain kelpaa new agen ryöstellä muiden kansojen uskomuksia sun muita ja sitten nimitellä joitakin kansoja lapsisieluiksi intialaiset esimerkiksi.

Usan jutut voivat myös johtua siitä millaisia ihmisiä sinne alunperin muutti tuhoamaan intiaaninen elämäntavan ja tuhoamaan luonnon, uskovaisia sinne aikoinaan asettui. Australiaan asettui rikollisia ja se onkin aika rento maa. Tämä ikäkysymys on mielenkiintoinen. Ihmisethän usein käsittävät sielun iän jotenkin eriarvoistavaksi asiaksi, mutta tekstissähän sanotaan myös: Mutta jos ajattelee aikaa kehänä, ehkä moniulottuvaisena asiana, silloin tämäkin eritasoisuuden ja samanarvoisuuden paradoksi on helpompi hahmottaa.

Sana "ikä" on kenties vain käsite, jota on käytettävä että ymmärtäisimme asian. Valitettavasti sama käsite voi myös johtaa harhapoluille, jos takertuu liikaa tämän fyysisen maailman ajatuksiin. Ehkä tuo alun Thoreau-lainaus kuvaakin asiaa loppujen lopuksi kaikista yksinkertaisimmin. Niin, mutta kyllä minuakin hiukan kummastuttaa, että juuri amerikkalaiset nostetaan nuorena kansana näin henkiseltä kehitykseltään näin korkealle kun tuo kehitys ei oikein mielestäni näy missään kun on olemassa esim.

Sekin itäisellä pallon puoliskolla. Itäisellä pallon puoliskollamme esim. Joku tuossa jutussa narskahtaa hampaisiin, mutta mikä minä alkeiseliö olen tuohon mitään sanomaan..? Niin, ja toinen asia mikä tuli mieleen oli se, että tuo sielumääritelmä on ns vanhojen sielujen tekemä, eli se on täysin yhdestä näkökulmasta.

Samalla tavalla tieteissä vältetään liiallista ihmisinäkökulma esimerkkinä vaikka peilitutkimus, joka on klassinen esimerkki huonosta tutkimuksesta, siis se nojasi täysin ihmisnäkökulmaan. Eikö kenelläkään hiukan mietitytä vaikka michael kirjat, ja se miten niissä on luokiteltu vanhoiksi sieluiksi juuri kohderyhmä? Michael-kirjat ovat todella lukemisen arvoisia, eivät ne mitään amerikkalaisuuden ihannointia ole.

Michael on melko teräväkielinen henkijoukko, eikä juurikaan silittele kenenkään päätä, minkä takia jotkut pitävätkin enemmän joistain muista hengistä enemmän minun mielestäni nämä ovat sitten turhan "sokerihuurrettuja" Kanavat ovat kuitenkin olleet suurimmaksi osaksi amerikkalaisia, vaikken näe mitään estettä sille, etteikö jossain muuallakin päin maailmaa olisi sopivia Michael-kanavia.

Michaelia kanavoidaan edelleen aktiivisesti ja itse kukin voi jopa livenä kysyä heiltä niin yleistason kuin henkilökohtaisemmankin tason kysymyksiä chatissa, joka löytyy osoitteesta www. Kanavoitua chattia on pari kertaa kuukaudessa ja kanavoinnit on myös julkaistu samalla sivustolla. Nuori sielu on todellakin tuollainen kuin kuvataan, omasta mielestään haavoittumaton eikä tiedä vielä, että valinnoilla on seuraukset. Katsopa tyypillistä ylioppilasta, niin ei varmaan itsevarmempaa, maailmaa tuntevampaa, kokeneempaa ja viisaampaa oliota ole olemassakaan Jopa vanha sielu voi olla tuollainen vuotiaana, mutta se todellinen kehitysvaihe tulee todellakin esiin siinä v nimim.

Kun itse olen tarkastellut tätä systeemiä, se näyttää todellakin toimivan. Sielun ikä määräytyy osittain sen mukaan, kuinka paljon inkarnaatioita on takana, mutta eritoten sen mukaan, kuinka paljon on kyennyt oppimaan ja kypsymään lukuisten elämiensä aikana. Eikä todellakaan ole kyse mistään paremmuuskilpailusta, kuten 2-vuotias ei ole huonompi kuin vuotias. Mainittakoon vielä, että melko tuoreiden kanavointien perusteella Suomi olisi pääsääntöisesti kypsien ja vanhojen sielujen maa.

Amerikkalaiset ovat Michaelin mukaan keskimäärin nuoressa sielun iässä ja sen huomaa , vaikka vanhempien sielujen saarekkeitakin on siellä täällä. Minun lukemissani Michael-kirjoissa yhdysvaltalaisten on sanottu olevan suurimmalta osin nuoria sieluja, mikä kuvastaa ko. On kuitenkin huomioitava, että maa on valtava, ja siellä on kulttuurisesti erilaisia alueita. Lisäksi ihmiskunta toki kehittyy koko ajan, ja varmasti uudessa sukupolvessa Yhdysvalloissakin on jo enemmän kypsempiä sieluja.

Heh, kirjoitin ristiin sekä AthaMaaritin että Lillin kanssa. Pitääpä lukea tarkemmin noita kanavointeja, jos alkaisi olla vähemmän hampaissa narskuvaa. Minä olen 10 vuodessa tehnyt valtavan harppauksen kehityksessäni atomista tai bakteerista en voi olla itsekään varma tuolloin 10 vuotta sitten riisiä viljelleen kiinalaisen pellosta alkeiseliöksi.

Luulen, että Xia-dynastian n. Kuullostaa varmaan vitsille, mutta samaa hengellistä ja evoluutiollista kehityslogiikkaa käyttäen, täytyyhän tuon vastasyntyneenkin täytyy tulla ensin jostain ja saada ensin jostain alkunsa..? Tästäkö tämä kaksoisliekki -ajattelu on saanut alkunsa? Sorry, mutta pieni pääni on väsynyt ajattelusta.. Minäkin tunnen monia, jotka ovat olleet yksi ja sama historian vaikuttaja. Tästäkö tämä kaksoisliekki-ajattelu on saanut alkunsa. Nehän vetävät toisiaan puoleen?

Jumalahan loi meidät omaksi kuvakseen ja Jumalalla on kaikki puolet, koska muuten se ei voisi olla luova, siis luoja. Teoriassa , jos liekit yhdistyvät samassa persoonassa, vaikkakin kehittymättömänä, niin se saattaisi selittää ainakin joitain mielenterveyden sairauksia, kuten esim. Siis tarkoittaen, että liekit ovat vielä hyvin erimielisiä keskenään, mutta samassa ruumiissa? Jos liekit ovatkin kehittyneet, tulevat toimeen keskenään ja sulautuneet samaan ruumiiseen, niin tämä henkilö voisi olla hyvin onnellinen ja nauttia elämästään kaikin rinnoin kaipaamatta ketään tai välittämättä muista?

Samainen juttu voisi selittää osaltaan bi-seksuaalisuuden? Vain väsyneitä ajatuksia heittelen.. Minulla on päiväunien aika Kuinka moni oikeasti myöntää oleensa entisissä elämissä eläin tai vain bakteeri, vaikka se on kaikin puolin järkeen käypä kehityshistoria sekä hengellisesti, että ruumiillisesti?

Vastauksia, joista tulee vain lisää kysymyksiä ja ajatuksia päähän. Jos molemmat liekit ovat olleet jo kerran yksi liekki, niin silloinhan on pakostakin täysin mahdollista, että ne yhdistyvät yhdessä ja samassa ruumiissa jälleen? Kaikkihan tietää sen, että ihminen, jonka feminiininen ja maskuliininen puolet ovat epätasapainossa, ei ole kovin luova tai sitten hän on hyvin vanha sielu, joka ottaa rennosti huumorimielessä naureskellen nuoremmilleen.

Teoriassa, jos liekit yhdistyvät samassa persoonassa, vaikkakin kehittymättömänä, niin se saattaisi selittää ainakin joitain mielenterveyden sairauksia, kuten esim. Pieni kommentti väliin, kaksoisliekki-termi ei ole peräisin Michael-kirjallisuudesta, vaan jostain muualta. Michael puhuu kuitenkin parisieluista, joka on kuitenkin eri asia kuin kaksoisliekki.

En osaa myöskään pitää bisek suaalisuutta automaattisesti vanhan sielun merkkinä, vaikka näinkin voi olla. Siinä vaiheessa, kun vanha sielunikä tulee todenteolla esiin niillä, jotka tätä vaihetta edustavat, seksi alkaa menettää merkitystään.

Tästä syystä varmaan Mestarit kuvataan usein melko epäseksuaalisina olentoina, he eivät ole erityisen alttiita ruumiillisille houkutuksille. Vanhan sielun tunnusmerkki on kuitenkin tietynlainen androgynia, eli mies-ja naisenergian hyvä tasapaino. Tällä ei ole sitten seksin kanssa mitään tekemistä. En todellakaan tullut ajatelleeksi, että joku saattaisi käsittää Kaksoisliekki-ajatuksen tuleen Michaelilta kun itse jo tunsi termin ennen kirjoihin tutustumista.

Yksi bi-ystävistäni on vanha sielu. Häntä enemmänkin huvittaa kuin kiehtoo koko ajatus seksistä ja jollain tapaa hän kokee sen melko vastenmieliseksi. Bi-suuntautuminen ilmenee hänessä niin, että hän kertoo avoimesti ettei välitä siitä, kumpaa sukupuolta kumppani on. Toinen tuntemani bi on puolestaan nuori sielu.

Hän on erittäin seksuaalisesti aktiivinen tapaus, joka humputtelee ties kenenkä kanssa sen minkä ehtii! D Seksi on hänelle se Number One juttu elämässä. Seksuaalisuudesta - olen kuullut mielestäni aikas hyvän yleistys määritelmän: Poikkeuksia on aina ja kaikessa, tämä on vain tavallisten kadunmiesten ja -naisten karkea keskiarvo. Vastasyntyneitä sieluja ei ole enää inkarnoitunut planeetallemme.

Nuo Michaelkirjassa viime vuosituhannella ilmoitetut luvut ovat varmaankin jo pienemmät, koska kehitystä tapahtuu koko ajan. Vanhojen sielujen määrää lisäksi nostaa se, että tänne on inkarnoituneena galaksilähettiläitä, kosmisia sieluja joista osa on Maapallon karmasta vapaita, mutta valtaosa karman vuoksi tänne loukkuun  jääneitä.

Suomi on hyvin suosittu vanhojen sielujen keskuudessa, koska täällä on yksi ahdasmielisimmistä kirkkokunnista vallassa. Sille tarttis tehdä jotain ;D. Tyypillinen suomalaisen vastaus kysymykseen "Uskotko Jumalaan" taitaa olla "Kyllä, mutta en niin kuin kirkko opettaa.

Mitä monemmalta kantilta olemme kiertäneet, kokeneet yhden, kerta kerralta syventyneemmin, sitä laajempi ja ulotteisempi on näkemyksemme. Jumaluuskin kehittyy avartuvan näkemyksemme, ei uskon, kautta. Siitä on historian valossa paljon viitteitä.

Joillain kuninkailla saattoi olla satoja naisia vaimoinaan ja vaikka ko. Lisäksi nämä naiset eivät saaneet rakastella kenenkään ulkopuolisen miehen kanssa, koska kuninkaallinen suku haluttiin pitää puhtaana lehtolapsista. Tuskin kysymys oli mustasukkaisuudesta kuninkaalla, jolla oli vaimoja vaikka 10 jokaiselle päivälle, vaan suvun pitämisestä puhtaana, ettei kukaan muu suku olisi tullut vaatimaan etuoikeuksia tai kruunua.

Lienee siis täysin luonnollista, että näillä vaimoilla oli seksisuhde toistensa kanssa suurimman osan aikaa. Toinen juttu; Miten on mahdollista, että juuri ENNEN kristillistä ajanlaskumme aikaa, ihmiskunta teki suurimmat ja tärkeimmät henkiset, filosofiset, lääketieteelliset ja tieteelliset oivalluksia aivan roppakaupalla, joihin monet nykypäivän asiat pohjautuvat, mutta koko luovuus tyrehtyi kristinuskon myötä ja ihmiset menivät henkisesti ja fyysisesti jotenkin epätasapainoon ja ovat itse asiassa sitä vieläkin, tosin lukuunottamatta tiettyjä ryhmiä, jotka ovat heränneet tähän vallitsevaan pahoinvointiin?

Tapahtuiko kristinuskon myötä joku todella paha takapakki ihmiskunnan kehityksessä? Takapakki perusteltuu Kristillisessä teologiassa esitettyyn ja toteutettuun käsitykseen, että "uskon ydinsisällön kiteyttäminen dogmeiksi selventää asioita ja auttaa taistelemaan harhaoppeja vastaan. Kenen etunäkökohtia uskomuksemme palvelevat? Mie uskoisin, että ehkä nuo Asterixin esittämät kysymykset viittaisivat maapallon omaan kehistyskaareen. Olemme olleet erittäin korkealla tasolla sekä tieteellisesti että henkisesti esim.

Atlantiksen aikaan paljon korkeammalla kuin nyt olemme. Maapalloa kohtasi kuitenkin muutos ja Atlantis tuhoutui. Osa tiedosta jäi kuitenkin elämään ja uskon myös, että maapallon alkuaikoina muiden planeettojen kehittyneemmät olennot saapuivat Maahan auttamaan Jumalallisia veljiään ja siskojaan henkisen tien ja elämän aloittamisessa.

Esimerkiksi sanotaan, että pyramidit rakenneettiin ajatuksen voimalla ja viljelystaito saapui muilta planeetoilta kuten myös matematiikka, astrolgia ja arkkitehtuuri. Kuulostaa ehkä vähän kaukaa haetulta, mutten itse näe siinä mitään erikoista: Alkuaikojen seksuaalisuus lienee minusta joka A viite menneistä ajoista, jolloin kaikki rakastivat toisiaan tai ehkä enemmänkin OMASTA mielestäni B sielujen ikätaso oli vielä melko nuorta ja lapsisielut ovat seksuaalisesti erittäin aktiivisia.

Tässähän tuo Eleltra sanoikin yleistävästi, että nuorille sieluille kelpaa seksuaalisesti mikä tahansa tikapuista kananpoikaan! Toisekseen täytynee muistaa myös se, että useimmat kulttuurit hyväksyivät tuollaisen useiden kanssa heilastelun ja oikeastaan ihan innoittivat siihen.

Sittemmin maailman moraali muuttui ja moisesta toiminnasta tuli syntistä kuten koko seksuaalisesta olemassaolosta. Toivon mukaan olemme nyt kehitystason koko ajan noustessa pääsemässä siihen, että seksistäkin tulisi PUHDAS rakkauden ilmentymä tantrismin tyyliin , jossa kunnioitetaan kundaliinienergiaa ja voidaan käyttää sitä kenen kanssa tahansa ilman egoistisia sidoksia.

Paljonhan syntyy karmallisia suhteita ja velkoja ihan pelkästä seksuaalisesta kanssakäymisesta ja siitä, ettei sitä energiaa kunnioitetta. Nimimerkillä Kokemusta on menneistä elämistä tämän asian suhteen - valitettavasti.

