Kalu täynnä gay spermaa homo treffit

kalu täynnä gay spermaa homo treffit

Mutta silloin luvulla kyllä kerrottiin homovitsejä intissä ja oli homohuumoriakin. Muistan, kun yhdestä tuvasta lähti kahta lukuunottamatta kaikki lomille, niin jotkut sanoivat, että teillähän on sitten hauskaa toistenne kanssa, muistitteko kortsut.

Leikillään jotkut kulkivat jossakin vaiheessa käsikkäin. Muistan, kun eräs pieraisi sängyssään illalla, niin toinen tokoaisi, että oliko tuo kutsuhuuto. Kerrran kun oltiin saunassa, niin joku sammutti valot, niin heti tuli huikkaus: Toisen kerran, kun oltiin saunassa, niin suihkuhuoneesta kuului voimakas ääni: Niin siihen heti todettiin: Kerran seisottiin rivissä ylivääpelin edessä ja hän tarkasteli meitä, niin joku piti käsiä liian edessä hänen mielestään, lähes munien kohdalla, niin ylivääpeli tokaisi suu hymyssä: Huumoria oli ja sitä tarvittiin.

Ja aivan hyvin siellä selvisi. Mihinkäs nämä silmäykset ja hetkelliset kosketukset ja katseenvaihdot muuhun johtivat, kun heti lomien alkaessa sen kaverin kämpille, ja hellään rakasteluun.

Alokastuvassani oli 3 homoa, joista yksi olin itse, vain toisen kaverin kanssa niistä kahdesta homostelin. Itsellänikin on tuo intti parin vuoden päästä edessä ja rupesin miettimään että mitenköhän tuo suihkussa käyminen onnistuu? Nimittäin mulla käy seisomaan todella herkästi, jos vähääkään vilkuilee alastomia poikia ja siellä kun kaikki käy samaan aikaan suihkussa niin olis aika huono juttu..

Et jos jollain olis jotain hyviä vinkkejä niin olisin kiitollinen: Minulla seisoi tosi kerkästi 16 vuotiaana, kun vähänkin oli seksuaalisesti virittynyt tilanne. Muistan joskus lukion jälkeen hokeneeni mielessäni luokan rumimman tytön nimeä, kun tuli paha paikka: Silti armeijassa ei ollut ongelmia. Sen sijaan uimahallissa olen pariin otteeseen jäykkäillyt, kun ajatukset ovat päässeet karkaamaan.

Tilanteesta olen selvinnyt ulos asettamalla pyyhkeen näköesteeksi ja kylmällä suihkulla. Kun heti tekee, ei ehdi jäykkäillä liikaa. Armeijassa saunassa tai suihkussa ei tarvitse lorvia. Jos pelkäät ajatusten karkaavan, paras ajatus on käydä suihkussa vain nopeasti.

Kun ajatuksesi on liikkeessä, et ehdi ajattelemaan villejä. Muista sekin, että nolosta tilanteesta pääsee aina ulos huumorilla. Jos joku heittää herjaa, heitä takaisin ja sano, että "muotosi olivat niin naiselliset" ;. Ei mulla siellä mitään seksuaalista kyllä tapahtunut. Olin kaapissa ja se on yleensä helpointa, ei siellä kannata millään alkaa erottumaan joukosta.

Myöhemmin kyllä on inttikavereita tullu vastaan homopiireissä mutta ei niistäkään ois sitä silloin arvannu: Anteeksi kun tulen keskusteluun mukaan , vaikka olenkin seniori! Nautin homona , mahdottoman paljon niistä komeista pojista , jotka suorittivat ohimarssin , niin ryhdikästä ja täsmällistä! Ajattelin , että tuossakin joukossa on monta meikäläistä. Ehdottomasti kannattaa mennä poikien keskuuteen inttiin siellä koet ja näet kaikkea kivaa homonakin!

Niin ja onko monta niin hyvää maata kuin Suomi , meille homoillekin. Olenn bi ja suoritin asepalveluksen jo jokin aika sitten. Ei minulla ollut vaikeuksia armeejassa oloon. Ei tullut mieleenikään ajatella seksiä heidän kanssaan.

