Homoseksuaaliseen seksi teija mies etsii seuraa

Eri syistä kukaan pyydetyistä ei voinut lupauta. On selvä, että yksittäiseen tilaisuuteen lupautuminen on sattumanvaraista, eikä kieltäytymisistä voi vetää sen kummempia johtopäätöksiä.

Itseäni kuitenkin hämmästytti se, että niin paljon kuin em. Näin sanoi esimerkiksi toinen Usko, toivo, hakkauksen vastaava tutkija. Heillä kahdella sentään on tutkijoina valtava vastuu siitä, millainen kuva mainitun tutkimuksen antamasta suomalaisen parisuhdeväkivallan sukupuolittuneisuudesta Suomen kansalle on annettu.

Nyt jos koskaan olisi ollut tarpeen kuulla, mitä ajatellaan uusista tutkimuksista. Sen sijaan että olisi vain "vertaisarvioijien" salaverhon takaa koetettu asettaa esimerkiksi ns. Yhtäkaikki, ketään ei saatu suostuteltua, vaikka, ja nyt tulen alla olevaan viestiin, menetelmäopin professori Suvi Ronkainen Lapin Yliopistosta, ystävällisesti ja omasta ehdotuksestaan, osoitti väkivaltatutkijoiden yhteiselle sähköpostituslistalle viestin siitä, voisiko joku itsensä teoriasitoutumisesta tulkitseva ilmoittautua osallistujaksi mainittuun keskustelutilaisuuteen 2.

Minulle käsittämättömästä syystä Ronkainen ilmoittikin sitten muutama päivä ennen tilaisuutta, että Miesten tasa-arvoyhdistyksen keskustelutilaisuus on peräti arveluttava hanke, joka "ennenkuulumattomalla tavalla" kietoo yhteen ideologiaa ja tutkimusta.

Ronkaiselle näyttää olevan tuntematonta se ennenkuulumaton, ei pelkästään ideologian, vaan myöskin median, politiikan, politiikkaohjelmisen, hallitusohjelman, kansalaisaktivismin ja jopa lainsäädäntöhankkeiden - ja tutkimuksen yhteenkietoutuminen, jota on saatu todistaa jo vähintään 15 vuotta. Siinä taisi olla liikkellä muutakin kuin "ärhäkkä naisliike". Ronkainen myös väittää ja ihmettelee allaolevassa viestissään, että em.

Ehkäpä Ronkainen nyt kysyy jokaiselta mukanaolleelta puhujalta erikseen ja vaikkapa julkisuudessa, millä tavalla heitä on paikalle narrattu. Sepponen Mies vailla tasa-arvoa -kirjan toimittaja Miesten tasa-arvoyhdistyksen hallituksen jäsen Tampereen Miespäivien aktiivi vuodesta Lisää hyvää tavaraa Hannulta: Nyt alla Kaarina Kailon viesti, jossa käy ilmi se oikea asenne, jolla näitä tuloksia tulee tarkastella. Kailon asenne kuvaa erittäin hyvin sitä selittelyä, joka lähes poikkeuksetta nousee esille, kun on saatu esille havaintoja naisten väkivaltaisuudesta.

Hannu Original Message From: Monday, September 28, 4: Väkivaltatutkimuksista Hei, Koskien tyttöjen läimäyttelyä. Mallihan on vallitseva monissa elokuvissa kuten Tuuleen Viemää ja suomalaisetkin lluvun klassikot.

Kunnon naisenhan tuli antaa korvapuusti jos häntä lähestyttiin kyseenalaisesti. Tätä voi pitää siis opittuna "väkivaltaisena" reagointina tietyissä tapauksissa samoin kuin miehet sosialisoidaan tietynlaiseen väkivaltaisen miehisyyden omaksumiseen.

Mutta ehkä tässä naisellisessa oman kunnian puolustamisessa on kuitenkin nyanssiero sellaiseen väkivaltaiseen mies-väkivaltaan jossa vaikka uhkaillaan tyttöystävää moottorisahalla Kaleva, tänään.

Hannu on myös huomannut, että jopa Arto Jokiselta on tullut kerrankin järkevääkin tekstiä: Ja Arto vastaa Ronkaisen toiseen viestiin: Jos lomaketutkimuksen tulokset tulevat omaan tutkimukseen lähdekirjallisuudesta, niin Suvin vaatimus, että? On siis tunnettava kaiken lähdenkirjallisuuden tutkimusten kehittymisen historiat sekä kyettävä analysoimaan, miten nämä tutkimukset konstruoivat ja tavoittavat kuvaamansa ilmiötä. Ongelma omalla kohdallani on lähinnä se, että vaikka olen tähän keskusteluketjuun ansiokkaasti kirjoittaneen Suvi Ronkaisen joka väikkärini ohjaaja kehoituksesta skipannut kaiken numerotiedon, kun en sitä varsinaisesti tarvitse, niin minä joudun väistämättä tilanteisiin, joissa on kyettävä ottamaan kantaa kyseisiin tutkimuksiin, koska olen TANE: Toisaalta minun on kyettävä ottamaan kantaa myös niihin tilanteissa, joissa esiinnyn väkivaltatutkijana?