Ovatko nämäkin asiat muuttumassa? Eläimellisesti katsottuna moni tutkija sanoo, ettei ihminen ole yksiaivoinen laji, muuta kuin tahtoessaan niin. Nythän on julkisuudessakin ollut paljon eroja ja uusia pareja.

Uskon suhteiden kiihtyvän tahdin sekä rakkauden että erojen suhteen johtuvan siitä, että energia- ja kehitystasomme  koko maapallolla kasvaa nyt niin huimaa vauhtia, että myös erilaisten karmallisten suhteiden ja velkojen ja sidoksien poistaminen sielustamme toteutuu vauhdilla potenssiin Sielun tarkoitushan on kokea elämä mahdollisimman monipuolisesti, mutta myös vapautua kaikista sidoksista, jotka kytkevät sen maanpäälliseen elämään ja sielun jälleensyntymään.

Sitä on itse sidoksissa johonkuhun toiseen muuten kuin puhtaan Valon avulla ja samalla tämä toinen henkilö on sidoksissa myös sinuun. Kun side katkaistaan, jäljelle jää vain valo ja molemmat voivat jatkaa matkaansa vapaina. Seksuaalista haluttomuuttahan se todellakin on, jos ei halua rakastella Minusta se kuullostaa siltä, kuin siinä olisi vaikutteita kristillisyydestä, eli voimakkaasta kahtia jaosta "sopivan" ja "sopimattomuuden" välillä ja vaikutteita syyvään juurtuneista käsityksistä, että nainen on epäpuhdas, epäpyhä ja seksi on syntiä.

Minun mielestäni rakastelu, oli se sitten miehen tai naisen kanssa on yksi tapa osoittaa rakkautta. Todenäköisesti se on yksi voimakkaimmista tavoista osoittaa sitä, koska itse rakastelun aikana ihmiset ovat ruumiillisestikin toistensa sisällä. Rakastelu tuottaa suunnatonta mielihyvää ja se johtaa jumalaiseen ektaasiin. Uskon, että huumeilla ja alkoholilla yritetään jäljitellä tätä tilaa. Rakastelu on pyhä toimitus, jossa feminiininen ja maskuliinen puoli yhdistyy ja se luo uutta.

Näinhän se menee ihan kaikessa henkisessäkin kehityksessä. Ihmisen feminiininen ja maskuliinen puoli yhdistyy ja siitä syntyy uutta. Tuo sama universaali sääntö pätee ihan kaikessa. Teistä yksikään ei olisi tässä pisteessä, jos joku atomi ei olisi yhdistynyt toiseen atomiin aikoinaan ja miten kuvittelette tuon atomin kiinnittyneen tuohon toiseen atomiin? Pakkohan niiden on ollut mentävä edes osaksi toistensa sisälle. Moni teistä sanoo, että ihmiskunta oli muinoin kehittyneenpää, mutta moniko teistä on tullut ajatelleeksi, että noissa esim.

Atlantiksen kaltaisissa yhteiskunnissa naiset olivat tasa-arvoisia, jopa palvottuja ja heitä oli papittareina ja jumalattarina monissa pyhissä paikoissa ja temppeleissä, joissa he rakastelivat sekä miesten että naisten kanssa, koska sitä pidettiin mm. Minä väitän, että pystyn näkemään ihmisestä, milloin hän viimeksi rakastellut. Ihminen, jonka seksuaalisuus on tasapainossa ja, en nyt sano seksielämä, vaan rakasteluelämä tasapainossa, on yleensä varsin henkisesti tasapainoinen, iloinen ja ruumiillisesti terveen näköinen, energinen ja usein myös varsin luova.

Tälläinen ihminen ei paljon valita mistään, vaan näkee asiat useinmiten objektiivisesti. Heihin on myös vaikeaa vaikuttaa negatiivisin keinoin. Joku salaisuus siis rakastelussa piilee. Heillä on usein mielenterveys ongelmia ja he ovat usein erittäin masentuneita ja he eivät voi sietää naurua tai iloisuutta, lukuun ottamatta rukoustilanteessa tapahtuvaa hurmosta. Mielestäni seksuaalisella aktiivisuuden tasolla ei voi mitenkään päätellä sielun ikää tai kypsyyttä.

Ajatuksenakin se kuullostaa tunkkaiselle, ahtaalle ja vanhoilliselle. Facta on se, että rakastelusta luopuminen pysäyttäisi kehityskaaren, jota tämä ihmiskunta kuitenkin kehittyäkseen tarvitsee, oli se sitten tällä planeetalla tai sitten joissain toisessa paikassa ja muodossa.

Tämän kehityskaaren pysäyttämisen voi nähdä fundamentaalisten kristittyjen parista. Koska rakastelu ennen avioliittoa on ankara synti, on näissä seurakunnissa yli vuotiaita yksinäisiä neitsyitä. Lisäksi avioliitossa rakastelusta nauttiminen on epäpyhää ja syntiä.

Lapsia ei juurikaan synny ja moni siellä on turvautunut itsemurhaan. Nyt voimme nähdä, miten he rukoilevat esim. Israelin sotatoimien jatkuvuuden puolesta ja huutavat hallelujaa ja kiitosta Jumalalle jokaisesta Lebanonilaisesta uhrista. On varmasti selvää, että kaukana ei ole heidänkään aseisiin tarttuminen. Tämä sama joukko ihan tosissaan väittää seuraavansa Jeesuksen oppeja.

Koko se uskonto on katoamassa, eikä se ole kehittynyt eteenpäin kohti sitä kirkkainta olemusta. Nämä ovat tietenkin vain minun mielipiteitäni ja minähän en kehityksessäni ole päässyt vielä edes selkärankaisten joukkoon.

Olen samaa mieltä Asterix. Hyvä, että joku edes on huomannut kuinka ahdasmielisiä, suvaitsemattomia ja leimaavia nuo new agen luokittelujutut ovat. Ja ennen kaikkea hyvin kristillisiä. Miettikää minkä takia ihmisiä ei saisi leimata ihonvärin perusteella tietynlaiseksi, mutta kyllä sitten muilla luokitteluilla leimataan ja työnnetään ihmisiä ennakkoluuloisesti tiettyyn muottiin.

Tuo kaikki tekee ainakin minut hyvin surulliseksi, ja saa minut ajattelemaan, että meillä on vielä pitkä matka siihen pisteseen, että voidaan vapautua ennakkoluuloista ja luokitteluista. Kaikki tasot läpäisevä Yhdyntä on sielullinenkin huippukokemus - Pyyteettömän Rakkauden tila, jossa kaikki on tässä hetkessä, Täydellistä Olemista: Terve, kyllä seksuaalisuus on erilailaista eri kehitysvaiheissa.

Jos riisutaan nyt kokonaan sielunikäkäsite ja puhutaan vaan fyysisestä iästä. Seksuaalisuus ilmenee täysin eri tavalla 5-vuotiaalla, vuotiaalla, vuotiaalla ja vuotiaalla. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Olen myös itse itsessäni huomannut seksuaalisuuden muuttumisen iän myötä ja kehityskriisien kautta. Oma seksuaalisuus oli melko latenttia vuotiaaksi asti, jolloin se heräsi äkkiryminällä ensirakastumisen tuoksinoissa.

Sen jälkeen olinkin seksiin koukussa nymfomaniaan asti vuotiaaksi, jolloin ajauduin kehityskriisiin ja michaelilaisittain sanoen 4. Tänä aikana seksuaalisuuden merkitys todellakin laski kuin lehmän häntä! En minä silti selibaatissa ole ollut tuon jälkeen, vaan tapasin jo nykyisen ex-mieheni, jonka kanssa sitten harrastettiin todella erinomaista ja rakkaudentäyteistä seksiä kuuden vuoden ajan.

Silti se oli täysin erilaista, kuin vaikkapa 10 vuotta aikaisemmin. Seksuaalisuus oli siis muotoutunut täysin uusiksi. Biologinen "himo" on kadonnut, mutta sopiva ihminen kyllä mahdollistaa seksuaalisen kanssakäymisen ja syvällisellä tasolla mahdollistaakin.

Tässä himottomassa olotilassa on myös se hyvä puoli, että en ns. Minulla ei tarvitse olla ketään sen takia, että hormonit pakottaisivat iskemään jonkun miehen itselleni. Minä kyllä ymmärrän kaksivitosta tai sille tasolle jämähtänyttä , joka elelee vaikkapa pornofantasioissa, mutta henkilökohtaisesti ei voisi vähempää kiinnostaa moisten fantasioiden toteutus. Ne eivät kuuluu enää minun maailmaani. Tällaiset tyypit ovat olleet viime aikoina oikein riesa. Suoraan sanottuna on tehnyt mieli kumauttaa muutamaakin päin näköä.

Nuo yllämainitut kysymykset on kysynyt Nokialla työskentelevä projektipäällikkö, joka oli itseäni vuoden nuorempi, mutta jutuista päätellen henkiseltä tasoltaan puberteetti-ikäinen.

Tyyppejä on tullut vastaan lähinnä pubeissa, joissa olen jäänyt aikani kuluksi jutustelemaan ventovieraidenkin vierustovereiden kanssa. Miten on mahdollista rikkoa ihmisen oma ruumiillisen ja henkisen YinYang? Mielestäni tässä pätee sama universaalinen laki feminiisen ja maskuliinisen symbioosista ja tarpeesta yhtyä ja luoda uutta.

Maskuliininen jo sanana kertoo sen fyysisyydestä ja henkisyys on feminiinistä. Henkisyys ja ruumiillisuus vain kulkevat käsi kädessä, vanhoillakin sieluilla. Mihin se oikeasti perustuu? Itse en keksi mitään muuta syytä kuin se, että on vain tapana ajatella, että on epäsopivaa , että vanhoilla ihmisillä ei olisi rakasteluhaluja saati sitten rakasteluelämää ja on tapana ajatella nuoret taas Mielestäni tälläinen ajattelutapa kuvastaa erittäin nuoren sielun ajatusmaailmaa.

Esimerkkinä vain, että minun isoisäni oli 84 vuotias ja isoäitini 54 vuotias, vuonna , jolloin minun tätini syntyi. Minä olen syntynyt Sitä paitsi tunnen monia yli 7-kymppisiä pariskuntia, jotka kertovat, että nyt he vasta oikein nauttivat rakastelusta.

Tästä esimerkkinä äitini vanhemmat, 77 ja 75 vuotiaat veijarit. D Tottakai rakasteluelämässä on eri kehitysvaiheet , kuin on kaikessa elämän alueilla. Ihan nyt tätä teidän samaa ajatusta soveltaen, voit olla rakasteluelämässäsi lapsen tasolla, nuoren tasolla, nuoren aikuisen tasolla, aikuisen tasolla, vanhuksen tasolla jne.

Käyttäytyminen ja asenne rakasteluun vaihtelee kehitystasostasi. Jotkut jäävät siihen luullen sen olevan päätepysäkki, toiset jatkavat matkaansa.

Miksi siis ei näin myös rakasteluelämässä? Se selittäisi sen, miksi ihmiset ovat niin haavoittuvaisia sen suhteen. Jos rakastelu olisi pelkkää fyysisyyttä, kuten halkojen pinoaminen tai juoksulenkki, niin tuskin kukaan voisi haavoittua siitä, jos joku loukkaa tai häiritsee sitä.

Rakastelun aikana ihminen on herkimmillään sekä henkisesti, että fyysisesti ja siihen täytyy olla jokin syy, miksi se niin on.

Tätä on hyvä miettiä Mielestäni tuo on erittäin ajattelematonta lokeroimista sanoa, minkälaista rakasteluelämää eri ikävuosina tulisi olla. Niin, ei mikään ikävaihe ole seksitön, mutta suhde seksiin on taatusti erilainen. Ja jos haluat perehtyä enemmän asiaan, lue kuvaukset eri sielujen ikävaiheista. Minun keksimiäni ne eivät ole, vaikkakin mielestäni toimivat hyvin: Minä näen, että rakastelun luoma yhteys, joka voi loukata, liittyy enemmänkin niihin sidoksiin, jota ihmisten välille syntyy. Biologinen tosiseikka on se, että rakastellessa aivoista erittyy hormoonia, joka saa ihmisen kiintymään siihen henkilöön, jonka kanssa rakastelee.

Hormoni on samaa, joka erittyy äidin aivoissa raskauden ja lapsen syntymän jälkeen. Hyvin sitova hormoni, siis ; Yleensä rakastelu käsitetään vain fyysisenä nautintona mikä on edelleen sääli , koska ruumis kuuluu egon alaisuuteen ja ego on aina menossa kaikkialle "Minä"-periaatteella.

Rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat eräänlaista reviirinmerkkausta ja toisen omimista: MINÄ en ole saanut taas pitkään aikaan. Rakastelu on puhtaammillaan henkistä molemminpuolista kehitystä, joka esim.

Ilman tuota vaistoa olisimme kuolleet sukupuuttoon ajat sitten ja kehityskiertomme olisi tyssännyt seinään ;D Yleensä henkisyys ei vaadi seksin harrastamista, muttei myöskään sen kieltämistä. Kun ihmisruumis alkaa vanhetessaan rapistua ennen kuolemaa, se antaa sijaa enemmän sielun omille haluille.

Siksi seksin sanotaan paranevan iän myötä, kun oma ego alkaa hiljetä. Minusta ei ole lainkaan epäsopivaa, etteivätkö vanhat ihmiset saisi harrastaa seksiä, sehän on kaikkien etuoikeus. Nuoressa sieluniässä oleva vanhus saattaa hurjastella kovastikin vielä vanhoilla päivillään, mutta en kiellä sitä seikkaa, etteikä vanhakin sielu halutessaan tuollaiseen voisi ryhtyä koska meillä on vapaa tahto: D On olemassa vireelejä vuotiaita vanhuksia, mutta myös vuotiaita selibaattinuoria, joita ei seksi voisi vähempää kiinnostaa.

Maskuliinisen ja feminiinisen symbioosin rikkomisesta en ole itse ainakaan puhunut mitään. Jokaisessahan on molemmat puolet ja seksissä mies yleensä antaa naiselle maskuliinista energiaansa ja nainen miehelle feminiinistä energiaansa.

Oma maskuliininen ja feminiininen energia voivat tietysti olla epätasapainossa tai ruumiilliseen sukupuoleen nähden ihan päinvastoin. Tunnen feminiinisiä miehiä ja maskuliinisia naisia. Mutta sellaista piti sanoa, että itse olen yleensä halukkaampi, kun olen fyysisesti aktiivisempi.

Vaikka en nykyisin kauheasti "panetusta" koekaan, niin nautin kyllä täysillä niistä kausista kun koen! Samoin olen huomannut, että vaikka ei pitkiin aikoihin olisi mitään tarpeita, niin seksiä kannattaa harrastaa silti. Se tuo parisuhteeseen valtavasti läheisyyttä ja sitä läsnäoloa. Juuri luin tutkimuksesta, jossa sanottiin että kaks viikkoa tai vähemmän ennen stressitilannetta rakastelleet ihmiset pärjäävät tilanteessa paremmin.