Toki oli ihan jees kavereita eli ei mitään vikaa, mutta ei niissä oloissa mieti seksiä. Se aika oli minusta hyvää kaverihenkistä juttua, kun kaikki olivat samallalailla "kusessa". Tietysti aina silloin tällöin vitutti, niin kuin normaallissakin elämässä. Täällä vain vituttaa yksin, mutta siellä olivat kaikki hetken saman vituksen lumoissa tai kestossa. Mutta se helvetin hyvä huumori ja kaverihenki kannattivat aina pahimman yli seuraavan päivään.

Olisin todella katunut, jos en olisi saanut sitä kokemusta, jonka sain armeejassa. En ole sotahullu, enkä tykkää sodasta, mutta armejaan vastaan ei minulla ole mitään. Ja on kivaa kuin kaiikki ovat tasa-arvoisia riippumatta faijansa arvonimistä tai rahoista. Toki mullakin seisoo herkäst, mutta ei siellä viitsi tuijotella tupakaveiden munia tai persettä. Toki pakostakin joskus näki saunajonossa edessään kiinteitä hyvin muodostuneita karvaisia pakaroita. Oon top ja kyrpä ei kiinnosta Hetken silmä lepästi, mutta sitten taas ajatteli.

Kylmää vettä vain omille munille ja laski heti. Toki näki siellä vilahdukselta myös vähän paksuntumisvaiheisia kyrpiä, mutta se kuuluu luonnostaan kuvaan. Ei niitä ihmetellä ellei nyt kunnon seisokkia ole. Kivaa aikaa jälkikäteen ajatellen. Oon top ja kyrpä ei kiinnosta """voi bottomi parkaa joka joutuu sun käsiis, ittekö sen on omansa runkattava kun oot saanu ensin omat halusi tyydytettyy, et siis koske toisen kaluun ees "säälistä" et siis anna toiselle helpotusta, eiks intti opettanu, et "kaveria ei jätetä".

Kiva kirjoitus sinulta alikessu vuodelta Tiedätkö muuten, että meissä homoissa ja bi-miehillä on erilaisia seksuaallisia tarpeita ja haluja. Et kai ole kuullut alistujista tai SM-seksistä. Tiedän, että et halua kai edes kuullakkaan moisesta jutusta. Omat runkut sitten vasta aikanaan monasti omassa rauhassa. Älä tuomitse näitä poikkeavia yksilöitä, vaan anna kaikille oikeus tyydyttää itseään siten kuin parhaalta tuntuu. Luin ja menen 7. Luepa sivarihomo nämä mielipiteet!

Et voi olla menemättä inttiin. Mahtava kokemus leikkiä sotaleikkejä miesten kanssa. Asua ja nukkua tuvassa, jossa on 12 miestä. Miksi sitä pitäisi "mainostaa" olevansa homo siellä intissä sen enempää kuin muutenkaan.

Itse olen käynyt eikä se tietenkään ole mikään ongelma, jos nyt vähän "jöpöttelee". Kai se nyt siinä iässä tekee sitä vähän kaikilla ajasta ja paikasta riippumatta. Mielenkiintoisinta oli se kun vieressä sängyssä nukkuvan kanssa runkkailtiin ja esiteltiin kalujamme peiton alta, kun oletettavasti muut nukkuivat. Joskus sai kaverista hyvän "vahdin" et pääsi runkkaamaan vessassa silloin kun ei vielä ollut ovia Muakin pyydettiin runkkaamaan mutta en mennyt en tiedä mitä se poika oliko se tosissaan oli se kyll vähän neitimäinen jätkä.

Minullakin on intti edessä heinäkuussa. Olen homo, mutta en sitä aio todellakaan mainostaa, eikä minusta sitä ulospäin edes huomaa. Luulen myös, että armeijassa on niin paljon muuta ajateltavaa, että mitään seksuaalisia mielihaluja ei edes herää.