Jos opiskelijat kysyvät näistä numeroista, niin en voi sanoa, etten vastaa, kun en niistä mitään ymmärrä. Lisäksi sen taakse vetäytyminen, että en ole tilastotutkija, ei oikein käy, kun on joskus tullut numeroita lainatuksi.

Näin on useimpien sukupuolistuneen väkivaltatutkijoiden kohdalla. Nyt ei voi yhtäkkiä ottaa sivuaskelta ja sanoa, että minähän en numeroista puhu, kun en numerotietoa tuota.

Eikä sekään argumentti käy, että naisten uhritutkimus on hyvä tutkimus, kun kaveri sanoi, mutta tämä nuorisotutkimus on huono tutkimus, kun sama kaveri niin sanoi. Pohdin näitä asioita tulevaisuuteen varmistautuen, kun tiedän, että esim. Ja toisaalta asia on mietityttänyt sen takia, että minua on ihmetyttänyt, ettei Salmen tutkimuksesta ja artikkelista ole syntynyt keskustelua sähköpostilistalla. Hiljaisuus, kun tulokset eivät sovi omaan agendaan?

Hiljaisuus, kun muutenkin on kaikkea tekemistä? Tuesday, September 29, 9: Viimeisen 10 vuoden aikana olen useasti keskustellut survey-tutkimusten tekemisen problematiikasta sellaisten ihmisten kanssa, jotka niitä ymmärtävät.. Olen ymmärtänyt, etteivät tulokset ole kuin suuntaa-antavia, erittäin kontekstisidonnaisia eikä niitä juuri voi keskenään vertailla. Surveyt tuntuvat enemmän kertovan siitä todellisuudesta, minkä ne konstruoivat kuin todellisuudesta sinänsä. Ei ilmeisesti oikein mihinkään muuhun kuin jonkinlaisen summamittaiseen yleisyyteen.

Naisiin kohdistuva väkivalta tuotiin esiin surveyn avulla! Sen avulla on perusteltu tutkimusta ja poliittisia päätöksiä. Ne ovat perustuneet siis hyvin arveluttavaan materiaaliin. Jos en voi luottaa muihinkaan surveyhin, niin miksi naisten uhritutkimus tekisi siitä poikkeuksen?

Kaikki Suvin esittämät kommentit lomaketutkimusta kohtaan pitää siis kysyä myös naisten uhritutkimuksenkin kohdalla. Kuka meistä on tehnyt sen? Naisten uhritutkimus ja uusittuna luvulla antoi tuloksen, että naiset kohtaavat parisuhteessa enemmän väkivaltaa kuin miehet. Mitä tämä seurustelusuhdetutkimus sitten kertoo? Ainakaan se ei kerro, että pojat olisivat yhtä väkivaltaisia tyttöjä kohtaan kuin miehet naisia.

Ennemmin se kertoo tyttöjen yllättävän suuresta väkivaltaisuudesta. Jos tulos olisi ollut, että pojat ovat väkivaltaisempia kuin tytöt, niin kuinka moni meistä olisi jo lisännyt sen lähdeviitteeksi omaan tekstiinsä ilman, että olisi alkanut penkoa jokaista kysymystä ja kontekstia erikseen.

Ja Pasi Malmin uutispoiminta: Vuonna joutui perheessä tapahtuneen törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen kohteeksi miestä ja naista. Nämä ovat poliisin tietoon tulleita tapauksia. Tutkija Venla Salmi Oikeuspoliittisesta tutkimuslaitoksesta toteaa, että perheväkivallan miesuhrien näkökulma on suomalaisessa tutkimuksessakin jäänyt syrjään. Se ei ole kovin yllättävää. Kun valta on suurimmaksi osaksi toisella sukupuolella, joka ei halua myöntää sitä, ei voi oikein helposti olettaa, että mistään näistä asioista voitaisiin puhua mitenkään avoimesti ja totuudenmukaisesti, ilman että se valtaapitävä sukupuoli raivostuu pahan kerran.

Naiset eivät halua, että keisarinnan alastomuus paljastuu. He eivät halua ottaa vastuuta etenkään omista valinnoistaan, ja etenkään parinvalintapreferensseistään ja seksuaalisista himoistaan. Vastuu kuuluu heidän mielestään aina miehelle, ja ylellisyydet ja kohtuuttomatkin, ylimääräiset etuisuudet naisille, aina ja ikuisesti. Mikä tahansa totuus, joka kyseenalaistaa tämän valtarakenteen tai edes pyrkii kertomaan siitä totuuden, tulee kohtaamaan ennustettavasti apinan raivoon verrattavaa kuohuvaa vastustusta.

Itse artikkelia lukematta haluaisin kiinnittää huomiota tuohon otsikkoon muutamasta syystä. Kuka on tämä painostaja, ja miksei siitä puhuta hänelle sen sijaan että julkaistaan artikkeli aiheesta? Miesten kohdalla painostus on vain hieman julmempaa ja jyrkempää - joko lähdet opettelemaan tappamista aivopestynä robottina, lusit linnassa rikollisten seassa parhaan vuoden elämästäsi, tai sitten jynssäät seiniä sivarikeskuksessa vastaavan ajan.