Kaikki siis työhaastattelua ennen sänkyyn!!! Tottakai rakasteluelämässä on eri kehitysvaiheet, kuin on kaikessa elämän alueilla. Ihan nyt tätä teidän samaa ajatusta soveltaen, tarkoitan siis juuri samaa Micheal-jauhanta-sovellusta voit olla rakasteluelämässäsi lapsen tasolla, nuoren tasolla, nuoren aikuisen tasolla, aikuisen tasolla, vanhuksen tasolla jne.

Kaikki tietää, että henkisessä kehityksessä tapahtuu pysähdyksiä ja epäonnistumisia ja virheitä. Anteeksi, olin nyt ihan pöllerössä ja kirjoitin täysin väärin - hyvä, että VE! Kauhulla odotan, miten hirveän läksytyksen saan siitä, että värjäsin hiukseni punaiseksi Ah niin, ja jos omat juttuni kuulostavat siltä, ettet usko niihin, niin sitten et usko, eikä sinun olekaan hyvä uskoa niihin.

Intuition mahtia ei käy kiistäminen ;. Vanha nymfomaani vastaa Asterixille: Jotkut valitsevat kasvun seksuaalisuuden kautta ja niin minäkin olen tehnyt. Nyt on kuitenkin muut asiat alkaneet kiinnostaa seksiä enemmän. Minut on varusteltu vahvoilla vieteillä, joiden takia olen vetänyt sitten puoleeni karmisia suhteita ja tällaiset suhteet väsyttävät ja vievät burn outiin sitkeämmänkin sissin. Minusta onkin paljon mukavampi olla nykyisessä olotilassani, jossa minä hallitsen viettejäni eivätkä vietit minua.

Senkin sanon, että seksistä ei kannata tehdä itseisarvoa. Tähän pätee sama ajatus kuin sanontaan "Tuli on hyvä renki mutta huono isäntä".

Tuttavapiirissäni on runsaasti ihmisiä, jotka yletön seksillä mässäily on turmellut melko pahasti. Tyypit ovat melko erilaisia. Tiettävästi hän on turvautunut silloin tällöin prostituoitujen palveluksiin. Puuttuvaa seksielämäänsä hän paikkaa suunnattomalla pornon kulutuksella ja tästä syystä hän on myös erittäin vieraantunut tosielämän naiseudesta.

Tämä taas estää häntä kasvamasta henkisesti, vaikka monilta osin uskon hänen olevan melkoisen vanha sielu. Hän ei vain ole päässyt todelliselle tasolleen tämän ja erään toisen addiktion takia. Toinen kasti on taas se miehiä ja naisia , jotka ovat pistäneet kaiken energiansa seksikokemusten hakemiseen ja samalla menettäneet kunnioituksen vastakkaista sukupuolta kohtaan. Tässäkin on kyse esineellistämisestä, mutta myös siitä, että on nähnyt liikaa ihmisten petollisuutta ja eläimellisyyttä eikä rakkauden tunteen valtaan sitten uskalleta antautua.

Tässäkin tapauksessa henkinen kehitys estyy. Jos tällaisessa tapauksessa haluaa päästä eteenpäin kehityksessään, asenteita on yksinkertaisesti tarkistettava tai sitten ajautuu kriisiin. Minulla on myös hyvä naisystävä, joka on ollut n. Ystävä siirtyi aikaisempaan elämäänsä verrattuna luostarimaiseen elämäntapaan, vaikkei hän ollut siihen todellisuudessa valmis. Minusta Asterix, sinun ei pidä loukkaantua siitä, että olet about kolmekymppinen ja seksi on sinulle NYT maailman tärkein asia.

So shall it be. Ei se ole osoitus henkisestä kehittymättömyydestä, vaan siitä, että tietyissä fyysisen iän vaiheissa ruukkaa tapahtua tietynlaisia asioita. Fyysisesti vuotias vanha sielu käy lävitse erilaisia asioita kuin fyysisesti vuotias vanha sielu. Samoin yhden elämän aikana sielu kypsyy omaa tahtiaan, pikku hiljaa täyteen loistoonsa, jos hyvin käy.

Tämä tarkoittaa sitä, että olet kuollessasi luultavasti melko erilainen ihminen kuin tänne syntyessäsi. Asterix, jälkimmäistä viestiä en ollut huomannutkaan, kirjoitettiin ristiin. Itse en ole puhunut mitään pahaa rakkaudellisesta seksistä, päin vastoin. Vanha sielu näkee seksin kuten joku näkee kauniin maiseman tai taideteoksen - natintona, ohikiitävänä hetkenä, jonka voi säilyttää sielun muistissa, mutta jota ei voi vangita.

Sielun ikä näkyy asenteena seksuaalisuutta kohtaan. Sul on AM hyvät markkinat täällä jos hevimeininki vetoo.. No seksihän se täälläkin oli taas aiheena.

Kun toiselta kysyin miksi exäni ei ollut hänestä vetävä, hän sanoi: Minusta tyypin pitäisi olla kiinnostunut mm politiikasta, taiteesta ja ilmaista itseään enemmän, olla rennompi, ei tavallinen, ei suomalainen eikä pökkelö. Ja hän yrittää kovasti saada minut kiinnostumaan ihmisistä, yritän, että jos nyt vielä tässä maassa. Oli muuten taas tuhansia ihmisiä kaupungilla. Yritän hirveesti ponnistella että joku olis edes seksikkään tuntuinen saati että menisi sieluun tai sydämeen..

Ah, tämä oli erittäin ihanasti sanottu! Tämä lämmitti sydäntäni kovasti, samoin kuin eilen juttukeikalla kahdelta heviherralta baarissa saatu spontaani ryhmähali - toinen halusi halailla vielä myöhemmin lisää. Ooh, Asterix, minusta tuntuu että sinä saat kicksejä siitä että ymmärrät ihmiset tahallasi pari milliä pieleen, niin että pääset agitoimaan ja olemaan väärinymmärretty: Mietin tuossa just suihkussa, että kun minusta siis se läsnäolo on valaistumista, ja seksillä varsinkin sillä mestaritason  ; pääsee juuri sellaiseen hurmoksellisen rukouksen omaiseen syvään läsnäolon tilaan, niin olen varmaankin monessa mielessä samaa mieltä kuin Asterix.

Minusta ylipäätään nuo sieluntaso-jutut vaikka varmaan paikkansa pitävätkin, ja auttavat tavallaan ymmärtämään ihmisiä paremmin ovat tarpeettomia. Ei niitä miettimällä pysty olemaan läsnä, silloin keskittyy mieleen. Toisaalta taas seksikin on vain ohimenevää läsnäoloa, se sama pitäisi pystyä tuomaan muuhunkin elämään, olemaan läsnä hetkessä muuallakin kuin pehkuissa Asterix, mene ja nai..

Mitä sitä muille selittelemään. Ihmiskeho hakee nautintoa, konstit ei ole uusia. Olet niin hirveän monta kertaa sanonut että sama se mitä ihmiset ajattelee. No tiedätkö niin se on minullakin, mutta en hae muiden reaktioita pikku seksipaljasteluilla täällä enää, varsinkin kun asia ei kiinnosta nyk. Jos seksi joskus sinulla tippuu pois, se on sen ajan juttu ja silloin aukeaa mahdollisesti muita asioita ts jos seksin osuus vähenee heh heh. Seksi ja kuolema ON skorpparin juttuja, niistä ne jaksaa aina vaan no ehkä myös oinas, leijona, härkä saattaisivat keskittyä seksiin , vaikka lopultahan kyse on seksissä yrityksestä voittaa kuolema, siksihän laji jatkuu seksin kautta, pieni minä kuolee, elämä voi periaatteessa syntyä.

Kokeile mennä siihen pisteeseen asti jos siitä tulis jotain uutta kerrottavaa. Lihan hankaaminen eri kuvakulmissa toinen toistaan vasten on, usko pois, moneen kertaan koettu täällä, ei se ole niin ihmeellistä, oli mieli ja ruumis minkä malliset tahansa ja ihmiset kuolee ja syntyy uudestaan, kunnes kaikki on siirtynyt sanotaan nyt vaikka korkeammalle tasolle. Henkiseltä kannalta ajattelen ehkä vielä niin, että seksi, jos se on fyysistä suorittamista, sitoo meitä tänne maanpäälliseen elämään ja hidastaa kehitystämme.

Puhtaalla seksuaalienergialla on meille myönteisiä vaikutuksia, mutta se edellyttää, että molemmat puhaltavat yhteen hiileen yhtä puhtaasti, ettei käy niin, että toinen yrittää seksissä huomoida toista ja mennä henkisen kunnioituksen mukaan ja toinen hakee pelkkää fyysistä nautintoa. Mietin tuossa just suihkussa, että kun minusta siis se läsnäolo on valaistumista, ja seksillä varsinkin sillä mestaritason  ; pääsee juuri sellaiseen hurmoksellisen rukouksen omaiseen syvään läsnäolon tilaan.

Minä olen ihminen joka lukee ja ymmärtää , niin kuin on kirjoitettu ja kirjoitan, niin kuin ajattelen. Välillä minä en edes ymmärrä, miksi joistain sanomisistani ja kysymyksistäni nousee aina niin kova häly. Väännän rautalangasta, mitä tarkoitan. Nooh, rautalangasta vääntämisestä huolimatta minä näen tuon "lukee miten on kirjoitettu" asian erillä tavalla, mutta sillähän ei oikeasti ole mitään merkitystä.

Mitä tuohon itse käsiteltävään asiaan tulee, niin olemme pitkälti samoilla linjoilla. Onko tämä koko sielujen ikävaiheet keskustelu ollut seksistä? Sä oot sitten fiksu likka! Mitä se meitä tulee neuvomaan!

Kyllä Asterix näytät lukevan tekstejäni kuin piru raamattua. Et ole näköjään ymmärtänyt mitään, mitä olen yrittänyt tässä sanoa. No, joka tapauksessa Lainaus. Onko tämä kriisi enemmän sinulle, kun ehkä et ole saanut rakkautta joltain toivomaltasi ihmiseltä tai olet tullut petetyksi?

Voisiko mitenkään olla niin, että sänkyyn on hypätty liian nopeasti ja liian kevyin perustein ja sitten onkin jälkeenpäin herätty tietoisuuteen, että tämä ihminen ei ole minua varten, jolloin jätetty osapuoli selittää sen itselleen ja muille jättäjän hengellisestä pysähtyneisyydestä, keskenkasvuisuudesta, seksillä mässäilystä jne?

Pluto - piruilu - ilkeys - Menkääs muuten mielen virkistykseksi lukemaan tuota "Maan päällisten menneiden elämien aika ohi? Nimittäin siellä on oikein kunnon tuoksintaa minkä huvikseni ja hyödykselle nostin esiin. Sanoin siitä tässä, koska tekin mietitte sielullisia kehitysvaiheita.

Hahahah elämää se kaikki vain on ei sen enempää. Sanottu että saamme ne kokemukset mitä tarvitsemme, vai? Vaikka kiistat, hylkäykset, torjunnat, ja vinoilut? Ja minnekäs se katoaa suhteen jälkeen vai katoaako? Sielunyhteyden tunne ei ole siis kuviteltu tai sellainen joka olisi MUIDEN kuin nk sieluperheen kanssa tai kaksoisliekin? Ja mitäs se on? Porukkaa jonka kanssa on sattumoisin eletty yhdessä joku mennyt elämä?

Tosin olemme eläneet "tän porukan" nykyinen populaatio kanssa ennenkin siis miljoonien muiden- Onkohan minulla mennyt yhteys poikki vai ei kun piti oikein poikkaista se ja tuntuu että VIELÄKIN pitää kohdata, huh!

Vasta pari päivää sitten tajusin et olen jutellut kaksoisliekkini kanssa chatissa jo muutama vuosi sitten. En sitten typeryydessäni halunnutkaan häntä kuitenkaan tavata kun olisi ollut tilaisuus. Kauhean mutkatonta jutustelua meillä todella olikin ja myöhemmin olen huomannut ajattelevani joskus häntä, että mitähän hänelle oikein kuuluu. Kuviteltu yhteydentunne voisi olla juuri tuo edellisessä tekstissäni mainittu egojen yhteys. Luonteet osuvat kohdalleen ja ihastutaan ihastumiseksi voisi nimittää myös sitä, kun tapaa samaa sukupuolta olevan henkilön, jonka kanssa ollaan kuin paita ja peppu, kunnes se loppuu ihan yht´äkkiä kuin alkoikin.

Sielut eivät kuitenkaan tunne toisiaan tai ehkä ovatkin tunteneet joskus kauan sitten ihan ohimennen, eikä vahvaa sidettä heidän välilleen ole ehtinyt syntyä. Näin mie ajatellisin asian, en tietenkään tiedä miten täysin se pitää paikkaansa. Toimii ainakin omassa elämässäni, tosin en hirveästi ajattele noita sieluyhteyksiä, sen vain tuntee ihan järjellistä järkeilyäkin ;.

Rupean vain aina miettimään sitä mahista että kaksoisliekki tai sielupallo on alussa jakaantunut useampaan, että tarvitseeko niiltä toisilta osilta jotain. Jos ei ole jakaantunut riittää että saan kaksoisliekkini kanssa voiman ja muiden kanssa muuta. Maltatko AM odottaa seuraavaa karman kierrosta! D Siihen tässä tähdätäänkin nyt kovasti, tunnen olevani jo ihan maalisuoralla ja toivon, että tässä elämässä ehtisin jo maaliin asti.

Ja olet oikeassa sen suhteen, että yleensä sieluperheen jäsenten välillä side tuntuu vahvimmalle, mutta pelkkä egojenkin välinen side voi olla yhtä vahvanlainen. Siinä onkin aika työ erottaa, kumpi on kumpi! Ja jos universumissa ja ulottuvuuksissa on noin riitaisaa kuin mitä soulilta olen käsittänyt, leikin vielä mielellään Täällä Alhaalla vaikka valtapelejä tai niistä poistumisia.. No ei, ei rakkaussuhde välttämättä ole valtapeliä jos minusta riippuu.

Lue tää kanavointi ennenkuin se poistuu. Olen kuitenkin huomannut, että useissa kanavoinneissa toistuvat jotkin samat asiat, ehkä vain eri muodossa ilmaistuina. Maailma on Rakkaus Olemme osa Jumalaa Jumala on luonut kaiken kokeakseen kaiken Karma ja Dharma Ajatus on voimaa - saat sitä mitä tahdot Kaikelle on tarkoituksensa Miljoonia maailmoja, jotka ovat eri tasoisia Meille on oppaita ja auttajia avustamass matkaamme.

Nuo nyt tulivat äkkiä mieleeni ;. Luitko ollenkaan viestiä sen kanavoinnin sisällä vai tuijotitko vain ulkokuoreen??? Ei vaan en nyt ehdi lukea sitä miten Anne esittää asian hieman eri tavalla kuin Keho, soul, andromedalaiset jne. Uskon että kaikilla on oma osatotuus ja juuri sen takia ei kuulu nostaa itseään sellaiseksi joka tietää eniten.

Varmasti on hyötyä tutustua vielä kaikkiin näkemyksiin ja tahoihin jotka väittää olevansa Luojaa. Onhan se vaihtelua siihen kun ateistiexä sanoi että ei usko.