Minulle vain voi tulla se ongelma, että olen yksin asian kanssa, enkä osaa olla isossa porukassa. Täytynee vain sulautua joukkoon ja tehdä se, mitä käsketään. Mutta turha asiaa varmaan on sen enempää spekuloida, kun se tulee eteen lähiaikoina kuitenkin. Mun mieheni on nyt intissä. Ihan hyvin se on pärjäänyt siellä, vaikka porukka tietää että se on homo. Siltä kysyttiin suoraa noin 3 kk jälkee, että onko se homo ja se vastas tietysti että on.

Ei sitä valehdellakkaan kannata. Aina tietysti on poikkeuksia! Eli mun paras neuvo on se että mene jos huvittaa, ole oma itses, mutta pidä vaikka ne henkilökohtaset asiat omanatietonasi ja saa uusia kavereita. Olen homo ja armeijassa se 6kk meni. Olihan se mahtavaa kun sai olla kokoajan miesporukassa tuvassa katsoa hyväkroppaisia kundea ilman paitaa ja enemmänkin. Tottakai sitä piti salaa tehdä ettei jää kiinni. Muistan kun oltiin mettäleirillä ja olin kipinävuorossa.

Siinä sitten ihailin yhden yöllistä seisokkia pitkän aikaa! Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta. No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian.

Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi. Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa. Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa!

Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai.

Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan. Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut. Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa?

Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä! Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne! Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään.

Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen. Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee.

Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin. Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan. Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa.

En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut. No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä.

Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta.

Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia. Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut.

Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran. Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut.

Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä.

Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään. Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita. Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä.

Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme. Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen.

Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v.

Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus. Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan. Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään.

Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun. Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa.

Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät". Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa.

Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä. Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin.

Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä. Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun. No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle.

Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi. Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia.

Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani. Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä.

Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella. Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin.

Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa. Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja. Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä.

Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli.

Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani.

Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle. Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä.

Muitta mutkitta otin hänen paljaan peniksensä suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä ja kaveri alkoi heti voihkia, mutta hivutti sitten minut pois inemästä ja halusi jatkaa runnkausta.

Minulla ei seisonut enää ja homma jäi siihen. Nukuimne yhdessä ja aamulla kaikki viehätys oli tiessään. Siitä lähtien olen ollut osittain transvestiitti, mutta pääosin hetero.

Bi puoleni toimii yhä ja tuo peniksen imeminen on minusta edelleen mitä ihaninta! Koulunpäättäreitä juhlin kavereiden kaa ja siideriä juotiin. Kotimatkalla yks kaveri sanoi et mennään heille, heillä ei oo ketää kotona ja mentiin, kaverilla oli muutama olut niitä juodessa kaveri aukaisi koneen ja alettiin katsoo pornoo, siinä oli kohtaus jos nainen saa pyllyyn munaa johon totesin et kyl mäkin panisin sitä perseeseen, tuli kohta jos nainen ottaa suuhun siihen kaveri sanoi toi varmaan tuntuu mukavalta ja kokeili minun kalua ja sanoi et sulla seisoo johon myöntävästi vastasin kyllä eikö sulla sit seiso.

Kaveri vain joo ja kysyi et tykkäisitkö panna suuhun, luulin et se tarkoitti et nainen ottaa, joten vastasin joo kaveri alkoi puristelee mun munaa ja avamaan mun huosuja ja annoin sen tapahtua, kohta kaveri imi mun munaa loppuun asti oli eka seksikokemus se, kun olin mällänny kaveri kysyi tuntuko hyvältä, tietysti se tuntu vastasin, kaveri ujosti sit ku sanoit voivasi panna perseeseen panisitko minua, kännissä ja muna pystyssä se ei tuntunut pahalta ajatukselta, nyt ollaankin paneskeltua useamman kerran ja olen minäkin saanut imee sen munaa, ollaan molemmat 14v.

Laivalla, hytissä vuosi sitten. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Kännissä oltiin ja juttua maan ja taivaan väliltä riitti. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Ei kuitenkaan mitään perspanoja.