Minkähänlaiset ehdot tuossa naisten painostuksessa on? Määrääkö laki samoin naiset harjoittamaan seksiä? Entäs kaikki se, jota koko yhteiskunta, naiset, ja jopa toiset miehet olettavat miehen 'ilman muuta' tekevän - nostavan raskaita esineitä, vaikka se ei kuuluisi hänen työsopimukseensa, suojelevan etenkin naisia ja lapsiakin henkensä uhalla, uhraavan itsensä muiden hyväksi lukemattomilla tavoilla, avaavan oven naiselle, auttavan takin ja tuolin naisen ylle, antavan paikan raskaana olevalle naiselle tai mille tahansa naiselle , ja niin edelleen - seurauksina 'sopeutumattomuudesta' tähän misandristiseen ja itse-uhrautuvaan rooliin voi olla sitten mitä tahansa halveksuvista katseista nyrkiniskuihin ja potkuihin.

Näiden kahden kohdan perinpohjainen analysointi saattaa auttaa lukijaa näkemään pientä outoutta tuossa otsikossa - painostetaanko naisia tosiaan seksiin? Jos näin on, mistä se voisi johtua?

Pukeutuvatko ja käyttäytyvätkö naiset säädyllisesti ja seksiä vihjaamattomasti? Käyttäytyvätkö naiset kuten ihmiset, vai kuten pahaiset portot? Millaisia vaatteita naiset pitävät estääkseen tämän painostuksen? Mutta tässä nyt oli ensihätään rippunen ajateltavaa - ajatuksia, jotka valtaavat mieleni joka kerta, kun moinen roskaotsikko lävähtää silmieni eteen.

Feministeille biologia on vain sosiaalinen konstruktio.. Kun feminismi on saanut naiset nyt vakuutettua siitä, etteivät he tarvitse miestä, niin naiset sitten istuvat pubeissa ja harrastavat alfauros-seksiä, olipa heillä naperoita tai ei.. Yhtäkkiä lapsen paras ei olekaan kenenkään mielestä tärkeätä. Lasten parastahan hehkutetaan lähinnä poliittisena kampena, eivät siitä suurimpaan ääneen huutajat ikinä oikeasti lapsista välitä.

Moilanen on siis sikäli oikeassa, että nuo naiset ovat niin yleisiä, että se tosiaan VOISI olla lähes kuka tahansa nykynainen. Naisen alennustila on jo sikäli täydellinen. Noita penisansoja tullaan varmasti vielä käyttämään perättömiin raiskausväitteisiin, joissa miesvihainen nainen haluaa huomiota tai lyömäaseen erotilanteessa.. Ja entäs sitten tilanne, jossa miesvihainen nainen houkuttelee jonkun miespoloisen seksiin, vain saadakseen hänen peniksensä verille tuollaisella ansalla.

Tietäen naisten julmuuden ja kyvyn eliminoida empatiansa täysin, olen aika huolestunut. En toki omasta puolestani, sillä naisiin en aio kajota tikullakaan, ennenkuin elän kunnollisessa maailmassa.. Ja silti löytyy näitä romanttisia, naiiveja, kokemattomia miehiä, joiden naiskuva on suoraan romanttisista komedioista..

Noh, ehkä sellaiset miehet sitten saavat, minkä ansaitsevat, kun eivät ole kuunnelleet totuuden ääntä. Tosin siinä mielessä tuo 'kiristys'-sana loksahtaa hyvinkin loogisesti kohdalleen. Ehkäpä sitä 'penisansaa' voi näetsen säätää tiukemmaksi tai plöysemmäksi, ja naiset tuntien.. Sarjamme "Vortacin Otsikkopohdinnat" toisessa osassa pohdimme tänään, kuinka saadaan samaan otsikkoon maksimimäärä 'poliittisesti korrektia rasismia', että myöskin aimo annos misandriaa samaan syssyyn!

Montako paria kenkiä naisella pitää olla, että se riittää hänelle, kysyttäisiin artikkelissa. Sitten kauhulla taivasteltaisiin joitakin esimerkkitapauksia, jotka ovat kuolleet nälkään päästyään kenkävuoren omistajiksi ja unohtaneet kiilusilmäiseltä kenkäihastelultaan syödä. Ensi jaksossa luomme katsauksen tavanomaisiin, ja yleisesti käytettyihin miesvihaisiin otsikointitapoihin, sekä käymme muutaman tutun iltalukemiston parhaita paloja lävitse.

Erityisvieraana kommentaattori 'Anonyymi', joka ottaa kärkkäästi kantaa kaikkeen persoonaan liittyvään, mutta ei koskaan itse aiheeseen. Gabon kieltää virkanaisilta paljaan pinnan Yksityinen ja julkinen vastakkain Netin pornosivuille mahdollisesti oma. Tuo tukee väitettä, että naisten seksuaalisuus on joustavampaa kuin miesten. Jenkeissä vissiin ainakin se yksi Sinkkuelämää näyttelijänainen ja myös se joku Top Gunissa esiintynyt nainen ovat vanhemmalla iällä "huomanneet" olevansa lesboja.

MikkoAP, vaikka voi hyvinkin olla, että naisten seksuaalisuus on jollain tavalla keskimäärin joustavampaa kuin miesten, niin minusta yksittäistapauksista ei kannata vetää hirveästi johtopäätöksiä laajempia joukkoja koskien. Ja vaikka tuo nainen ei itse olekaan määritellyt itseään biseksuaaliseksi, niin käytös kuitenkin kovasti vaikuttaa siltä, että kyseessä saattaisi olla biseksuaali, jos ensirakkaus on ollut mies, sitten välissä jotain narttuja ja sitten taas mies.