Kummalla onkaan enempi valtaa! Kysymyksiä, joita olen aina halunnut tehdä kaikille niille , jotka valittavat rakkaudessa "petollisista" ihmisistä; Onko tämä kriisi enemmän sinulle, kun ehkä et ole saanut rakkautta joltain toivomaltasi ihmiseltä tai olet tullut petetyksi? Kuka tai mikä sinä olet sen arvioimaan? Tulemme tähän sinun kastiluokitteluusi myöhemmin sinun teksissäsi. Mistä SINÄ sen tiedät? Edelleenkin miten ihmeessä SINÄ sen tiedät? Toinen kasti on taas se miehiä ja naisia kasti luokittelua..

Mistä sinä voit tietää, kuinka paljon he laittavat energiaansa mihinkin ja kuinka paljon he kunnoittavat tai epäkunniottavat ketäkin? Entäpä tässä sinun tapauksessasi? Mistäs tiedät ja entäpä omassa henkisessä kehityksessäsi? Mistäs sinä tiedät, kuka on valmis mihinkin? Ja jos universumissa ja ulottuvuuksissa on noin riitaisaa kuin mitä soulilta olen käsittänyt, leikin vielä mielellään Täällä Alhaalla.

Olen seksistä Asterixin kanssa samaa mieltä juuri sen suhteen, että jos seksi kiinnostaa niin hyvänen aika - antakaa mennä! Kunhan se on vain terveellä, rakentavalla pohjalla ja ymmärtää myös seksin ja seksuaalisen henkisen luonteen voimakkuuden, niin mitä sitä itseään kieltämään. Jos teet jotain, tee se Rakkaudesta - myös seksin kohdalla. Minun tapani on oikea vain ja ainoastaan minulle.

Hyvä sitten, ei ole alempaa eikä ylempää, mutta onko tämä seksikeskustelu? Asterix, minä kyseenalaistin soulin jutut ja eihän siitä muuta tullut kuin yhteyden katkaisu.

En voi millään uskoa tätä että jos joku ope vielä jostain minulle tulisi, jostain "ylhäältä" niin en saisi kyseenalaistaa mitään tai puhua asioista muille.. Lapsikin kyseenalaistaa nuo väitteet, serkkuni joka ei ole näistä asioista kiinnostunut, rapu-kaksonen sanoi että ei Ylin Luoja voi mitenkään menettää valtaa alemmille Luojille.. Mun mielestä on myös tosi omituista ajatella vanhojen sielujen olevan jotain tasapainottomia hapannaamoja, mun mielestä vanhat sielut ovat sellaisia iloisia, onnellisia, jotka jakavat ympärilleen sitä iloa.

Iloa ja suvaitsevaisuutta tämä maailma tarvitsee, eikä lokerointia ja toisten alistamista luokitteluilla. Terveisin, indigo, ja vanha sielu, joka on vapautunut jo karmakierrosta. Päästäkää jo irti noista vanhetuneista malleista jakaa ihmisiä eri luokkiin, se on oikeasti vain vallankäyttöä, egon aluetta.

Karmasta vapautuminen ei merkitsekään irtiottoa valintojensa, päätöstensä ja toimintansa luonnollista seurauksista. Sen sijaan karma korvautuu sen tietämisellä tie - tietää , kuinka edetä sovinnon ja hyvityksen merkeissä eteenpäin. Tietäminen mahdollistaa määräämisen päämäärä - määrääminen sekä tämänmukaisen suunnan tallentamisen ja ikuistamisen. On kyse henkilökohtaisesta avautumisesta etenemään omajohteisesti aikaisemman syy-seuraus-suhteisen "yritä-ja-erehdy;korjaa-ja-perehdy" -räpeltämisen sijaan.

Liikumme luomisen kehällä, jonka alku- ja päätepiste ovat yksi ja sama; yhden kuroutumisen takaisinperruutus. Silti avoimuus, väljyys ja aukinaisuus ovat kehittymisen niksejä.

Kokeaksemme edes hivenen äärettömyydestä ja rajattomuudesta. En tiedä odotanko mitään yksittäistä opettajaa todellakaan Asterix, vaan jos joku kuten Keho ennen väittää tietävänsä paljon ja kaiken, hänen ON kestettävä kyseenalaistaminen ja keskustelu.

Jos olen korkeassa koulutuksessa henkimaailmassa niin kerron kyllä aivan kaiken kaikille, tai jos sattuisin hurahtamaan kanavointiin.. Seksi maadoittaa sielun tänne.

Tai se on yksi tapa. Rakastelu ei olekaan niin maallinen ja fyysinen kuin jotkin, mahdollisesti hyvin nuoret sielut , ihmiset olettavat? No joo on siinä sielunyhteyksiäkin.. Jos puhut aurasta niin suhde kuulema jättää jälkensä 9 kuukaudeksi ja vasta sen jälkeen irrotaan.

Eli esimerkiksi exäni aloitti uuden suhteen noin 8 kk sen jälkeen kun me irtosimme väkipakolla, eikä ollut mukavaa, mutta sen jälkeen en halunnut fyysisesti lähelle eikä hän oikein osannut päästää henkisesti lähelle. En osaa sanoa missä ikävaiheessa hän on mutta  kyllä näyttäis sieluilla olevan jotenkin eri ikä, kun ovat niin eri tasoilla.

Niinpä, onhan se Tantrakin vaikka kuinka ja vanha joogalaji:: Ymmärtääkseni sielu rakastaa ja hyväksyy kaikki sellaisena kuin ovat. Oli vauvasielu tai vanha sielu, olisi hyvä oppia erottamaan kumpi motivoi milloinkin. Näin myös kun seksistä on kyse:: Voi, en tarkoittanut, että joku olisi kykenevämpi sieluyhteyteen nopeammin tai hitaammin kuin toinen. Kaikkihan me vaistoamme toisistamme auran heti ensi tapaamisella. Itse vaistoan ihmisestä, onko hän tuttava menneestä ja jos on, millainen sielujemme välinen suhde on tässä elämässä.

Olen huomannut, että omassa elämässäni ne ihmiset, joihin on lujemipi side, pysyvät pidempään ystävinä kuin he, joihin on kiinni löysemmin sitein. Kumppanikseni tarvitsisin ehdottomasti henkilön, jonka kanssa minulla olisi yhtä vahva henkinen side ja keskinäinen ymmärrys kuin esimerkiksi parhaan ystäväni tai sisareni kanssa.

Jos en tunne yhteenkuuluvuuden tunnetta jonkun kanssa luontaisesti, en osaa sitä väkisinkään näytellä ja elää Oinas. Esimerkkinä vaikka isäni, johon en tunne mitään yhteyttä, joten en ole hänen kanssaan tekemisissäkään, jos ei ole pakko.

Olemme sieluiltamme ja egoiltamme niin erilaisia muttei kumpikaan meistä ole toista parempi tai huonompi. Sieluniän määritelmä on aivan samanlainen kuin fyysisen iän määritelmä. Kertoo kauanko ollaan oltu täällä ja antaa vähän vihiä käyttäymisen syistä. Ovatko vuotiaat ihmisinä arvokkaampia ja parempia kuin vuotiaat, vaikka he käyttäytyvätkin eri tavoin samassa tilanteessa? Sama jos valitsisit, pitäisikö ampua kypsä sielu vai nuori sielu, kumpi olisi sieluna arvokkaampi.

Vastaus on, ettei kumpikaan ole toistaan arvokkaampi. Samoin maallisessa oikeusjärjestelmässä saisit mitä todennäköisemmin samanlaisen tuomion murhatun iästä huolimatta vaikka nuoren ihmisen kohdalla varmasti asiaa nostaisi se, että kyseessä oli nuori ihminen, jolla oli vielä elämä edessä.

D Asian olisi voinut ilmaista jollain toisellakin esimerkillä. Pienten yksityiskohtien eritteleminen helpottaa minun kohdallani kokonaisuuden hahmottamista.

Täytyy saada intuitiota tyydyttävä vastaus kysymykseen "Miksi? Puhun pikemminkin "sielunsijoittumaiästä" kuin sieluniästä. Arvioin ihmisen kykenevän sieluntamaan itseään fokusoituen eli keskittyen eri sielunikäjakautumiksi määrittelemiimme kohtiin.

Samoin kuin minulle on luonnollisempaa ilmaista jälleensyntymieni meneillään olevuutta ikuisessa nykyhetkessä ilmauksella "moniminä-tietoisuuspallo". Todellakin, olen suonut itselleni tilaisuuden kokea tuota meneillään olevuutta. Sitä, että kuvitelmani "historiasta" onkin mieleni hahmotelma siitä, mitä tapahtuu parhaillaan eli mikä on olemassa nyt - suhteessa ympäröivään tapahtumiseen eli moniminä-tietoisuuspalloni kehäytymiseen planeetan tavoin Jumal-Itseni kaikenkattavuuspisteen ympäri.

Käsitykseni mukaan elämme mahdollistumisen valikossa: Silti itsensä vajentaminen sielunkuroutumakseen tuo kaiken ilmentymään kauttamme. Myös jonkin ilmentymättömyyden - sitä ilmentynyttä vasten, joka tekee ilmentymättömästä ilmeistä eli läsnäolevaa. Se on juuri sitä makrokosmoksen heijastumista mikrokosmoksesta - suuruusmaailman löytymistä pienoismaailmasta.

Otanko moniminä-tietoisuuspalloni käyttööni - olenko mahdollistuvaa minuuttani kaleidoskooppina: Ja resurssintaen - tiedostamalla ettei voi olla kuin yksi Minä Olen! Hyvä kirjoitus Rauhan Enkeli. Kuvasit hyvin tuota, miten itsekin hahmotan itseni, olemukseni ja elämäni.

Tuo Minä Olen - olemus on monella tasolla ja monissa elämissä, entisissä ja tulevissa, sekä rinnakkaisissa elämissä. Sitten myös nuo epäjohdonmukaisuudet ärsyttävät noissa ihmisten luokitteluissa. Ja jos ajatellaan jonkun pitävän eläimiin sekaantumista inhottavana jne.. Voit lukea historiateoksista, miten kävi. Hyvin sopeutuneiden somalien tehtävä ei ole pyydellä anteeksi sopeutumattomien puolesta. Poliittisena ja kotoutuneeksi maahanmuuttajaksi profiloituneena henkilönä sinulla voisi olla kuitenkin paljon annettavaa itse ongelman ratkaisussa.

Kun yritin etsiä sitä tekstistä, löysin vain tämän:. Mikään rikostilasto ei tule oikenemaan tällä. Husun pitää nähdä asia nimenomaan sopeutumiskykyisten maahanmuuttajien näkökulmasta ja miten rikostilaston taakka saadaan heidän harteiltaan pois.

Olisi myös mukavaa tietää, mitä HUSU tässä tarkkaan ottaen tarkoittaa noilla "fyysisillä rajoilla". Kuten husu on todennut jo aiemmin: Suomalaiset naiset taas ovat,mitäköhän? Sitä voi vaan arvailla..

Nyt en kyllä näe minkäänlaista yhteyttä joihinkin pedofiileihin ja joukkoraiskaukseen. Ellei sitten ole tarkoitus taas tuttuun tyyliin syyttää suomalaista yhteiskuntaa,ja ihmisiä,ja tehdä uhrista syyllistä. Oikeastaan kun tuon tekstin lukee,tulee taas silmille sieltä lause,jossa suomi on kaltoinkohdellut näitäkin tyyppejä. Tosiasioita ei nyt vaan muuteta. Mielenkiintoista että husu puhuu väkivallasta,ikäänkuin raiskaus olisi väkivaltaa,joka on vain nuorten poikien purkaus.

Kun osalla näistä on rikoksia taustalla ennestään,miksi heitä ei ole suljettu laitoksiin,kuten suomalaisia lapsia,joilla on vain es. Missä sosiaaliviranomaiset ovat luuranneet,missä varhainen puuttuminen? Vai onko tässä taas kerran sen tuloksia?

Aika ovela,mutta mauton vastaveto. Niin ei ole Lipposkakaan ollut lähdössä marssimaan, kuin Tampereen pitsapajojen aikaan? Suomalaisille saa näköjään joidenkin selittelijöiden mielestä tehdä mitä vaan, uhrit on itse syyllisiä? Suomessa pahoinvointi näkyy maahanmuuttajien, mutta myös kantasuomalaisten kesken ja varsinkin kantasuomalaisten. Osoituksena tästä viime vuosina tapahtuneet perhesurmat jotka pääosin on tapahtuneet kantasuomalaisten tekemänä.

Tapaus Eerika jossa kantasuomalainen isä naisystävänsä kanssa kiduttaa pienen tyttärensä kuoliaaksi kantasuomalaisten virkahenkilöiden seuraen sivusta on järkyttävin tapaus mihin jo kohtalaisen pitkän ikäni aikana olen joutunut kokemaan. Maahanmuutajien ja heidän jälkeläisten väkivaltaiset teot, jollainen raiskauskin on ja vielä pahimmasta päästä on tuomittava jyrkästi, mutta emme saa ummista silmiämme mitä meidän kantasuomalaisten keskuudessa tapahtuu.

Olemme tilastojen mukaan eräs Eu: Raiskauksia tai väkivaltaa ei ole pakko hyväksyä osaksi maahanmuuttoa ja tässä menee suvaitsevaisuuden ja äärisuvaitsevaisuuden raja. Perhesurmien taustalta löytyy se, että suomalaiset säästetään vaikka hengiltä, jotta maahanmuuttajilla on hyvä olla. Lastensuojelu, mielenterveyspalveluihin tai muihin tukiverkkoihin ei löydy enää rahaa kun taas maahanmuuttoon löytyy ja vaikka laittomasti maassaolevien terveydenhuollon laajentamiseen sekä näiden maksu ja verovapauteen löytyykin rahaa.

Lastensuojeluun ei saatu lisää rahaa, vaikka näin luvattiin ja mielenterveyspalveluistakin on edelleen säästetty, joka taas näkyy lastensuojelunkin asiakkaiden tilanteen vaikeutumisena.

Uudet perhesurmat ovat vain ajan kysymys eikä resursseja löydy edelleenkään kuin epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan ongelmien korjaamiseen. Ymmärtääkseni en iskenyt mitään "koska suomalaisetkin" korttia pöytään saati, että hyväksyisin raiskauksen. Tuo perhesurmien liittäminen maahanmuuton kustannuksiin on naurettavuudessaan vailla vertaa.

Jos et hae hyväksyntää jossain suhteessa, niin osaatko selittää miksi argumentoit, että koska suomalaisetkin. Holtiton maahanmuuttopolitiikka kilpailee samoista yhä vähenevistä resursseista ja samalla kun muualla jokainen euro säästyy, niin maahanmuutossa ei säästellä. Jos väität jonkin olevan naurettavaa, niin sen pitäisi olla naurettavan helppoa sinulle todentaa ettei näin ole. Ole hyvä ja osoita tai keksi tekosyy miksi sinä et osaa todentaa naurettavuutta. Huotari, ehkei sinun kapea-alaisesta näkökulmasta, mutta yritänkin katsoa asioita hieman syvemmältä ja laajemmin.