Voi vittu mitä juttuja onko todella noi tositarinoita. Koulussa oli yks hyvä Ystävä joka piti musta ja eräänä päivänä hän raahasi mut lähimpää vesaa Ja samalla veti mun housut pois Ja pani Hänen isolla mulkulla kovaa mun persettä varmaa Tunnin ja sen jälkee ei menty tunnille Vaan Puuhasteltiin vähä muuta: Eka Kerta kävi kaverilla Puhuttiin eka hauskoja kunnes se sanoi Että On katellu mun Persettä Paljon Ja runkannu Mun perseelle ku on ottanu kuvia no Se kävi sit niin että kysyin Häneltä Että ootko homo nii sanoi että on ja Halusi panna minua No sanoin Että mullaki vähä ollu himoi No sit mentii sängylle Ja mä menin makaa nii tunsin kuinka eka lähti housut ja kysyin että miten iso hänellä on niin sanoi että Noin 19,2cm oli ja se hirvitti eka vähän mutta annoin mennä sen sisää hän laittoi rasvaa reiälle Ja sen jälkee se valtava molo työntyi sisää ja pano oli mahtavan tuntusta häneltä.

Juhannuksena bodattu salikolli sai ja annoin kesäkumikampanjassa. Minä oon vuotias ja tykkään nakuilla miesten kanssa. Mun eka kerta oli joskus kevät talvella Kokematon haluaan miestä ekan kerran.

Seuraavalla viikolla menin kaverin oven taa ja meinasin poistua Antoi hellän ja rauhallisen ekan kerran Vieraassa kaupungissa ja baaria katsellessa satuinkin menemään siihen kylän ainoaan gay-baariin vahingossa. Tajusin aika nopeasti asian, mutta ihan ok mesta joten jäin ottamaan parit. Siinä sitten heittäytyi juttusille ihan kivan näköinen poika, jota luulin ensin tytöksi. Ehdotti sitten että lähdettäis hänen luo ottamaan vielä parit kaljat kun tuli valomerkki. Suostuin ja jossain kohtaa sanoin että olen hetero ja että en halua seksiä.

Kaverin mielestä se oli ok. Mentiin sitten kun asui ihan lähelläkin. Talon hissiin tultaessa siinä kirkkaassa valossa tajusin yhtäkkiä että poika on todella hyvän näköinen ja alkoi panettamaan. Kämppään mentiin ja kaljat auki. Musat soimaan ja sohvalle. En voinut olla katselematta nättiä poikaa ja sen hänkin huomasi.

Huomasi myös humalasta huolimatta kivikovan seisokkini. Niin siinä sitten lensi vaatteet kohta nurkkaan ja suihkun kautta punkkaan. Oli aivan käsittämättömän kiihottavaa sekstailla tämän kauniin pojan kanssa. Menin takaisin sänkyyn ja varovasti peiton alla otin pojan kalun käteeni.

Hetken hierottuani sitä ryömin peiton alle ja otin sen suuhuni. Imin sitä hetken ja huomasin että kaveri piti siitä todella. Piti niin että lasti tuli suuhuni aika vauhdikkaasti. Naureskeli poika sitten että olin illalla baarissa ollut just tällaista hommaa kovasti vastaan: D Iltapäivällä oli sovittuja menoja joten jouduin lähtemään. Siihen aikaan ei ollut kännyköitä tai muutakaan yhteysvälinettä joten sovittiin että tavataan vielä.

Niin ei kuitenkaan käynyt ja minustakin tuli myöhemmässä elämässä tylsä bi. Ystävällä kylässä tapahtui kaveri rupes kähmii eka varpait ja siirty sit mun perseesee ja rupes ottaa housui pois mult ja annoin tietenki ja sen jälkee se työs pari sormee ja sano et mul on iso kyrpä ja haluuks tän sisää ja se meniki sit mun perseesee sen jälkee ollaa välil nussittu ku on halunnu. En oo saanu vielä kudos ei oo ketään joka halusi: Just kokeilin vähä aikaa sitten ekaa kertaa miehen kanssa imuja ja runkkuja autossa ja oli ihanaa.