En itse tunne kovin hyvin lesboja, mutta aika monessa lähteessä törmää siihen, että hyvin suuri osa lesboista olisi harrastanut tai jopa suhteellisen usein harrastaisi seksiämiesten kanssa. Roughly three-quarters of lesbians who responded to a magazine survey have had sexual intercourse with men, and nearly two-thirds have had unprotected heterosexual intercourse.

Homo, joo yksittäistapauksista ei kannata hirveästi johtopäätöksiä vetää, mutta arvelisin kyllä, että merkittävä syy naisten seksuaalisuuden suurempaan joustavuuteen on naisten keskimäärin alempi seksivietti. Heteromiehen kiihottuminen toisista miehistä ja homomiehen kiihottuminen naisista taas olisi aika paljon vaikeampaa. Miehen kun täytyy kuitenkin saada erektio ennen kuin yhdyntä voi alkaa.

Toisaalta seksuaalisessa suuntautumisessa todennäköisesti löytyy huomattavasti enemmän vivahde-eroja kuin, mitä uskonnolliset konservatiivit, tai seksuaalivähemmistöjen asialla olevat aktivistit ovat valmiita myöntämään.

MikkoAP, vaikken ehkä olekaan kanssasi eri mieltä, on kuitenkin syytä muistaa miehillä myös nämä tilannespesifit muutokset seksuaalisuudessa. Lähinnä tulee mieleen kuinka mm. Eikä itse asiassa heteromiehellä tarvitse edes olla erektiota harrastaakseen seksiä toisen miehen kanssa - poislukien se, että hän itse panee. Ilman omaa erektiotakin häntä voidaan panna, voi harrastaa oraaliseksiä jne. Joku voisi ehkä argumentoida, että miehillä se vasta joustava seksuaalisuus onkin, kun puutteessa naivat suunnilleen halkopinoakin.

Mutta kyllä minunkin mielestäni miesten ja naisten välillä on jonkinlaisia keskimääräisiä eroja seksuaalisuuden joustavuudessa, kuin myös halujen suuruudessa yms. Se joka pystyy astumaan sisään tähän temppeliin tuntematta kiihtymystä, on valmis ylimpään ekstaasiin. Ennen kuin voi edes kuvitella saavansa tyydytystä tantran opeista, on perehdyttävä täysin uudenlaiseen kuvaan ihmisen olemassaolosta ja elämäntavasta.

Fyysisellä tasolla keho on pidettävä kunnossa, kaikki viisi aistia terästettyinä. Suositeltava elämäntapa ihmiselle, joka haluaa vihkiytyä tantraan, on kaukana  motorisoinnista, mekanisoinnista, betonisoinnista, kemikalisoinnista, sähköistämisestä. Mitään ei voi kokea ilman aisteja, terveitä aisteja, omia aisteja. Teoreettisella tasolla on sisäistettävä kolme perusedellytystä: On todella toivottava elämässään vapautumista kärsimyksestä. On haluttava käyttää valaistumisesta saamansa energia altruistisiin tarkoituksiin eli auttaa muita.

On oltava riittävän viisas ymmärtääkseen tyhjyyden merkityksen. Buddhalaisuudessa päämäärä on valaistuminen. Siihen johtaa sutran ja tantran tie. Sutratie tarkoittaa eettistä elämäntapaa, keskittymisen opettelemista sekä viisautta.

Tantraa koskevat samat edellytykset. Mutta tantrassa ei lähdetä perusteista vaan tuloksista, siitä mihin pyritään. Kuvitellaan minkälaisia saatamme olla valaistuneina, jumalaisia, tällä hetkellä. Jokainen mies ja jokainen nainen on täydellinen nyt. Meissä yhtyvät samat universaalit energiat, olemme niiden yhtymä. Tämän kuvittelemisen ja visualisaation päämäärä ei ole hekuma vaan transformaatio — emme ole enää riippuvaisia rajoittuneesta ja haavoittuvasta ulkokuoresta vaan nautimme rajatonta myötätuntoa.

Tämän muutoksen sisäistäminen vaatii valtavia voimia. Mistä niitä voi kerätä? Tantran mukaan suurin voimavara, energia, tulee haluista ja himoista. Jokainen aisti haluaa jo aamusta sille tyypillistä ruokaa. Silmä värejä ja muotoja. Jos ihmisellä ei ole aisteja ja niille kohteita, joutuu  hän hallusinaatioiden valtaan. Samoin mieli haluaa tietoa, mainetta, turvallisuutta.

Joku luulee, että ilman näitä himoja ja haluja ei voi elää. Mutta halut ja himot ovat muualla. Pohjimmiltaan jokainen haluaa olla onnellinen, vaikka enimmäkseen olemme tyytymättömiä. Tyytymättömyys johtuu siitä, ette ei koskaan voi olla varma, kuinka kauan onnen hetket kestävät. Ei vielä ymmärretä, että kaikki, ihan kaikki, mitä on ulkopuolella, muuttuu lakkaamatta. Tyytymättömyyden kierre johtuu aisteista.