Tämän opin aikoinani toimiessani sos. Huotari, miksi suomalainen mies hakkaa vaimoaan tai miksi täällä lapsia otetaan huostaan, miksi perheet hajoavat. Ellemme edes yritä ymmärtää näitä suomalaisia perheitä riivaavia ongelmia, emme myöskään löydä tapoja millä näihin ongelmiin voisi puuttua, saati ratkaista.

On aivan eri asia yrittää ymmärtää miksi joku, tässä tapauksessa nuoret somalipojat syyllistyvät raiskaukseen, kuin hyväksyä sitä tekoa. Arto, meillä on omiakin ongelmia tarpeeksi ratkottavana, se ei tarkoita, että tämän nojalla voimme hankkia lisää maahanmuuttoa, jossa ongelmat nousevat yli muiden maahanmuuttaja- ja oleskeluluparyhmien.

Vaikeasti kotoutettavaa ja syrjäytymisherkkää maahanmuuttoa ei voida tässä määrin ottaa vastaan. Maahanmuuttajien ongelmat vievät resursseja kotimaisten ongelmien ratkaisemisesta eikä vastaanottokyvyn ylittävässä maahanmuuttopolitiikassa näytä voittavan kukaan. Maailmalla on eri käsityksiäkin väkivallasta ja vaikka raiskauksista.

Se mikä meillä on raiskaus ei välttämättä ole toisessa kultturissa. Jos tämän ymmärtää, niin miten tälläinen sopii meidän yhteiskuntaan? Viimeinen virkkeesi osuu asian ytimeen. Täällä on moni jo kirjoittanut ymmärtävänsä, että se johtuu islaam-pohjaisesta kulttuurista. Voisitko nyt kertoa meille, mistä itse ymmärrät tuon joukkoraiskauksen ja muiden vastaavien nuorten muslimipoikajoukkioiden tekojen johtuvan?

Me olemme tässä yhdessä. Väkivaltatapaukset viime vuosina aikana ovat olleet järkyttävät. On myös usean sukupolven tekemiä tyttöjen hyväksikäyttötapauksia - siis sarja joukkoraiskauksia - ja nyt on vuoden sisällä paljastunut laaja tyttöjen hyväksikäyttörinki - kantasuomalaisten nekin. En ole havainnut kansanliikettä syyllisten paljastamiseksi - eikä näiden tekijöiden henkilötietoja ole levitelty esitutkintavaiheessa.

Hirvisaaren ja kansanedustaja Packalenin sivuilla lietsottu raivo on halpahintaisinta vaalikampanjaa mitä olen nähnyt sitten Halla-Ahon Lieksan käynnin EU-kampanjana.

Toivon, että jokainen "oikeudentunnollaan" hurskasteleva latoo seuraavaan kirjoitukseensa ne käytännön asiat, joita on tehnyt naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Miikka Satama voinee ystävällisesti kerkeänä kirjoittajana aloittaa. Eräskin aikoinaan matkasaarnaaja toiminut maalaisliiton entinen kansanedustaja kun ei muuhun enään kyennyt nuoleskeli pikkutyttöjä, sai tuomion, mutta pääsi Kekkosen yleisessä armahduksessa pois.

Maassamme ei silloin ollut vielä yhtään somalia,mutta tämän uskonlahkon kannattajia on edelleenkin. Irma, kyllä näitä nimiä on paljastettu aivan samalla tavalla ja kansanliikettä nimenomaa on ollut taustalla. Lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistyneet eivät ole kovin hyvässä huudossa myöskään. En hurskastele, en myöskään ole Miikka Satama, mutta omalta osaltani voin kertoa sen mitä olen tehnyt.. Vaimoani en myöskään ole raiskannut, kuten en myöskään ketään "vierastakaan" naista. Tähän samaan kun me kaikki pystymme, niin kantasuomalaiset, kun maahanmuuttajatkin, niin ei tarvitse näitä keskusteluja enää käydä.

PS ymmärtääkseni nämä "maahanmuuttokysymykset" ja niiden seuraukset ovat olleet näiden poliitikkojen agendalla ihan koko vaalikauden, eikä pelkästään näin vaalien alla. Myöskin aika absurdia esittää jonkunlaisia aikataulutoivomuksia näiden raiskausten suhteen. Itse asiassa Husu on väärässä - kantaväestöä VOI syyttää ja usein syytetäänkin, se vain tapahtuu niin, että "yhteiskunta" ottaa osan vastuusta.

Kantaväestöä ei kuitenkaan välttämättä voi syyttää somalien raiskauksista, koska eri kulttuurit, normit, yms. Lukumääräisen ylivoiman avulla puolustuskyvyttömälle yksinäiselle uhrille tehtävää väkivaltaa pidetään suomalaisessa kulttuurissa erityisen raukkamaisena ja halveksittavana. Oikeuskäytäntö tuntuu olevan samaa mieltä. Selityksiä selitysten perään tältä husulta. Eikö jumalauta sillä mukamas ole mitään tekemistä näitten traagisten tapahtumien kanssa että muslimikakarat jo pienestä pitäen aivopestää tähän rakkauden uskontoon?

Ei sitten paskan vertaa kunnioitusta naisia kohtaan. Lukekaa hyvät ihmiset pyhää kirjaa nimeltä koraani niin ehkä selviää miksi näin käy, kerta toisensa perään ja aina joku julkisuudenkipee husu tai imaami selittelee niitä näitä.

Joko se on Suomalaisten ymmärtämättömyydestä tai sitten häiriöityneen yksilön tekosia tai jotain muuta skeidaa. Meillä ei ole ongelmia missään kotouttamisessa. Meillä ei myöskään ole ongelma että määrätyt maahanmuuttoyksilöt saisi huonompaa kohtelua ja näin ollen vastointahtoisesti joutuisivat hylkiöiksi maassamme. Meillä on ongelma nimeltään Islamin usko joka ei millän tavalla voi soveltaa länsimaisen demokratian sekä ihmisoikeuksien kanssa kanssa.

Toinen ongelma, mikä ehkä on vielä suurempi on omat naivit ja puolisokeat kansalaiset jotka vielä edelleen puolustavat kyseisen uskonnon harjoittelijat. Kysyn vaan, miten moni tytär vielä pitää kohdata näitten rakkauden uskonnon harjoittajien väkivalta ennen kun silmät aukeaa. Ei kannata Uffen katkoa suonia vaan tulla vaikka meille katsomaan ihan paikan päälle kuinka "alistettuja naisia" on pelaamassa jalkapalloa ja sählyä, tomittajina ja kirjailijoina, opiskelijoina ja hoitajina, päättäjinä ja suunnittelijoina.

Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan tulee taistella kaikin tavoin. Se ei auta että yhtä etnistä ryhmää syyllistetään, kun joka päivä naisten ja tyttöjen kokemukset kertovat että ongelma on globaali. Se ei ole sidoksissa mihinkään tiettyn uskontoon. Myös miehiä raiskataan ja hyväksikäytetään. On naiivia uskoa, että somalien maailmasta poistamisella loppuvat rikokset. Valitettavasti kirjoituksestasi ei selviä mihin sinä minua pyydät seuraamaan näitä "alistettuja naisia" joten en voi toteutaa toiveesi.

Mitä taas tulee naisiin kohdistuvasta väkivallasta vaadin nollatoleranssia. On tietysti päivänselvää että naiset niin suomessa kuten myös muualla ovat kautta aikojen joutuneet väkivallan uhreiksi joten ongelma tietysti on ja aina olleet globaaleja. Näitä vastenmielisiä rikoksia ovat viljelleet niin kristityt ,muslimit sekä kaikki muutkin uskonnonharrastajat. Tällä hetkellä kuitenkin valitettavasti on yhden uskonnonharrastajat yliedustettuina eikä kyseinen ilmiö ole pelkästään Suomalainen vaan nimenomaan globaali.

On tilastoja jotka selvästi osoittaa että Mena maista tulevat maahanmuuttajat tekevät moninkertaisesti rikoksia ja varsinkin naisiin kohdistuvissa rikoksissa kuten raiskauksissa kertoimet ovat huikeita. On varsin yksinkertaista siinä kohtaa huomata että mitä uskontoryhmää he edustavat. Tosiasia tietysti vielä on todistamatta että johtuuko kyseiset reippaat yliedustukset rikostilastoissa nimenomaan uskonnosta vai onko kyseessä jokin kulkutauti alueella.

Jos nyt kuitenkin otetaan huomioon miten kyseisen uskonnon miesedustajat kautta aikojen ovat käyttäytyneet naisia kohtaan sekä tämän lisäksi vielä kohdistaa ajatuksiaan heidän "pyhään" kirjaan niin ainakin minulle helposti tulee mieleen että kyseessä ei ainakaan ole mistään kulkutaudista. Kaikesta huolimatta emme tietenkään voi syyllistää tiettyä kansanryhmää kokonaisuudessa.

Sehän on selvä mutta edustus kriminaalitilastoissa kuitenkin ovat kiistattomia ja sen takia olisi jotain tehtävä. En myöskään tiedä mihin viittaat että Somalien poistaminen maailmasta lopettaisi rikokset maailmasta. Sihhen en ole koskaan viitannut. Mitä taas tulee minun suonien katkeamiseen johtuu se lähinnä siitä että yhteiskuntamme päättäjät, virkamiehet sekä myöskin kyseisten rikoksentekijöiden puolustajat eivät näe tai sitten eivät, ymmärrä asioiden vakavuutta.

Kun ainoastaan somalialaistaustaista nuorta miestä syyllistyy raukkamaiseen ja halveksittavaan joukkoväkivaltaan puolustuskyvytöntä kantaväestön yksinäistä uhria vastaan, niin teko ei Husun mielestä liity somaleihin eikä alaikäisten nuorten vanhemmilla ole myöskään mitään kasvattajan vastuuta lapsistaan. Ehkäpä kyseessä on vain kulttuuriin kuuluva tapa osoittaa kiitollisuutta suomalaisten veronmaksajien kustantamasta, vuosien ajan myönnetystä asumisperusteisesta sosiaaliturvasta ja kaikista muista etuuksista.

Jos asetelma olisi päinvastainen ja teko tapahtuisi Mogadishussa, mitkä mahtaisivat olla sen seuraamukset? Pienen tytön isänä se vihan määrä, mikä minussa herää edes siitä, että joudun ajattelemaan tilanteen hänen kohdalleen, on jo aika merkittävä.

Ajattelen, että sitä ei hyvitä mikään tämän yhteiskunnan tarjoama rangaistus, ei mikään määrä rahaa. Ajattelen, etten tulisi ikinä antamaan itselleni anteeksi tai ansaitsisi oikeastaan olla edes isä tai elää, jos antaisin asian vain olla.

Jos tämä yhteiskunta tarjoaisi kohtuullisen rangaistuksen, kuten esimerkiksi vuodeksi metri kertaa metri vankisellin ja hautauksen energialaitoksella, kokisin oikeuden tapahtuneen. Husulta et al hyvä bloggaus, ei tullut mieleenkään vaatia irtisanoutumisia tai edes kommenttia, koska ymmärtääkseni tätä rikosta ei tehty Profeetan nimeen.

Juu, ei ole kyse kotouttamisesta koska sillä näihin ei voi empirian perusteella vaikuttaa eikä somalialaisuudesta. Tanskan rikostilastot, joissa erotellaan toisen polven maahanmuuttajien tausta, kyse on kehittymättömän lähtökulttuurin ja islamin naiskuvasta ja suhtautumisesta ei-uskoviin kufr. Taidan olla fossiili, kun muista kuinka Somaliassa tiktaattori "Siat Barre" terrorisoi omaa kansaansa sotaväkensä kanssa, vuosia seurasin aivan karmeita juttuja.

Kun vainotut pääsi niskan päälle terrorikoneistolla oli valtion kaikki rahat ja pötkivät pakoon, mikä mihinkin ja täällä heidät otettiin vaastaan kuin piispat pappilassa? Suomen viranomaisilla ja medialla toitotettiin, että tulijat on savimajoista harhaan johtavaa tietoa?? Eihän sorrettujan tarvinnut lähteä pakoon vaan sortajien, eli näin me palkittiin sortajia!

Tämän käsityksen sain kun seurasi mediaa päivittäin! Juha Kuikka kirjoitti "Somalimaahanmuuttajien joukossa on suhteessa enemmän syrjäytyneitä ja syrjityksi tulleita kuin kantasuomalaisten keskuudessa. Silloin kantasuomalaistenkin keskuudesta tulisi verrokkiryhmäksi valita monin tavoin keskivertosuomalaisesta poikkeavia henkilöitä, jos mielii tehdä tilastollista analyysia siten, että selittäviksi muuttujiksi jäisivät vain kulttuuriteijät" Ensinnäkin mistähän se mahtaa johtua, että juuri Somaleissa ja muutamissa muissa vähemmistöissä on niin paljon syrjäytyneitä?

Onko ratkaisu tähän että roudataan lisää porukkaa näistä maista. Eikä toi väite muuten edes pidä paikkansa. Husu on täysin oikeassa, ettei somali- yhteisöllä ole mitään kollektiivista anteeksipyyntövelvoitetta. En minäkään ala pyytelemään ulkomailla anteeksi urpojen suomalaishäiriköiden toilailuja. Se, että nämä 5 raukkamaista paskahousua ovat tehneet näinkin iljettävän teon ei edelleenkään ole kollektiivisesti somaliyhteisön vika. Luulisin, että siellä perheissä on monta varsin surullista henkilöä tällä hetkellä ihmettelemässä miten näin kävi.

Joka tapauksessa tällainen rikos ainutlaatuisuudessaan on laatuaan sellainen, että asia on nostettava pöydälle. Ihan vain senkin takia, että mielestäni olis tärkeätä, että somaliyhteisö kommentoisi asiaa ja tuomitsisi näiden nuorten pelkureiden teon ja tällä tavoin tekisi selväksi, etteivät millään tapaa hyväksy moista.

On lapsellista alkaa vertaamaan yhden pedofiilin tai esim. Yksittäisiä sairaita ihmisiä on olemassa, eikä sekään ole mikään valtaväestön yksinoikeus tai syyllisyystaakka. Pedofiili on pedofiili ja rikosorganisaatioon kuuluva eläin on juuri sitä. Heitä ei tule laskea normeihin, koska tekevät pahoja asioita päivästä toiseen. Mutta se, että noin nuoret pojat syyllistyvät noin alhaiseen tekoon ja samalla tuhoavat nuoren naisen elämän, asia on pakko nostaa tapetille. Miten ihmeessä pojat edes moisen ajatuksen saivat päähänsä?

Kukaan heistä ei sanonut "nyt riittää" vaikka ovat muka tavallisia ihmisiä. Edes päänsekoituksella ei pysty tätä luotia väistämään.

Lynkkausmieliala on yhtä kova kuin esim. Eerikan tapauksessa tai missä tahansa tapauksessa, jossa avuton ja viaton uhri raiskataan tai tapetaan. On aivan turha alkaa pehmentelemään asioita ja varsinkin asioiden maton alle lakaiseminen tai vähättely tässä vaiheessa olisi pahin virhe mitä voidaan tehdä. Kovat tuomiot näille pojille, mutta ennen sitä olisi tärkeätä, että somaliyhteisö tekisi tavalliselle kansalle selväksi, ettei ole heidän tapansa tehdä tällaista.