Kylillä kerran baarireissulla satuttiin juttuun tiskillä ihan kivanoloisen kaverin kanssa. Oli arki-ilta joten kuppila meni kiinni klo 24 ja ajattelin että kotiin suuntaan. Kaveri sitten ehdotti että mennään hänen luo ottaan parit terävät ja pelaan korttia. Asuikin siinä aika lähellä. Hississä tuli olo että onpa nätti poika. Oikein tunsin että kiveksissä alkoi veri virtaamaan. Minulla ei ollut kokemusta tuolloin homoseksistä juurikaan, mutta tunsin kyllä selvää vetoa.

Siinä sitten otettiin parit drinkit ja lyötiin vähän korttiakin. Siinä sohvan päädyssä istuessani huomasin että sohvan käsinojalla oli mustat sukkahousut.

Kun ei siinä ollut vielä tullut puheeksi, ajattelin että kaverilla on muija tai ainakin naisvieraita käynyt.

Sukkisfriikkinä ne kuitenkin siinä minua vaivasivat enkä voinut olla niitä samalla puolivahingossa koskettelematta. Myös ajatus siitä että ne olivat tuon kivan pojan, alkoi seisottamaan ihan järkyttävästi. Siinä humaltuessa kortinlyönti jäi ja siirryttiin syvällisempiin kaverin yhtäkkiä kysyessä pidänkö enemmän tytöistä vai pojista noin niinkuin seksimielessä.

Siitä se sitten lähti ja nippa nappa maltettiin hetki nukkua. Aamulla selvisi se sukkisasiakin hyvin kiihottavalla tavalla Olin kaksikymppisenä tulossa baarista kovassa kännissä kotiin, kun kadulla vanhempi mies houkutteli kylään.

Miehen kotona hänen hakiessaan keittiöstä juotavaa, en jaksanutkaan leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa, vaan riisuuduin kokonaan. Olin aika kiimassa ja mies yllättyneenä ihasteli kovaa stondistani.

Oli kai varautunut työlämpään suostutteluun. Siinä kosketeltiin, runkkailtiin ja suudeltiin. Nukuttiin vielä yhdessä vähän aikaa, mutta lähdin kesken yön kotiin.

8. huhtikuu Hot anime porno gay treffit seksi video mummola ingles tarjoustalo huutokauppa etsintäkuulutukset ammatinvalinta testi homo treffit irc galleri. marraskuu Spermaa uimarannalla - Litinä vain kuuluu, kun jätkä pyllistää ja Seksitreffit Kesätuulen hivellessä alastonta vartaloani ajattelin kulli kädessäni ja tykätään kun sun kaltainen kiimainen gay imee meidän isoja kulleja. tunsin olevani täynnä, miehen isoa ja kiimaista kalua himokkaassa perseessäni. huhtikuu Olen homo ja olem harrastamut ryhmää 12 ihmisen kanssa samaan aikaan. helsinki · Sexi kaupat sex messut · Pillu täynnä spermaa hd lesbians. hub ilmainen chatti tytöille xhamster ilmaiset iso kyrpä seisoo kalu koiran. Sillä kertaa alkoi molemmilla vähän nolottaa ja homma jäi siihen. Olen homo ja armeijassa se 6kk meni. Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Kyrpä alkoi sykkiä reiässäni ja tajusin heti mitä tapahtuu. Ilmainen virustarkistus pillu täynnä spermaa Gay chat mtv skirt striptease Sihterii inka tuominen alasti seksiseuraa live siihteri miltä tuntuu pillussa pesäpallomaila housuissa naisia alastomia malleja pimppi kuvat joukkopanot pornofilmillä latex asussa nainen nuorimies ja sperma video seksi näyttelijöiden alastonkuvat intiimi hieronta filmit ilmaiset leffat ilmanen vanhanajan piiska seksitarina täti riisuitui lesken pillu näkyi. Olin kaverin luona yökylässä ja menimme nukkumaan. No ei ollut oikein vaihtoehtoja joten tuumasta toimeen.

TKU WILMA SUPER HOT POIKA HOMOSEKSUAALISEEN

Live sexi gay ilmaisia seksi

SEINÄJOKI BIO HOMOSEKSUAALISEEN MARILYN ILMAINEN SEKSI CHATTI