Jos haluaa vapautua, ei saa luottaa ainoaankaan viidestä aistista. Aistit kontrolloivat  mieltä ohjaamalla sitä väärään suuntaan. Tarvitaan vahvaa itsekontrollia, etteivät aistit vie meitä silmien välityksellä kohti kauniita värejä ja muotoja, suun välityksellä kohti maittavia makuja, korvien välityksellä keskittymään ihanaan musiikkiin, ihon välityksellä pehmeään kosketukseen, nenällä juovuttaviin tuoksuihin.

Tällöin saan himon neutralisoitua niin, että se ei ärsytä mieltäni. Pystyn rauhallisesti ottamaan vastaan elämän ylä- ja alamäet", neuvoo Lama Yeshe.

Tantrassa kuitenkin edellistä varotointa pidetään alkukantaisena. Tantrassa käytetään hyväksi juuri tuota himon tuomaa energialatausta. Se on polttoainetta, joka opitaan käyttämään henkisen kokemuksen ylläpitämiseksi. Visualisoinnin lisäksi toinen hyvä keino on juosta pois, jos liian suuri intohimo tai aistinautinto tulee vastaan. Pakoon lähtö ei kuitenkaan edistä henkistä kasvua.

Nykyaika ruokkii ylenpalttisesti jokaisen himoja, aistinautintoja. Niiden ei saa antaa viedä mukanaan ja tehdä riippuvaiseksi mistään ulkopuolisesta. On vain hyödynnettävä niiden tuoma energia. Vain näin voi kehittää transendentaalista viisautta ja kokea kokonaisuuden voiman. Koska ihmisen mielen laatu on jumalallinen, mielellä on kyky luoda jotain samanlaista, ei vastakkaista. Kaikki uskonnot sanovat ei mielihaluille, spontaanille käytökselle ja ilmaisuvapaudelle.

Kirkkokuntien tulisi kuitenkin murtaa ihmisten rajoittuneisuutta, ei tukahduttaa. Rajoituksillaan kirkko ja uskonnot luovat lisäesteen ihmisen vapautumiselle. Ne rajoittavat ihmisen luontaisia kykyjä. Nykyihmisen elämä on jaettu osasiin, työ, koti, vapaa-aika, politiikka, urheilu.

Päivään ei synny kokonaisuutta. Myös keho, tunteet ja luovuus on eroteltu. Ihminen elää tavallaan montaa elämää yhtaikaa eikä silloin mitään kunnolla. Tantran korkeinta tasoa harjoitettaessa ihmisen on kysyttävä itseltään: Tantran menetelmät saattavat nostattaa suuria intohimoja, energioita, mutta niiden takia ei saisi antaa periksi intohimolle.

Jos tämän intohimon täyttäminen tekisi ihmisestä onnellisen, olisimme kaikki hyvin onnellisia. Mutta intohimon tyydyttäminen, intohimoon mukaan meneminen vain lisää tyytymättömyyttä ja elämän tuskaa.

Ejakulaatio on primitiivinen tapa kokea tyydytys ja ekstaasi. Tyydytykseen on olemassa toinen menetelmä. Korkein tantra sisältää neljä menetelmää, joilla jokainen pystyy kanavoimaan himon energian henkiseksi vapautumiseksi.

Niiden erona on himon intensiteetti eli voimakkuus. Kuvan katseleminen auttaa yhdistämään kypsän ihmisen molemmat aspektit. Ennen katselemisen aloittamista on luotava oikea mielentila. Minun on luovuttava ajatuksesta, että onnen etsiminen aistien välityksellä voisi toimia, se on illuusio ja tuo vain pettymyksiä. Se on tarrautumista valhekuvaan.

On sanouduttava irti aistien tuoman mielihyvän etsimisestä. Oletukset ja odotukset kääntävät mielihyvän pahaksi, ei mielihyvä itse. Ennen harjoitusta  on oltava varma ja sisäistettävä tosiasia, että aistien tiellä tulisi kohtaamaan vain pettymyksiä. Ihastuessaan ihminen alkaa väistämättä liioitella mielessään kohteen kauneutta ja urheutta. Loppujen lopuksi hän on ihastunut siihen mielikuvaan, jonka on luonut rakastamastaan henkilöstä. Himo tekee molemmat sokeiksi.

Himossaan myös unohtaa, että kaikki muuttuu koko ajan. Ei riitä, että järjellä kyllä tietää kaiken muuttuvan, järki yksin ei tavoita syvän oivalluksen tasoa. Usein kerrotaan vertausta puun sisässä kasvavasta ötökästä. Ötökkä syntyy puussa ja alkaa kasvaa syömällä puuta. Samalla tavalla voi kuvitella tapahtuvan tantrassa. Himo aukaisee tien viisauteen. Viisaus kuluttaa ihmisen mielestä negatiivisuuden, myös himon.

Himon funktio on siten tantrassa ja tavallisessa elämässä päinvastainen. Tantran suuri oivallus piilee siinä, että ihminen voi tavoittaa jakautumattoman jumaluuden, kaikkivoivan, kaikkitietävän hyvyyden ja kauneuden yhdistämällä sen mikä maailman alussa jakautui.

Yhdistymisen voi tuntea mielessään, mutta helpommin tunteen saavuttaa yhtymällä vastakohtaansa. Mitä intohimoisempia tunteita ihminen kehittää, kuitenkaan menettämättä itseään, sitä suuremman yhtymisen kokemuksen ja lopulta olotilan hän saavuttaa.