Se varmasti auttaisi asiaa, vaikkei heillä mitään velvollisuutta olekaan. Jos vaikka 1 neljästä pojasta olisikin vain seissyt vieressä, on hän aivan yhtä syyllinen kuin muutkin, koska ei ole nähnyt tarpeelliseksi estää tapahtumia. Katsotaan mitä oikeus nyt sanoo tapauksesta kun tutkinta saatetaan päätökseen ja syylliset saavat tuomionsa. Tuomioksi ehdollinen rangaistus ja hyysäystä.

Näinhän tää homma täällä toimii. Suomen rikoslain mukaan vuotias on rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan. Tosin hän saa ikähyvityksen eli rangaistus määrätään lievennetyllä asteikolla.

Vapausrangaistuskin on mahdollinen, mutta varmastikin käytännössä ainoastaan ehdollisena vankeustuomiona. Asiasta ovat uutisoineet useat lehdet ja Helsingin Sanomat on kommentoinut asiaa parista eri näkökulmasta, toinen liittyen siihen pitäisikö tekijöiden tausta kertoa ja toinen liittyen fyysiseen loukkaantumiseen. Poliisitalon aulaan oli kokoontunut rikoksentekijöiden omaisia, joiden hymyjen ja naurujen ohi ystäväni joutuin kulkemaan. Husun tulisi hävetä kommenttejaan. Hänhän pyrkii eduskuntaan missä edustetaan yhteisöä.

Jos yhteisö ottaisi vastuuta näistä teoista niin jotakin muutosta voisi saada aikaankin. Esim kun somalivanhemmat kiertelivät porukoissa estämässä nuoria somali katuryöstöjengejä vuosia sitten, oli se tehokasta torjuntaa. Jos yhteisö ei ota vastuuta eikä yritä ratkoa näitä ongelmia tai muuuttaa asenteita niin kuka sitten?

Olen itse asunut 20 vuotta ulkomailla ja valitettavasti samat ongelmat näiden yhteisöjen osalta ovat nähtävissä kaikkialla joten yhteisön ongelmasta voidaan puhua. Minä kyllä häpeäisin jos suomalaiset ulkomailla johtaisivat ryöstö ja raiskaus tilastoja! En voi ottaa kantaa miten paljon siellä on naurettu tai ovatko olleet omaisia vai jotain ihan muita maahanmuuttajia.

Varmasti on uhrille kova paikka, ei kukaan niin ole väittänytkään. Jos on joku naureskellut niin on aika saatanan urpo ihminen. Sen verran tiedän, että kyseisen tytön vanhemmat olivat olleet baarissa kaljalla puhumassa tapahtuneesta. Olipa heiltä tarinan mukaan myös kysytty, että olisko parempi olla tytön tukena tällä hetkellä kuin keskikaljabaarissa. En ollut itse tuollakaan mukana, joten en osaa siihenkään sen enempää ottaa kantaa. Miksi Husun pitäisi hävetä kommenttiaan? Hän nimenomaan on tuominnut teon, mutta miksi ihmeessä pyytäisi parin vajakin tekoja anteeksi?

Menetkö sä pyytämään anteeksi suomalaisten puolesta, jos joku hakkaa maahanmuuttajan? Ei yhteisö voi ottaa vastuuta muutaman urpon tekosista eikä pidäkään. Teko on jo tuomittu, mutta syytön ei ole syyllinen syyllisten synteihin. Mikä erikoisvelvollisuus toisilla ihmisryhmillä on pyydellä suuntaan ja toiseen anteeksi? Niin minäkin oon asunut vuosia ulkomailla. Ja yhtä ainoata kertaa en ole pyydellyt suomalaisten känniurpojen tekosia.

Nauranut kun Suomi- paita päällä örvelletään, oksennellaan ja kuseskellaan sekä haastetaan riitaa. En pyydä anteeksi, enkä häpeile heidän tekosiaan.

Koska ne juntit ei määritä "suomalaista", vaan mielummin minä itse omalla käytökselläni. Niin, koskaanhan vika ei ole teidän. Milloin joku teistä somaleista ottaa vastuun ja myöntää, että vika tosiaan on teidän. Somalithan tässä raiskasi, ei kantaväestö. Lehdistöhän tätä kuten muitakin mamujen rikoksia pimittää. Syntyperää ei haluta kertoa. Kas vain kun joku somali esim on bussikuskina, on lehdissä kissankokoisella tekstit kuinka somali työllistyi tms.

Ongelmana on se, että tää porukka ei sopeudu tänne. Johtavat rikostilastoja, ovat eniten sosiaalietuuksien varassa ja ovat aina valittamassa suomalaisten tavoista ja tottumuksista.

En ole ollut koskaan mamu, ja toivottavasti en joudu olemaankaan. Mutta maassa maan tavalla! Missä on arvostus ja kunnioitus ja kiitollisuus? Tämä maa on suomi. Jos se ei sovi omaan käsitykseen niin mikään pakkohan täällä ei ole olla. Jorma Härkönen kirjoittaa "Entäpä kun joku tuon kiihotuksen seurauksena todellakin ottaa oikeuden omiin käsiinsä" Eikö olisi erinomainen asia jos joku ottaisi tämän asian suhteen oikeuden omiin käsiinsä?

Kuten olemme nähneet edellisistä raiskaus tuomioista niin oikeuslaitokseen ei voi luottaa tämän asia johdosta.. Oletko todellakin sitä mieltä, että toisella paikkakunnalla joku tummaihoinen, somali, kongolainen, kenialainen, suomalainen tai vaikka ranskalainen, joka ei edes tunne näitä epäiltyjä, saa ottaa vastuuta?

Siihen nimittäin tämänlainen ryhmää vastaan kiihottamine johtaa. Näin on käynyt aikaisemminkin, ja niin käy joka kerta. Tällä viikolla tulen pelkäämään erityisen paljon koulussa ja ammattiopinnoissa olevien ystävieni, tyttöjen ja poikien puolesta, sillä esimerkiksi kansanedustajien blogeissa yllytetään sumeilematta suuntaamaan vihaa tiettyjä ihmisiä kohtaan.

Sinuakin kalpeampia kummallisten, naisia alistavia uskontojen edustajia on pilvin pimein, alkaen lestadiolaisista. Ketään ei kiinnosta ihonväri. En tietenkään ainoastaan tekiät saavat ottaa vastuun teoistaan. Onko jostain väestöryhmästä tosiasioiden kertominen yllyttämistä. Kaikkein eniten nämä perseilijät näistä vähemmistö ryhmistä yllyttävät kantaväestöä vihaamaan koko ryhmää.

Tämä on ollut kuvottava rikos! Lähes yhtä kuvottavaa on nähdä kuinka täällä tietyt "suvaitsevat kansalaiskeskustelijat" vielä jotenkin yrittävät silmät kirkkaina ja suu vaahdossa jotenkin selittää ettei syntyperällä tai uskonnolla olisi mitään tekemistä tämän rikoksen kanssa. Näitä erään tietyn uskonnon edustajien touhuja ollaan jo riittävän pitkään saatu seurata. Totuus on vain se että meillä on tässä maassa ainesta joka ei ikinä tule länsimaalaiseen elämäntyyliin sopeutumaan.

Ja sille ainekselle on näytettävä ovea ja poistettava maasta pysyvästi! Tulee mieleen Kellopeliappelsiini kun puhutaan kotouttamisesta. Mitenköhän kotouttaminen pyyhkisi tuhansien vuosien islamilaisen perinnön ja heimokäräjien tavat? Pitäisikö kansalaisuus sitten myöntää kotouttamistentin perusteella? Myönnetään pois että ei tähän mikään auta, sitä paitsi eritystomenpiteet olisivat uskonnonvapauden vastaisia ja rasistisia.

Me voisimme yhtä hyvin ostaa vaikka Keniasta turvapaikat somalipakolaisille, siellä niitä on jo nyt todella paljon. En ymmärrä kiintiöpakolaisuutta ollenkaan. Tänne kylmään pohjolaan jossa on todella vähän muslimeja ja sopetuminen haasteellista.

Muun muassa silloinen vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää on todennut, että joukkoraiskaukset ovat Somaliassa yleisiä. Myös muualla Afrikassa ja yleensäkin maailmassa joukkoraiskaukset ovat yksi sodankäynnin muoto. Ehkä kyse onkin siitä, että nämä somalinuoret tuntevat olevansa sodassa suomalaisia vastaan. Tästähän on jo pitkään ollut merkkejä Ruotsissa, jossa maahanmuuttajanuoret sanovat aivan avoimesti olevansa sodassa ruotsalaisia vastaan.

Tätä varmaan jo kysyttiinkin, mutta kysyn vielä uudestaan: Husu, sinulla ei varmaankaan ole mitään sitä vastaan, että nämä raiskaajat karkotetaan Somaliaan? Suomen lakikin sanoo, että rikoksiin syyllistynyt ulkomaan kansalainen karkotetaan Suomesta. Jos puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, ollaan heti lietsomassa vihaa.

Ruotsin laivalla somalit raiskasivat naisen. Ei somaleiden kuulu pyytää toisten somaleiden tekemiä rikoksia anteeksi. Mutta kyllä kyse on nimenomaan kotoutumisesta, vaikka kirjoittaja toisin väittää. Kyse on hyvin paljon myös kotikasvatuksesta. Onko se jotenkin vaikeaa ymmärtää? Kuka sitä vihaa lietsoo tekemisillään? Maasta karkoittaminen helpommaksi Suomessa, kiitos! Jokaisella kansalla on kulttuurinsa suomalailla on sauna ja ruisleipä uskonsuunista riippumatta vaikka muuttavat ulkomaille vievät kulttuurinsa mukanaan.

Nämä maahamme saapuneet ovat myös tuoneet oman kulttuurinsa meitä rikastuttamaan. Näin se "monikulttuurius" leviää Afrikasta Suomeen. Raiskaajien käytöshän ei eroa käytöksestään Suomessa verrattuna heidän käytökseen omassa kulttuurissaan Afrikan mantereella. Erityisesti muslimivaikutteisissa kulttuureissa naisten tämänkaltainen kohtelu on aivan hyväksyttävää. He tuovat sen kulttuurin mukanaan ja siirtävät sen edelleen sukupolvelta toiselle. Jos on huomattu, että tietyntaustaiset henkilöt muita useammin syyllistyvät tietyntyyppisiin rikoksiin, kuten tästä yltä olemme oppineet, olisi näihin ongelmaryhmiin kohdistettava erityisiä toimenpiteitä tekojen rajoittamiseksi, eikö totta?

Minkälaista tällainen ennaltaehkäisevä työ voisi ollakaan, esimerkiksikö Poliisipartion antamaa opastusta ravintolan edustalla kyttäävälle tietyntaustaisten miesten täyttämälle autoilijaporukalle, muuta en heti kylläkään keksi: Erittäin tärkeä näkökohta Jouni Tuomelalta: Koska kyseessä on selvästi kulttuuriin sidonnainen käyttäytyminen, myös ennaltaehkäisyn täytyy lähteä kyseisen kulttuurin syvällisestä ymmärtämisestä.

Blogisti Abdirahim Husu Hussein on tässä asiantuntija -- mitkä ovat hänen suosituksensa, jotta emme joutuisi tulevaisuudessa kokemaan samanlaisia uutisia toistuvasti yhä uudelleen? Poliittisen vallan tavoittelijana hänellä on varmaankin hyvin konkreettisia ehdotuksia toimivista keinoista, joten antaapa siis kuulua.

Hiljentymällä sanan ääreen pääsemme lähemmäksi tätä meille vierasta uskontoa ja kulttuuria, jonka vaikutuksen monet näkevät merkittävänä näiden törkeiden raiskausrikosten takana. Mutta onko asia todellakin näin?

Koraaniin tutustuminen on joka tapauksessa nyt helppoa ja samalla mahdolliset ennakkoluulot joko vähenevät, katoavat tai vahvistuvat. Monikulttuurisuus on tullut Suomeen jäädäkseen. Meidän kantasuomalaisten on syytä perehtyä islamiin. Yhteisön perinteiset tavat eivät aina määräydy uskonnosta, eikä esimerkiksi somalialaisten harjoittama naisten sukuelinten silpominen perustu mihinkään Koraanissa, vaan se on vain omanlaisensa vanha kansantapa. En oikein usko, että somalialaistaustaisten nuorten tekemät joukkoraiskaukset vähenisivät sillä, että suomalainen kantaväestö alkaa opiskella Koraania.

Olisi toivottavaa, että blogisti itse ottaisi lähiaikoina kantaa tähän kysymykseen kyseisen rikostyypin ennaltaehkäisystä sen kulttuurisia piirteitä ymmärtäen, kun hän on kerran vaalikiireiltään ehtinyt avata siitä keskustelunkin.

Onko muslimeille itsetyydytys tai vaikkapa kimpparunkkaus suurempi synti, kuin vastaavasti naisen raiskaus tai joukkoraiskaus? Normaali mies hoitaa tarpeensa mieluummin omin käsin kuin raiskaa naisen. Naisen raiskaus ei onnistu edes väkivaltaisen tilanteen ja siitä johtuvat erektion puutteen takia. Raiskaus on vallankäyttöä, äärimmäinen dominoinnin muoto.

Se on silti seksiä, sillä seksi ja valta eivät ole toisistaan irrallisia asioita. Seksillä on ilmiselvä suhde valtaan. Seksiakti on perusolemukseltaan ja käsitteitään myöten täynnä valtaa. Seksin kanssa raiskauksella on tekemistä myös siksi, että se kohdistuu melkein suurimmaksi osaksi hedelmällisessä iässä oleviin naisiin. Anteeksi mutta nyt on pakko sanoa, what a load of bull.. Olet kyllä kehittänyt perin omalaatuisen tulkinnan raiskaus käsitteestä.

Raiskauksia tehdään ympäri maailmaa, ihan yhtä lailla pikkupoikia, pikkutyttöjä, miehiä, vanhoja mummoja, vammaisia, kaikkia raiskataan. Että totta sikäli, raiskaus on eräs vallankäytön muoto mutta seksin kanssa sillä ei edelleenkään ole mitään tekemistä. Niemelä ja Osmo Tammisalo käsittelivät raiskaustilastoja tarkemmin, muistaakseni pamfletissaan "Keisarinnan uudet vaatteet".

Ei vaan Jussi K Niemelä blogissaan: Toki tilastoja voi kritisoida sen mukaan, että niissä näkyy vain ne, mitä ilmoitetaan ja vaikkapa lapset ja esim. Mutta ilmoitetuissa näkyi ihan selvä trendi: Toki muitakin tapauksia on, mutta ne eivät ole niin tavallisia. Seksi ja valta taas ovat erittäin vaikeita erottaa toisistaan. Kärjistäen, voisin puhua antamisesta, ottamisesta, panemisesta tms.