Tavallisten ihmisten on helpointa kokea ensimmäisen asteen kokonaisuus. Tunnemme ihastusta johonkin mikä on kaunista, jännittävää, mielettömän ihanaa. Tavallisesti se on toinen ihminen. Voimme kokea ekstaasin pelkästään katselemalla häntä tai hänen kuvaansa, esim.

Kun työstää hänen kuvansa katselemisen mielihyvän, voi tuntea suurta iloa ja onnea. Kun on pystynyt kokemaan tämän ilon kuitenkin ymmärtäen, että ei voi saada omakseen iskelmätähteä, on saavuttanut ensimmäisen asteen tantran. Toisella tasolla kohde on niin paljon enemmän omalla tasollamme, että voimme hymyillä hänelle, voimme jopa jutella hänen kanssaan. Hänestä tuntuu lähes kuin hän kävelisi puoli metriä maan pinnan yläpuolella. Kuitenkaan emme tule surullisiksi, vaikka tiedämme, ettei kohde ole meitä varten, hänellä on muita ihmisiä ympärillään tms.

Kolmannella tasolla iloitsemme kosketuksesta. Pystymme kävelemään vaikka käsi kädessä ihastuksen kohteen kanssa.

Se tuo niin paljon ihmeellistä energiaa, että koko päivä tuntuu elämisen arvoiselta. Olemme iloisia siitä hetkestä ja kosketuksesta haluamatta sen enempää. Neljännellä tasolla voimme yhtyä häneen sukupuolielimillämme. Olemme kehittäneet sietokykyämme tai kykyämme muuntaa ihastus ja intohimo niin korkealle, että vaikka intohimo on suuri, se ei vie meitä mukanaan, vaan osaamme käyttää sen synnyttämän energian itsemme sisällä. Valaistumisessa ihminen on ajan ja paikan ulottumattomissa.

Hän ei koe kiintymystä eikä riippuvuutta — ainaostaan kaikki on sisällä, meissä itsessämme. Tantrakumppanit ovat toisilleen portteja tilaan, jossa ei enää ole erillisyyttä, jossa kaikki on yhtä, kaikki on tiedossa, kaikki on rakkautta ja kaikki on mahdollista. Rakkaus merkitsee jonkinlaista valaistumisen astetta. Siihen kuuluu egosta minän korostamisesta luopuminen eli samanlainen ajankulun ja itsen unohtaminen.

Tärkeää on hiljentymisen opettelu. Hiljentyminen ja läsnäolo sekä pyyteetön rakastaminen ovat lähes kaikkien esteiden kaatamisen peruslääkkeet. Mikään ei voi saada aikaiseksi oman käsityskyvyn ylittävää nautintoa, jota kuitenkin ihminen sisimmässään kaipaa.

Oma seksuaalisuus on kohdattava ensin, oma sisäinen voima löytyy sen jälkeen. Seksuaalisuus on ihmisen perusenergia. Seksuaalisuus on usein juuri se ainoa alue, jonka voimaa ihminen ei koskaan saa kokonaan hallintaansa.

Yhteiskunnan tasapäistämisestä huolimatta seksuaalisuudessa säilyy aina myös yksilöllisyyttä. Normaalisti elämänvoima lepää alimmassa eli mulachakrassa, josta se purkautuu sukupuoliyhdynnässä kuin varaventtiilistä pieninä ryöppyinä. Perusenergia aivan kuin nukkuu pihahdellen välillä. Tantraharjoituksilla mulachakraan saadaan aikaan tarpeeksi voimakas pyörre, jotta perusenergian paine kasvaa ja se saa voimaa nousta ylöspäin. Henkisen tason orgasmeissa ihminen voi saada kokemuksen ikuisuudesta, äärettömyydestä ja kaiken ykseydestä.

Jos kiihottumisen pystyy vastaanottamaan järkähtämättä ja toimimatta, nousee orgasmi sille tasolle, missä ihminen kokee, mitä ikuisuus ja läsnäolo tarkoittavat. Koemme orgasmin hetkellä mielen tyhjenevän. Kun energiakenttäämme syntyy tyhjiö, virtaa kaikkeudesta jotain siihen tilalle. Tyhjiöön virtaa jotain alkuperäistä,  jumalallista ja vielä koskematonta.

Yhdyntä on tila jossa ollaan jumaluuden eli luomisvoiman lähellä, lähellä alkukaaoksen tilaa, jota ihmismielen ei pitäisi yrittääkään alistaa järjestykseensä ja hallintaansa. Ennen kuin alkaa kulkea nautinnon tietä, on hyvä olla elämys siitä, mitä kohden on menossa.

Hengityksen ei saa antaa nousta pinnalliseksi rintakehän kohoiluksi, vaan on keskityttävä syvähengitykseen. Hallitsemispyrkimys on unohdettava ja otettava tilalle pyhittäminen. Seksi on matkustusväline, erotiikka yhtyminen. A washed out sailor is not the one who messed the shore but the one who never started the trip.

Liekö pysähtynyt vai pysäytetty Vihreässä Langassa provokatiivisesti aloitettu keskustelu seksuaalisesta tyydytyksestä Naisliike miehille: Uskon, että monen mieleen jäi tyhjä olo. Eikö Suomen edistyksellisimmällä viikkolehdellä ole rakastavaisille muuta tarjota kuin "vilkasta parisuhdeseksiä" ja "useampia yhdyntöjä"?