Se luo tilanteen, jossa toisen pitää haluta antaa ei välttämätöntä ja toisen haluta panna. Sitä voi mielestäni perustellusti tarkastella "dominanssina" ja "submissiona". Sen ympärille kaikki seksuaalinen kanssakäyminen rakentuu ja kaikki sen variaatiot palautuvat takaisin siihen alkuasetelmaan; Kaikki "leikit" perustuvat samoille perussäännöille. Ilman minkäänlaista seksuaalista komponenttia, raiskauksia ei tapahtuisi lainkaan, eikä ainakaan mitään preferenssejä kohteiden suhteen olisi.

Siitä tietysti voidaan keskustella, mitä seksillä ylipäätään tarkoitetaan. Luulen, että suurin ero näkemyksissämme on siinä. Mitähän mieltä Husu olisi siitä, että jos tyttö tulee raskaaksi, niin pitäisiköhän hänen tehdä abortti, vai Olen nähnyt Itäkeskuksessa kirkon vieressä somalin näyttelevän kikkeliään. Törkeintä tässä tapauksessa on että näiden rikollisten kaverit näkyy olevan somaleita vielä solvaavat tuota raiskattua uhria.

Paras rangaistus olisi avo-osastolle vankilaan. Kyllä siellä näistä pikkuraiskaajista pidettäisiin erityisen hyvää huolta. Kaukana ei ole tilanne,jossa somalinuoria aletaan lynkkaamaan kaupungilla järjestyspartioiden toimesta,-nykymeno ei voi jatkua,joku tolkku,mieluiten pikakarkoitus 24h sisällä näille sankareille! Se on vähän vaikeaa jos ja kun he ovat Suomen kansalaisia. Suomen kansalaisena olen voimakkaasti sitä vastaan. Pirppu ei liene perussuomalaisten eikä minkään muun puolueen kansanedustajaehdokas, mutta pidän hänen puheitaan varoittavina.

Rasistisia poliittisia manöövereitä on ennenkin osattu maailmassa tehdä. Siis olen huolissani että aletaan toteuttamaan omankäden oikeutta,karkotus ei olisi rasistinen poliittinen manööveri! Kostotoimia kadulla en hyväksy,-pois se minusta! Husu on ollut aika hiljaa, mikä on outoa, jos hän aikoo kansanedustajaksi. Mutta haluaisin korjata hänen avauksestaan ensimmäisen kappaleen. Helsingissä ei tapahtunut "tragediaa" vaan tahallinen, etova rikos. Kiinnitin huomiota aivan samaan: Poliitikolta odottaisi nyt konkreettisia toimenpide-ehdotuksia, jotta saisimme vastaisuudessa kaikki elää turvallisemmin omassa maassamme.

Jos he nuoret on imeneet tapansa kulttuuristaan ja isiltään, ei se helpolla lähde! Hehän on täällä hölmölässä palveltavana! No skarppaamallako me tuommoiset saamme noudattamaan maamme lakeja ja kunnioittamaan toisten ihmisten koskemattomuutta.

Älkää nyt olko naiveja. Minä olen somalialainen nainen joo maahanmuuttaja , jota pidätte "syyllisenä" naisen tramauttiseen tapahtumaan vain, koska jotkut hullut somalialaiskakarat ovat toimineet eläimellisesti?

En ole tullut tänne todellakaan puolestelemaan heitä enkä haastamaan riitaa!! Haluan kertoa mielipiteeni asiasta. Olen rehellisesti häpeästä ja shokista kuollut ja olen todella raivoissani nämä ääliö nuorille kaikesta. En ymmärrä syytä miksi menivät tekemään näiin?! Varsinkin,kun he ovat tietoisia miten vaikea on Meidän muutenkin sopeutua suomalaiseen yhteisöön mm. Erilaisten maahanmuttajien somalialaisten tekimien rikoksien takia ja nyt tämä!?

Tunnen tarvetta pyytää anteeksi, en kerran tai kahden vaan tuhannen kerran,naiselle jolle tämä kävi ja myös hänen perheelleen. En olisi rehellisesti somalina koskaan kuvitellut, että joku meidän lapsista kykenisi noin alhaiseen tekoon ja vieläpä joukkona ja niin nuorena!?! Olen sanaton ja niin ovat puolet somaliväestöstä.

Tiedän, mikään anteeksipyyntö ei tuo aikaa takaisin eikä hellitä tuskaa mitä tällä hetkellä koetaan, mutta se vaan etten osaa juuri nyt sanoa muuta.. Ja mitä rangaistukseen tulee, olipa se karkoitus somaliaan tai vankilaan, tai mitä tahansa olen samaa mieltä, törkeä ja anteeksiantamaton rikos kun on kyseessä niin järeät aseet sen kun vaan käyttöön sanon minä, jotta vastaavanlaisista rikoksista vältettäisiin.

Toinen asia mikä minua todella surettaa on se, miten suurin osa kantaväestöstä käyttäytytyvät nytten, päästää tunteitaan valloilleen muita viattomia somaleita kohtaan. Rehellisesti, en olisi koskaan kuvitellut, että te suomalaiset suurin osa nytten teistä vihaisisitte meitä somalieta näin paljon jonkun toisen yksilön tekevän rikoksen takia ja heti tilaisuuden tullen päästätte kaiken kuohun irti? Ollaanko me kaikki, somalialaiset naiset ja miehet raiskanneet suomalaisia naisia,miehiä,lapsia vuosien verran niin etttei yhdessäkään somaliaisessa ihmises ole hyvyyttä?

Senkö takia meitä kaikkia on rangaistava? Tulimme tänne etsien rauhaa ja se, että pari eksyneen lampaan takia joudumme kärsimään on minusta niin väärin!!

Kuintenkin tämä on teidän maa ja teillä on kantaväestönä oikeus päättää asioistanne, jos ette halua meitä tänne niin selvä. Olemme kyllä kiitollisia kaikesta, vaikkemme sitä kaikkiin lehtiin mustavalkoisella kirjoiteta. Ai niin viimeinen asia mihin halusin kommentoida oli siihen,että ei kannata vastata väärää vääryydellä,en usko että somalianaisten joukkoraiskaus edistäisi tätä asiaa mitenkään paremmalle tielle?

Toivon kuitenkin että sujuu hyvin eikä meitä vihattaisi alaikäisten huligaanien rikoksesta vaan me kaikki elättäisiin sovussa. Mitä tulee joukko somalialaisiin,jotka kommentoi uhrista sopimattomia kommenteja niin oh my hävetkää!!!! En ymmärrä joitain ihmisiä. Sanoisin sinulle ihan ensimmäiseksi, että suurin osa meistä kantasuomalaisista ei todellakaan vihaa teitä.

Nettipalstojen kuohuista saa helposti toisen käsityksen ja valitettavasti meillä on myös poliitikkoja, jotka käyttävät aivan häiläilemättä hyväkseen tätä tapausta nyt vaalien lähetessä. Jorma ei tiedä suurimmasta osasta mitään, sen enempää kuin kukaan muukaan. Suurin osa tietää ajatuksensa ihan itse. Jos jokin kulttuuri tuottaa enemmän pelkoa kuin joku toinen, niin se pikkuhiljaa lisää vihaakin ja se taas lisää väkivaltaa.

Asian voi kiistää jos itselleen haluaa valehdella, mutta tuo ketju todella toimii niin. Pikemminkin suhtautuminen on kun siihen kesämökille tupsahtaneeseen vieraslaumaan, joka on täydellä ylöspidolla eikä ymmärrä lähteä kotiin omaan ruokintaansa.

Nimittäin niitä, jotka vedoten "globaaliin vastuuseen", "kolonialismin velkaan", "ihmisoikeuksiin" ja muuhun moraalipuhuntaan sekä "avautumiseen" ja muuhun diversiteettipuhuntaan vaativat ottamaan edellä mainittuun ylöspitoon kaukaisista köyhistä maista sekä konflikteista, joiden kanssa meillä ei ole mitään tekemistä, tulleita. Tätä kirjoitusta täytyy arvostaa. Älä kuitenkaan luule, että kaikkia somaleja pidettäisiin syyllisenä.

Maahanmuuttokriittiset eivät ole kaikkia teitä vastaan vaan he ovat itse asiassa ainoita, joilla on ratkaisuehdotuksia sopeutumiskykyisten maahanmuuttajien aseman parantamiseksi. Monikulttuuriliike on hiljaa ja toivoo vain, että ongelma katoaisi.

Pyydän sinua lukemaan tämän kirjoitukseni: Älkää sopeutumiskykyiset somalit missään nimessä pyytäkö anteeksi näitä tekoja vaan tehkää pesäero näihin rikollisiin.

Osoittakaa, että haluatte eroon näistä sopeutumiskyvyttömistä rikollisista aivan yhtä paljon kuin kantasuomalaisetkin. Ihan samaan tapaan vähemmistö kantasuomalaisia haluaa lynkata kaikki somalit. Somaliraiskaaja siellä, suomirasisti toisaalla. Kunhan vaan saatais kummatkin ääripäät pois maan päältä, 2 metriä alle, niin hyvä. Eikä sun tartte niiden pikkupaskiaisten takia pyytää anteeksi. He tulevat kyllä saamaan osansa, eikä heidän tekonsa ole sinun synti. Se oli vielä kun poliitikot ottivat kantaa näihin raiskauksiin,siis ulkomaalaisten tekemiin.

Suomessahan ei sittemmin,kun hallitus haluaa lisätä maahanmuuttajien määrää,ole saanutkaan enää keskustella tästä jo silloin ennustetusta tulevasta ongelmasta. Niin kauan kun se ei koske heidän elinpiiriään,eikä heidän asuinalueitaan,ei mitään tehdäkkään. Se että tehdään päätöksiä näiden salaamiseksi,ei todellakaan ole mikään ratkaisu. Ei näköjään ole ollutkaan. Suomessa on varhainen puuttuminen,ja se tarkoittaa siis sitä,että perheitä lapsineen tässä 15 v.

Unohtamatta TE toimistoa,ja KELAa,johon on sossut raijattu myös mukaan "kartoittamaan"ihmisten asioita,elämäntilanteita. On siis taas kerran todistettu,että varhainen puuttuminen ja ihmisen työllistäminen eri järjestöissä,yhdistyksissä,liitoissa,poliisin,lastensuojeluviranomaisten jne. Älköön siis tulko väittämään,etteikö nuorten aiempien rikkeiden perusteella,ole ollut kontaktia sossuihin ja poliisiin.

Poliisi tekee lastensuojeluilmoituksen,kun lapset tai nuoret es. Siitä jopa voi päsähtää vapauden riisto,määrittelemättömäksi ajaksi. Kulttuuri ja uskonto vaikuttavat,siihen ei ole kahta sanaa. Täällä näitä suomalaisten vihaajia löytyy,ihan omasta takaa,viranomaisten syrjintä tuottaa siis aina vaan järkyttävämpiä tuotoksia.

Kun suomalaislapsia viedään laitoksiin tuhansittain,jopa ilman laillista perustetta,ja toiset tekevät rikkeitä,ei tapahdu mitään. Mediassa uutisoidaankin kohta siihen malliin,että suomalaiset ovat tämän aiheuttaneet,ja rahaa pitää saada lisää kotouttamis ja kotiutumis hankkeisiin. Nyt on jo säälikirjoituksia ja uhreina mediassa halutaan näyttää näiden poikien omaiset.

Kun suomalaislapsi ei pärjää koulussa ,lapsi huostaanotetaan ja vanhemmat leimataan huonoiksi ja kyvyttömiksi kasvattamaan lapsiaan,tai lapsi ei saa tukiaan,lainmukaisia,perhe ei saa toimeentulotukea ei asuntoa,lapsi huostataan ,ja vanhemmat leimataan kyvyttömiksi.

Jos lapset "hengailevat"joukolla jengeissä,suomalaislapset joutuvat laitoksiin ja perhe syytettyjen penkille. Huolien nousulla ei ole mitään rajaa,kun armeija seulojia ynm. Miksi systeemi ei puutu näihin,joila ON kotona ongelmia,ja jotka ovat sen puuttumisen tarpeessa? Sinne on valjastettu maahanmuuuton pariin sadoittain erilaista toimijaa,ja kun he ovat kuitenkin ttt.

Maahanmuutto on myös bisnestä ,se pitää muistaa. Viranomaiset ja poliitikot tarvitsevat siis uhreja,lapsista,ennenkuin heidän on pakko oman mukavuutensa ja ylenkatsomisensa unohtaen,myönnettävä virheensä. Pian julkistettavassa sisäisten turvallisuuden strategiassa pyritään puolestaan parantamaan muun muassa raiskauksen uhrien hoitoonohjausta.

Tekijät pitää aina saada nopeasti vastuuseen". Voisiko blogisti,tai joku asian kanssa tekemisissä oleva,kertoa,kuinka tuo on toteutettu,ja niille jotka kieltävät ongelman,kysymys: Taas laitetaan suomalaiset ja ulkomaalaistaustaiset keskenään vihanpitoon,vaikka syylliset istuvat valtaapitävien palleilla. Maahanmuuttajien keskuudessa on myös pelkoa es. Tämänkin blogisti voisi tuoda esiin,ja todellakin sen,kuinka on toteutunut tuo mainostettu "seksuaalisen itsemääräämisoikeuden koulutus".

Onko se tuottanut tulosta? Onko siitä ollut maahanmuuttajille hyötyä,ja onko se auttanut kotiutumisessa? Koetaanko se tarpeelliseksi,ja oikeaksi "tukimuodoksi"sopeuttamisessa suomalaiseen yhteiskuntaan? Varhainen puuttuminen ja ennaltaehkäisy eivät ole mahdollisia, koska on sitouduttu maahanmuuttajien oman kulttuurin säilyttämiseen ja tukemiseen. Eräissä maahanmuuttajakulttuureissa taas anisen esineellistäminen ja alistaminen on oleellinen osa.

Päätit sitten kirjoituttaa blogin ja jättää se elämään yksistään ilman omaa osuuttasi kommentointiin ja sinulle esitettyihin kysymyksiin. Mikä on siis tarkoitus? Oman vaalityön pönkittäminen taitaa olla se suurin vaikutin? Itse kirjoitus kertoo vain vastakkainasettelun halukkuutesi. Kommentoimatta jättämisesi välinpitämättömyytesi asiantilan korjaamiseen.

Johdatte raiskaustilastoja suvereenisti eikä siihen ole näköpiirissä muutosta, ainakaan parempaan suuntaan. Tämä on fakta eikä siihen auta se, että vedät kantasuomalaisten rikokset mukaan aina kun oman kulttuurisi harjoittajat ovat tehneet jotain pahaa. Ikävä kyllä Husulla ei ole pienintäkään mahdollisuutta keskustella tässä tapauksessa järkevästi.

Mitä tahansa maltillista hän sanoisi, aina joku Sari Karlström tai vastaava haastaisi riitaa. Ne jotka haluavat lisää maahanmuuttoa kehitysmaista hyväksyvät lisääntyneet raiskaukset, koska se on prosessin väistämätön seuraus. En luule,että kaikki suomalaiset vihaisi meitä, kaikki eivät ole samanlaisia ja jokaisella saa olla omaa mielipidettä ja myös oikeus ilmaista sen.