Eikö jälkiteollisessa yhteiskunnassa vaihtoehtoseksi voisi sisältää muutakin kuin itsetyydytystä ja kaupallisia seksipalveluja? Merja Helle Naisasialiitto Unionin puheenjohtajana ohjaili seksikeskustelun sukupuolen merkitykseen yhteiskunnan valta-rakennelmissa ja toivoi käsitykseni mukaan naisia miesten paikoille Vihreiden Naisten puheenjohtajaa Sallamaari Niemistä askarrutti naimahalukkuuden elämänkaari.

Hannele Törrönen valisti naisten itseapuryhmistä, jotta nainenkin nauttisi kehostaan kuten mies. Jäin kaipaamaan jotain uutta taivaan alle. Siittäminen on luonnon laki ja suhtautuminen siittämiseen kulttuurin tuote. Alkukantainen mies yhtyi naaraaseen ilman tunnepurkauksia. Naiselle orgastinen kokemus on vasta muutaman sukupolven tuote. Mutta alkaa olla todisteita siitä, että miehen ja naisen yhtymisellä on myös henkilökohtainen merkitys tiedostamisen tiellä. Yltäkylläinen ja intelligentti ihminen saattaa käyttää samoja avuja henkisyyden "synnyttämiseen", joita primitiivinen ihminen käytti fyysisten lasten synnyttämiseen.

Olemmeko liian laiskoja pohtimaan erotiikkaa eli seksin henkistä puolta vai elämmekö sellaisessa puutteessa, että jälkiruoka ei vielä maita? Mielestäni ihmiskunta on kehittynyt pitkän evoluutionsa aikana siihen, mistä keskiajan alkemistit kertoivat viisasten kiveä muodostaessaan ja buddhalaiset papit valaistumisen salaisuutena. Ihmisen salaisuus piilee siinä energiassa, joka johdattaa meitä toinen toistemme luo. Tuota energiaa on riittävän kauan kirkon ja valtion taholta ohjattu, nyt markkinavoimat ja ylenpalttinen keinoelämä uhkaa suurintaa voimaamme.

Tantran ja taon opettama seksuaalienergian kierrätys ja muuntaminen on haastava kehitysaskel evoluution  tiellä. Sanotaan, että on naisten femiinisen energian aika. Jang-aalto on saavuttanut huippunsa ja seuraa jin-energian jakso.

Kokonaisuudessaan evoluutio kulkee matalajännitteisistä energioista eli aineesta kohti yhä hienojännitteisempiä energioita eli henkeä. Miksi seksuaalisuudessa energia ei kehittyessään seuraisi samaa suuntaa? Mäntyranta muistutti, että miehen seksuaalinen tarve vähenee 30 ikävuoden jälkeen, naisella kasvaa.

Kohta viisikymppisenä naisena ja pitkän avioliiton jne jälkeen voin yhtyä Mäntyrantaan. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, että haluaisin viettää enemmän aikaa sängyssä tai edes erogeenisissä toimissa kuin ennen, vaan minua kiinnostaa enemmänkin yhdynnän aikana tapahtuva mentaalinen kuin fyysinen aktiviteetti.

Jos seksuaalinen akti pysähtyy seksiin, on kuin rakentaisimme talolle perustaa, pystyttämättä sille koskaan taloa, sanoo Osho. Näillä sivuilla on kuultu biologian ja koululääketieteen Tulehdusten suojaamiseksi sanoo toinen, järjetöntä tuhlausta luonnon kannalta, sanoo toinen. Entä onko muita tulkintoja? Tantra-filosofian sanoma on selvä: Menstruaatio samoin kuin siemenneste on henkisen kehityksen mittari. Hallitsemattomien kuukautisten aikana naisesta poistuu yhtä paljon elintärkeää energiaa kuin miehiltä hallitsemattoman siemensyöksyn aikana.

Naisella on noin menstruaatiota elämänsä aikana, mies tuottaa noin 15 litraa siemennestettä. Yhdessä ejakulaatiossa on niin paljon elämää, että sillä voitaisiin asuttaa koko Yhdysvallat uudestaan, jos jokainen siittiö hedelmöitettäisiin.

Siemennesteessä kuten kuukautisvuodossa on proteiineja, entsyymejä, vitamiineja, mineraaleja, hormoneja jne. Ihminen käyttää kolmanneksen ruoasta ja ilmasta saamastaan energiasta juuri tämän elinvoiman tuottamiseen.

Biologisen evoluution kannalta menstruaatio palvelee uutta sukupolvea. Jos naisella ei ole kuukautisia, hän tuskin tulee raskaaksikaan. Mutta eikö tunnu luonnolliselta, että jos naisen ei tarvitse ajatella synnyttämistä, hän käyttäisi tätä peruselinvoimaa itsensä "synnyttämiseen"? Naisurheilijoiden kuukautiset ovat niukat, koska he käyttävät energiansa fyysisen kunnon nostattamiseen. Imettävällä äidillä ei ole kuukautisia. Hän tarvitsee paljon energiaa maidon tuottamiseen ja synnytyselinten palautumiseen.

Vaihdevuosien jälkeen monet naiset alkavat vasta todella elää. Kuukautisvuodon ylläpitämiseen käytetty energia jää heille omaan käyttöön. Ihmisen henkisen ja fyysisen erottamattomuutta painottavan tantra-filosofiankin mukaan kuukautisissa on järjetöntä tuhlausta.

Menstruaatiossa elinvoima valuu jätteeksi. On mahtava ajatella, että niin miehen kuin naisen elinvoima pystytään jo "tieteellisen tarkasti" tutkimaan. Tantra- ja taoharjoituksia tekevän naisen ei tarvitse kärsiä ylisuurista tai epäsäännöllisistä menstruaatioista. Tärkeintä on syvä ja rauhallinen hengitys. Jos hengittää hyvin, ihminen ei pysty olemaan kireä.

Virtsan lirahtaminen housuihin ponnistuksen yhteydessä, jolloin vatsaontelon paine lisääntyy, on tavallisin merkki lantiopohjan lihasten heikkoudesta. Hoidossa pyritään löytämään jännityksen ja rentouden välinen ero. Nainen voi viedä sormensa emättimeen ja koettaa itse, pystyykö puristamaan lihakset sormen ympärille" fysioterapeutti, seksuaali- ja parisuhdeterapeutti Teija Pihkola. Harjoituksen on kohdistuttava oikeisiin lihaksiin.

Mikäli liikkeelle on alunperin lähdetty vääränlaisista harjoituksista, joudutaan näistä ensin opettelemaan pois. Raju liikunta saattaa pistää lantionpohjan lihakset liian kovalle koetukselle. Lantiopohjan lihakset tulee aina jännittää yhtä aikaisesti vatsaliikkeiden kanssa Makaa selälläsi hyvällä alustalla ja keskitä huomiosi lantionpohjaan.

Aloita lantionpohjan lihasten jännitys peräaukon ympäriltä. Vedä peräaukkoa ja emätintä sisään- ja ylöspäin. Opettele ensin löytämään oikeat lihakset kevyellä supistuksella ja vähäisellä voimalla.

Pidä supistusta yllä 10 sekuntia ja rentouta lihakset 10 sekunnin ajaksi. Tee sarja viitenä päivänä viikossa aamuin ja illoin Lantionpohjan lihakset tulisi jännittää aina ennen vatsaontelon paineen nousua, kuten yskiessä, aivastaessa tai nostaessa taakkaa.

Lantionpohjan lihakset ovat tahdonalaisia siinä missä hauis tai mikä tahansa muu lihas. Lantionpohjan lihasten nopeusvoima on tärkeää äkillisissä tilanteissa, kuten yskiessä tai aivastettaessa. Säännöllinen harjoittelu tuo tuloksia jo kolmessa kuukaudessa.

ELÄINSEKSI HOMO CUTE ASIAN

Porno desnudas tias con tetas maduritas. con abuelos porno años pornostar tube chicas xxx hana montada videos porno sado videoporno mujeres haciendo pajas videos porno gratis masajes sexo de travestis videos viejasputas putillas follando pollas negras x videos porno gratia hentai video porno de mujeres hermosas desnudas madre se la calle porno lesbianas latinas vecinas follando se la playa video sexo peludas porno gratis negras folladoras pornoxxx gangbang videos de colegialas porno anal porn petardas tube ver videos porno gratis vidos porno chicas asiaticas lesbianas gordas bbw triple penetracion vaginal pofno gratis enanas coño culos gigantes chicas cachondas las tetas grandes ver porno casting porno extremo tias con condon maduras gratis morenas chicas haciendo pajas con gordas cuarentonas putas video mamada latinas folladas porno latina follando tetonas videos travestis pollas videos de travestis españolas maduras ver vidios eroticos rubiad19 videos maduras porno amater casero vídeos porno gratis videos porno españa porno en la calle webcam gratis coño videos amateur sexo con maduras sado ancianas putas videos videos porno tetas grandes follando porno folladas videos gratis mujeres video porno checas porno gratis porno porno videos porno de putas gratis porno actrices videos xxx videos negras desnudas analporn porno maduras viejas x en español tetonas gordita follada negras desnudas prno gratis de follar porno gratis videos trans follando maduras videos masajes lesbicos videos pornograficos gratis super grandes videos porno playa vídeos xxx tias cachondas videos porno gratis negras maduras como locas culos travestis porno.

con los mejores videos teens hd gratis videos pornos gratis juegos porno castellano maduras.

Treffi chat johanna tukiainen seksi · Vanha rouva etsii miestä tikkurila sx porno elokuva aiti nussii video escorts, pornstars. Oct marraskuu org hieroja oulu kaakkuri game over elokuva poliisi hamina mies etsii seuraa netistä .. Nainen etsii nuorta miestä thai hieronta loviisa Thai massage vantaa leijona ja. .. Homoseksuaalinen latina tiukka booty ens Colin steele, kasey .. Suuntaukset jossa wm's epävarma, jotka youtube pillu teijan seksi. Ja homoseksuaalisuus biseksuaalisuus ei ole jokin 'virhe' Luonnossa . toisilleen sopivat horoskoopit etsivät miehiä turengin yhteiskoulu salaista seksi seuraa golfin säännöt minun pillu teijan seksi kirjaudu hotmail sähköposti vaimolle.

SEX WORK HOMOSEKSUAALISEEN FIN TURKU ESCORTS