Yritän vaan kertoa myös miltä minusta tuntuu ja minä todella vihaan vääryyttä olipa se perheenjäseni tekemä tai somaliyhteisön,toivon kuitenkin oikeuden aina toteutuvan. Jokainen on yksilö ja sen takia on minun mielestä väärin yleistää kaikkia muitakin somaleita tähän soppaan mukaan. Mikä tulee meidän uskontoon, tuskin pojat lähtivät sillä ajatuksella että se liittyisi Islaamiin? Islam käskee meitä elämään sovussa Kuffarien kanssa ja kieltää meitä aiheuttamasta minkäänlaista Harmia eli tavallaan pitäisi elaa maassa maan tavalla varsinkin kun annoitte meille uskonnonvapautta mikä on mitä rikkauksia vapauksia minun mielestäni.

Kaikien lisäksi ensin kaikki kiitokset kuuluu Allahille Jumalalle jälkeen teille,koska otitte meitä omaan siiviinne en tiedä onko oikea sana,siipinne? Annoitte katto pään päällä, ruokaa kaikkea jne ja sitä pitäisi minun mielestä arvostaa,ei sanoin vaan teoin ja niin tapahtuu vaan jos me somalialaiset, nyt nimenomaan kaikki jopa minäkin, vältettäisi valehtelemasta, vältettäisiin tälläisiä ongelmia mm.

Tekemällä en tiedä keiden kanssa mut kunnan kanssa. Rehellisesti minun mielestäni, ei olla aktiivisia mikä tulee yhteiskuntaan vaan ollaan enemmänkin "eristäytyneitä".

Minun mielestäni, joku somaleista "tunnettu", vaikkapa tuo HUSU pitäisi pitää medialle kunnon puheen siitä, että mitä mieltä olemme tästä sanoin kuvailemattomasti tapahtuneesta ja näyttää kantaväestölle kuinka hävettävää se on meidän mielestä ja kuinka pahoillamme olemme tästä ja myös sen, että tuemme oikeutta,päätittepä mikä tahansa rangaistusta heille!

Minun mielestä kaikkien somalien ,jotka vastuttavat tälläistä jatkossakin tulisi nytten nousta ja tehdä asialle jotain vaikkapa jonkinlainen mielenoisoitus? Olen puhunut aika monelle somalialaisille ja toivon kovasti että joku jolla on valtaa esim vaikkapa toi HUSU kuuntelisi minua, koska en yksin voi toimia.

Kirjoitustyylistä pahoittelut,en ole bloggi kirjoittaja vaan tälläinen tavallinen opiskelija. Miksi sillä on mitään väliä? Ei tämä ole teologinen keskustelu. Koko kommentista poimit yksittäisen lauseen ja käännät siten keskustelua aiheesta. Jos tuollaista ei löydy Koraanista, kyse ei ole islaamista, vaan jostain muusta.

Ja nythän on kyse islaamin ja raiskausten välisestä yhteydestä. Kyse tuskin on pelkästään yksittäisestä asiasta, vaan asioiden summasta. Ihmiset harvoin ovat pelkästään jotakin yhtä asiaa.

Mutta sivuraiteilla ollaan tässä keskustelussa, jos aletaan tavaamaan uskonnollisia kirjoituksia. Niistä usein löytyy juuri se, mitä niistä haluaa etsiä. Voidaanko puhua uskonnosta tai tästä ylipäätään jossain muualla?

Kuten fb tai jotain? Voin vastata kaikkiin sun kysymyksiin islam uskonnosta ja mitä se sanoo myös tästä tapahtumasta mutta jossain muualla kun tää ei liity tähän keskustelupalstaan minun mielestä. Sinä otit asian esiin täällä. Joten voit kertoa meille tuon Koraanin jakeen täällä. Paitsi, jos Koraanissa sellaista kohtaa ei ole. Paradoksi koko islaam - somali-keskustelussa on, että Koraanin mukaan Jumala antoi Koraanin, ja siis islaamin, nimenomaan Arabian arabeille, ei esimerkiksi suomalaisille tai somaleille.

Suomalaisten viha on yksi asia, toinen on viha suomalaisia kohtaan. Suomalaisten vihaa vatvotaan todella paljon, mutta aika harvassa on sen pohtiminen, kohdistuuko vihaa suomalaisia kohtaan, miksi ja voisiko sille jotakin tehdä. Ajattelen, että ihmiset ovat tunteidensa kanssa ylipäätään samanlaisia. Eivät maahanmuuttajat ole vihassaan tai muussakaan sen kummempia kuin suomalaiset. Näistä tulee helposti kierteitä, joissa kaikki häviävät ja useimmiten juuri syyttömät kaikkein eniten.

Mitä mieltä olet siitä huivista joka peittää naisen päästä varpaisiin,ei paljasta ihoa siis ollenkaan. Ja siitä että Allah ainoastaan johdattaa naiset oikealle tielle? Kun Allah menee kaiken edelle,ja naisten tulee olla tyytyväisiä Allahin antamaan "kauneuteen"onko myös meikkaaminen siis ei nyt synti? Ovatko suomalaiset naiset ja tytöt mielestäsi mitä? Onko uskonto se ,joka määrittää suhtautumisesi,vaiko mikä? Miksi kaipaat radikaalia mielenosoitusta,tai rankkoja tuomioita tuolla aiemmin pojille ,ei suomessa voida alkaa mellakoihin sen tähden, että tyttöjä ja naisia raiskataan ,kun poikia ei opeteta maan tavoille.

Sitäkö odotat että pojat saavat tuomionsa omiltaan,vaikka noin nuorten elämä on jo pilalla,vaikka he eivät sitä tajua ,eivätkä miellä tehneensä rikosta? Kun sitä eivät miellä rikokseksi heidän vanhempansakkaan. Eivät täällä mitkään suomen kansalaiset jakele tuomioita kenellekkään,ei ole maan tapa mennä kostamaan veljensä,sisarensa,perheensä uhreille tehtyjä rikoksia Miten on otettu vastaan koulutus seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta,vai eikö seksuaalisuudesta saa puhua ääneen?

Onko sitä ylipäätään edes otettu koulutusohjelmiin? Se nimittäin on ihan ministeritason ihmisen lupaus ollut,aikanaan. Et ehkä ole ollut niin kauaa suomessa,tai sitten et edes tiedä mitä tapahtuu monissa perheissä ns. Iso joukko ei puhu suomea vieläkään,ja työttömien määrä on suuri. Joten ongelmat kärjistyvät senkin takia,alasajetussa suomessa kun ei ole kellään kohta duunia.

Että voit tulla opiskelemaan suomeen,ja palata takaisin lähtömaahasi. Että on sitä omaisuutta perheellä,ollut jo alkujaan,että ei omakohtaista kokemusta asua kielitaidottomana,työtä vailla,vieraassa maassa,sossun varassa,tukitoimilla..? Eristäytyneenä,siinäpä se,suomi kun ei ole hoitanut entisiäkään maahanmuutto ongelmiaan,ja lisää pitää saada. Ei siis ole kenenkään etu,niin kauan kun kulttuurit ja uskonto eivät kohtaa,pojat eivät voi sopeutua suomalaiseen tasa arvoiseen kulttuuriin,jossa tytöt ja pojat ovat samanarvoisia.

Kun naiset Allahin käskyjä noudattaen verhoavat itsensä ja pysyvät vaiti seurakunnassa,ei korjaannu systeemi. Allah tuntuu olevan se ainoa,joka tahdin määrää. Onko maanpäällinen elämä vain väliaikainen,eikä siten niin arvokasko? Mitä tulee husuun,onko keskustalla oikeastaan vaalien alla varaa sitoutua noinkin voimakkaasti tämänkaltaiseen julkisuuteen,jos ei hänellä ole edes vastauksiin aikaa?

Kuten Husu sanoi, somaleita ei kollektiivina ole syyllistettävä tästä tapauksesta. Kokonaan oma lukunsa on se kulttuuri, mistä näiden raiskaajien teot kumpuavat. Jos uskomme tutkinnanjohtaja Hiltusta, niin kukaan epäillyistä ei ymmärrä syyllistyneensä mihinkään. Se onkin aivan luonnollista, jos pysähdymme hetkeksi tarkastelemaan heidän aatemaailmaansa. Kuten hyvin tiedetään, itse Allah antoi Koraanissaan luvan raiskata.

Islamin profeetta ohjeisti myös raiskaamaan oikein kieltämällä raiskauksessa keskeytetyn yhdynnän. Jos nuorille puberteetti-ikäisille miehille kerrotaan tuollaisia asioita ja pidetään niitä vielä esikuvallisina ja esimerkkeinä, niin onko mikään ihme, jos tällaisia tapahtumia sattuu? Jos en ihan väärin muista, edellinen vastaava tapaus sattui, kun pojat olivat palaamassa Koraanikoulusta ja tyttö rippikoulusta.

Kaksi tapausta on tietysti liian vähän, että niistä voisi johtopäätöksiä tehdä, mutta olisiko kenties syytä pohtia myös aatemaailmaa tapauksien takana eikä tyytyä vain anteeksipyytelyyn ja yleiseen syyttelyyn? Se "kulttuuri" on juuri tuon "kollektiivin" historiallinen tuote. Kulttuuria voi aina muuttaa ja vaihta - jos haluaa. Jospa siellä koraanikoulussa oli juuri hartaasti opetettu raiskaamaan ja oppi oli vielä varmasti toteutusta vailla! Jos otat Hirsi Alin puheeksi, häneen ei kuulemma voi luottaa, koska oli antanut jotain virheellistä infoa muinoin maahantullessaan.

Hän lyttää koko muslimikulttuurin. Merkitystä ei ole koraanilla, vaan sillä miten siihen vetoavat tulkitsevat ja elävät keskuudessamme. Merkitystä on nimenomaan Koraanilla. Kaikki muu islaamin piikkiin pistettu on ihmisten puheita, ei Jumalan sanaa.

Ja juuri siksi Koraanin tunteminen on niin tärkeää. Sen muun muuttamisen nimittäin pystyy perustelemaan musliimeille. Se, mitä jää jäjelle, Koraanin sanoma, todellinen islaam, on ongelman perusta: Koraania ei voi "tulkita" jos ei ensin ole, mitä tulkita, Koraania. Paradoksaalista on, että Koraanin mukaan Koraani ja islaam on annettu nimenomaan Arabian arabeille, ei siis esim. Koraanin islaam EI ole universaaliuskonto.

Ihmisten puheiden perusteella nämä elävät Heyno! Väliäkö sillä mikä olisi koraanin mukaan, Jos he eivät nyt, eivätkä seuravaan n vuoteen siitä välitä ja kasvattavat lapsensa samaan. Sulla on muissakin asioissa kummallisen teoreettinen lintuperspektiivi. Nimenomaan sillä on väliä.

Jos määräys on Koraanissa, vodiaan väittää, että eletään Jumalan käskyjen mukaan. On aika hankalaa muttaa tuollaista asennetta, ilman että puuttuu ajatukseen Jumalasta ja uskoon sellaisesta. Jos määräystä ei löydy Koraanista, on toiminnan perusteleminen jo hankalampaa ja sen muuttaminen helpompaa. On vaikeaa perustella, että tässä nyt vaan raiskataan kaikki "vapaana olevat kotieläimet, naiset mkaan lukien", koska sellainen on meillä ollut tapana. Etenkin, kun valtaosa muista ihmisistä on toista mieltä.

Heyno ajattelee, että heidän käyttäytymistään voidaan muuttaa näyttämällä heille koraanin kohtia, tai pohjoismaisten imaamien tulkintoja. Anteeksi jos kuvittelin mutta, oletatko, että he välittävät mitä sinä tai minä väitätämme heille koraanissa seisovan. Koraani, kuten myös raamattu on itsensä kanssa ristiriitainen. Varsinkin koraanin osalta, suuntaukset tulkitsevan uudemman kumoavan vanhemman.

Jos somaliyhteisön keskuudessa hyväksytään tällaiset teot, ei mitään muutosta ole odotettavissa. Tehokkain vaikuttaja on oma yhteisö. Suomalaisessa kulttuurissa raiskaaminen on alhaista ja häpeällistä.

Meidän yhteisössämme ei "elvistellä" tehdyillä raiskauksilla. Ei edes rikollisten keskuudessa. Facessa ei ole tiedossa peukutuksia tai hymiöitä raiskaajille. Ja yläfemmojen tai selkääntaputtelun sijaan saattaa tarjolla olla ennemminkin nyrkkivitosta tällaisen raiskaajan kohdattaessa. Jostakin syystä mamujen kohdalla asia on toisin. Uhri oli huora, joka sai mitä ansaitsi, raiskaajat olivat oikeita miehiä.

Raiskaajat saivat avointa tukea lukemattomilta ikätovereiltaan. Tämä on merkittävä ero verrattuna suomalaisen raiskaajaan kohteluun. Ihmisten sietokyky on rajallinen. Jos viranomaiset eivät kykene saamaan asioita hallintaansa, löytyy yleensä jokin muu keino saattaa asiat mallilleen.

..

INDEPENDENT ESCORT HELSINKI HOMO EROTTISET TARINAT

Iso Kulli 1 kuukausi sitten XCafe iso kulli, nainen pukeissa mies alasti, pissa, sexvideo .. suomi sexi treffi palsta juicy pussy tytön itsetyydytys tatuointi kouvola salatut video treffit. Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen väestön .. Pillu pestään jos sä haluut Kyllä puhdas pimppi on puhdas. 4. syyskuu En mä usko että Valokuvaajan löytäminen on mitenkään omasta henkisestä kasvusta kiinni, puhdasta tuuria, luulen. ;) Hyvät uutiset tietysti. iso luonne kalu homo porno vids varten vapaa. Suositut · Uusin · Pisin . Kimainen latino homoseksuaalinen males puhdas satu katselua: 2; %. Tosin hän saa ikähyvityksen eli rangaistus määrätään lievennetyllä asteikolla. Lapset siis ovatkin niitä neroja oikein! Eihän tossa ole mitään järkeä mitä sä just sanoit. Olen huomannut, että omassa elämässäni ne ihmiset, joihin on lujemipi side, pysyvät pidempään ystävinä kuin he, joihin on kiinni löysemmin sitein. Mutta maassa maan tavalla! Jos kulttuurissa hyväksytään raiskaukset, ei kyse ole "determinismistä" vaankulttuurin sisällöstä.

: Puhdas kalu itsetyydytys homoseksuaaliseen foorumi

Puhdas kalu itsetyydytys homoseksuaaliseen foorumi 500
PORI WEB HOMO KAMERAT MEIS MEIS 722
Puhdas kalu itsetyydytys homoseksuaaliseen foorumi Älkää sopeutumiskykyiset somalit missään nimessä pyytäkö anteeksi näitä tekoja vaan tehkää pesäero näihin rikollisiin. And the chief challenge to emotional balance is dealing with sexual energy, which is both the most difficult and dangerous of energies to understand. D Seksi on hänelle se Number One juttu elämässä. Jos sielut ovat alkulähteestä, niin miten ne voivat olla eri ikäisiä, koska silloinhan ne kaikki ovat saman ikäisiä? Sitä voi vaan arvailla.

Thai treffit gay miten saa orgasmin